SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polisten Uyuşturucu ve Kaçak Mal Operasyonu

0
Güncellendi - 2020-09-24 01:41:58
Polisten Uyuşturucu ve Kaçak Mal Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı. Bir başka operasyonda da, yolcu otobüsünde esrar ele geçirildi, 2 kişi yakalandı. Bir başka operasyonda da gümrük kaçağı mal ele geçirildi.

TORBACI OPERASYONU

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik kentte belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramada 1293 uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

YOLCU OTOBÜSÜNDE ESRAR

Bu arada Malatya'da bir yolcu otobüsünde 2 kilo 515 gram kubar esrar ele geçirildi, yolcu ile otobüs muavini gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Elazığ yolu uygulama noktasında şüpheli görülen araçlar durdurularak kontrol edildi.

Bir yolcu otobüsünün incelenmesi sırasında, yolculardan E.E.A. ve otobüs muavini A.U.K'ye ait valiz içerisinde 2 kilo 515 gram kubar esrar bulundu.

Gözaltına alınan yolcu ve otobüs muavini işlemleri için emniyete götürüldü.

GÜMRÜK KAÇAĞI MAL

Malatya'da düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 129 parfüm, 28 saat ve 60 sahte barkod ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma sonucu şüpheli bir araç, değişik güzergahlar kullanarak il merkezine giriş yaptığı tespit edilerek, takibe alındı.

M.E.M'nin kullandığı araçta yapılan aramada değişik markalarda gümrük kaçağı 129 parfüm, farklı marka ve modellerde 28 saat ve 60 sahte barkod ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.

AA- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hrn44 (3 yıl önce)
    Rabbim çocuklarımızı esirgesin inşallah. Sen gözünden sakın onlar 3 kuruş için evladını canını zehirlesinler. Anne babaya çok büyük görevler düşüyor. Rabbim her daim yardımcımız olsun inşallah. Âmin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (3 yıl önce)
    Bu aralar piyasa hapçısından otçusundan geçilmiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Hamam böcekleri gibiler ama bitecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bir yandan hapishaneleri boşalttılar. Şimdi de polis tekrar toplamaya çalışıyor. Olan tuzağa düşürülen çocuklara oluyor. Siyasilerin çok da umurunda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Bir bitmediler...
    0
    0
    Yanıtla