SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotik Polis 'Çuvalcı'yı da Yakaladı

0
Güncellendi - 2020-06-26 04:48:05
Narkotik Polis 'Çuvalcı'yı da Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da uyuşturucu- uyarıcı madde satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 3 'torbacı' ve bunlara madde sağlayan 1 'çuvalcı' olmak üzere 4 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü, operasyonda torbacı ve torbacının hap temin ettiği şüpheli de dahil olmak üzere 4 şahsın yakalandığını bildirdi ve şu bilgileri verdi:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 24.06.2020 günü yapılan fiziki takip çalışmaları neticesinde;

-Konu ile alakalı 1 şahıs satıcı olarak tespit edilmiş,

-Şahsa ait 112 hap,

-Satıcı şahsın bahse konu hapları temin ettiği şahsa ait 1960 adet hap,

-Satıcı şahısla birlikte hareket ettiği tespit edilen şahıstan 28 adet uyuşturucu hap, 0,52 gr. metamfetamin maddesi,

-Toplamda 2100 adet uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup,

Konu ile alakalı olarak F.K., E.K. ve .A.D. isimli şahıs yakalanarak TCK 188/6 suçundan işlem yapılmış, M.A. isimli şahsa ise 188/6 suçundan işlem yapılıp adli makamlara sevk edilecektir."

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Faruk (3 yıl önce)
    Malatya'da ki eczane denetimleri sıkılaşmadığı sürece Pregabalin ham maddesi içeren bu tür ilaçlar bitmez.... 188/6 ruhsatlı ilacı ruhsatsız üzerinde bulundurma kullanma satma... Tutuklanan tek kişi ise 3 ay Bir kaç kişi ise 1 yıl yatar çıkar.. ECZANE DENETİMLERİNİ ARTTIRIN...
    0
    0
    Yanıtla