SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Nasıl Oynamamız Gerekiyorsa Öyle Oynadık"

0
Güncellendi - 2021-01-31 18:24:07
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Fatih Karagümrük maçında her iki takımında iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade ederken, takımın genç kalecisi Abdulsamed Damlu ise bir kişi eksik oynamalarına rağmen takım olarak iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Fatih Karagümrük ile 0-0 berabere kaldıkları maça ilişkin, “Her iki takım içinde zordu. Kar yağışından sonra sahayı temizlemek açıkçası çok sağlıklı değil. Çünkü tamamen çamur, balçık bir sahada maç oynadık” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’deki saha şartlarının çok elverişli olmadığını dile getiren tecrübeli futbolcu, “Bundan sonra bunlara daha dikkat etmemiz gerekiyor. Saha şartları çok elverişli değil ama yapacak bir şey yok. Biz çıktık mücadelemizi verdik. Her iki takımda çok iyi mücadele etti” diye konuştu.

Büyük, eksik oynadıkları maçta 1 puanın iyi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Özellikle biz 10 kişi kaldıktan sonra da savunmada iyi durduk. Nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Rakibin net pozisyonu yok. Sadece uzaktan attığı şutlar vardı. Abdulsamed bu şutları başarılı karşıladı. 1 puan kendi sahamızda olduğumuz için üzücü ama 10 kişi bu mücadeleye 1 puan iyi. Dediğim gibi çok zor saha şartları vardı. En önemlisi ise bu saha şartlarında sakatlık olmamasıydı. Bu da her iki takım adına sevindirici olaydı. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim.”

Yeni Malatyaspor’un maçtan 1 puan çıkarmasında başarılı oyunuyla büyük katkısı olan genç kalecisi Abdulsamed Damlu da, takım için elinden gelen her şeyi yapmaya çalıştığını ifade etti.

Genç eldiven, Fatih Karagümrük ile zor hava şartlarında karşılaştıklarını kaydederek, “İyi mücadele ettik. Eksik kalmamıza rağmen sahada iyi bir mücadele verdik. Maçın hakkı beraberlikti çünkü iki tarafında net pozisyonları yoktu. İyi bir maçtı, kendi adıma da güzel geçti, mutluyum” dedi.

Damlu, “Ertaç Özbir’in sakatlığı sonrası kaleye geçtin, bundan sonra eldiveni kaptığını düşünüyor musun?” sorusuna, “Kaptım diyemem. Gerçekten Ertaç ağabey olsun, Eray ağabey olsun, Murat Akşit olsun aramızda güzel bir rekabet var. Kimin hakkıysa sahaya çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacağını bildiğimiz için kafamız rahat” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Stadın biriken suları çimlerden emerek tahliye edecek su birikmesini önleyecek dranaj sistemi iyi olmayabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • baba (3 yıl önce)
    Stadlarımız yanlış yükseltilmiş ve kapatılmıştır. Bakımla ilgisi olmadığı defalarca belirtildi. Çimler hava akımını alamıyor. Özellikle sıcaklarda terleme yapıyor ve havalanamıyor. Hiç olmazsa haftada üç kere suni rüzgarlama yapılmalı. Hemen bütün stadlarda sorun aynı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eski Malatyaspor (3 yıl önce)
    Avrupadakilerin çoğu suyu üstte bırakmıyor süzgeçli vede ısıtmalı kar Buz tutmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Astronomik rakamlar harcanarak stadyum yapılıyor stad için en önemli unsur olan çimlerin bakımı cüzi bir rakamla yapılmıyor büyük bir tezat
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (3 yıl önce)
    Maalesef çim sahanın bakımı dikkate alınmıyor. Bu gidişle futbolcuların sakatlanması an meselesi .oysa birde Avrupa sahalarına bakın oyuncular sanki sahada bilardo oynuyor
    0
    0
    Yanıtla