SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MYS Araya 3 Puanla Girmek İstiyor

0
Güncellendi - 2019-12-13 02:35:10
MYS Araya 3 Puanla Girmek İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, devre arasına 18 puanla girmek istiyor.

Yeşilyurt Belediyespor, ligde ilk yarının son haftasında deplasmanda Ankara ekibi Altındağ Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 16.haftada sahasında Nazilli Belediyespor karşısında elde ettiği 2-1’lik galibiyetle puanını 15’e yükselten turuncu yeşilliler, Altındağ Belediyespor deplasmanından da 3 puanla dönerek, devre arasına 18 puanla girmenin hesaplarını yapıyor. 

Altındağ Belediyespor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşması 15 Aralık Pazar günü oynanacak. Çubuk İlçe Stadı’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Kocaeli Bölgesi Klasman Hakemi Mehmet Güngöre yönetecek. Güngör’ün yardımcılıklarını Kocaeli Bölgesi Klasman Yardımcı Hakemleri Mehmet Ali Vardar ile Kağan Yıldızlar yapacak. Mücadelede, Kocaeli Bölgesi Bölgesel Hakemi Engin Uğur ise dördüncü hakem olarak görev alacak. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Ligin 17. haftasında Altındağ Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Yeşiltepe Spor Kompleksi 1 nolu sahada sürdürüyor.

Teknik direktör Mehmet Ak yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra yapılan pas, top kapma çalışmaları ve çift kale maç ile antrenman sona erdi. Kaleciler ise kaleci antrenörü Hüseyin Ökke yönetiminde Altındağ Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız