SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Narkotikten Torbacı Operasyonu: 20 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli Gaziantep ve İzmir’de "torbacı" tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Narkotik polisi, uyuşturucu maddenin yanı sıra çok sayıda yeşil reçeteye tabi hap da ele geçirdi. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından cumhuriyet savcısının talimatıyla, Malatya merkezli Gaziantep ve İzmir’deki 20 ayrı adrese sabah saatlerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyon da  "torbacı" tabir edilen uyuşturucu satıcısı 20 kişiyi gözaltına aldı. 

Özel harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonda baskın düzenleneni evlerde satışa hazır halde esrar, bonzai ve uyuşturucu haplar ele geçirildi. 

Operasyonda 450 adet yeşil reçeteye tabi hap, 136 gram metamfetamin,  280 gr sentetik kannabinoid, 28 gr esrar, 2 adet ecstasy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. 

Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından ifade işlemleri için Malatya Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gece yargici (3 yıl önce)
    Allahim devletimizi ve devletin polislerini basimizdan eksik etmesin boyle pislikler insanlarimizi uyusturucuya alistirmislar allahim sizleri esirgesin sizler olmasaniz daha neler yaparlar sizlere ve emniyet guclerimize elimizden gelen ne varsa yapmaya haziriz
    0
    0
    Yanıtla
  • hayat öğrencisi (3 yıl önce)
    Duman koyuyolar Eroin koyuyolar. Vatan çocuklarına zarar veriyorlar ASAYİŞ Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    ??????????????
    0
    0
    Yanıtla