SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Acıdır ki Malatya'mızın Bir Kütüphanesi Yok!"

0
Güncellendi - 2020-09-10 03:03:23
A- A+ PAYLAŞ

"EN KISA ZAMANDA İHALESİNİ YAPACAĞIZ.." Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yayınlanmış olan kitaplar, 8 Eylül Dünya Okuma gününde Soykan Parkında düzenlenen program kapsamında vatandaşlara dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da kitap dağıttı.

Dünya Kitap Okuma Günü nedeniyle kitap dağıtımı yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bugün Dünya Kitap Okuma Günü nedeniyle şehrimize kitap dağıtımı yaptık. Okumak önemlidir. İslam’ın ilk emri de İkra’dır, “Oku” ile başlamaktadır.

Ama ne acıdır ki Malatya’mızın bir kütüphanesi yoktur. Kütüphane bir okuma merkezidir. Bu vesile ile Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’mıza yakışır mimari yapısı ve içerik özellikleri yüksek bir kütüphane müjdesini de vermek istiyorum. Şuanda ihale aşamasında olan kütüphanemizi en kısa zamanda da ihalesini bitirip, tamamlayarak, Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak değerli Malatyalı hemşerilerimize armağan edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • eskimalatyalı (3 yıl önce)
    bu büyük noksanlığı gündeminize aldınız çok eyi lakin şimdi akpliler böyle sorunllar partiye zarar veriyi diye size çıkışacaklar çünkü onlara göre her yer güllük gülüstanlık
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Çok büyük bir eksiklik. Şu ana kadar giderilememiş olması da cabası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (3 yıl önce)
    Sayın başkan, siz eski bir eğitimcisiniz. Şu an uzaktan eğitim yapılıyor. Birçok öğrencinin bilgisayar ve benzeri cihazı olmadığı için dersleri takip edemiyor. Bu konuda bir çalışma yapıyor musunuz? Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa H. (3 yıl önce)
    Kütüphane projesi de Ahmet Çakır zamanından kalma inş siz bitirirsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (3 yıl önce)Mustafa H. isimli kullanıcı yorumuna
    ahmet çakır bu şehre ne verdi ?kütüphaneyi milyonlarca liraya tadilat yaptılar 2 yıl sürmeden geri yıktılar.köy garajını milletin ceketini bile almasına izin vermeden yıktılar,şimdiki haline bakın saat 9 da oradan geçmeye korkar insan.eskiden öylemiydi cıvıl cıvıldı rahmetlik latif ustanın yeri ful doluydu.malatyadan geçenlerin uğrak yeriydi
    0
    0
    Yanıtla