SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ne Kadar Paran Varsa Ver, Seni Kurtarayım'.!

0
Güncellendi - 2021-12-31 15:29:42
'Ne Kadar Paran Varsa Ver, Seni Kurtarayım'.!
A- A+ PAYLAŞ

Yaşlı şahsı telefonla arayarak, adının hırsızlık olayına karıştığını, gelen 'gelen sivil jandarma'ya para vermesi halinde kurtulabileceği tehdidiyle 18 bin lirasını çalan dolandırıcı, Malatya il merkezinde yakalandı.

Olayla ilgili olarak Jandarma'dan Valilik tarafından şu açıklama yapıldı:

"Arapgir İlçesinde ikamet eden yaşlı bir şahıs 29.12.2021 günü Arapgir İlçe J.K.lığına müracaat ederek ev telefonundan arayan bir şahsın, kendisini Jandarma personeli olarak tanıttığını “Hırsızlık olayına karıştığınızı tespit ettik, sivil bir jandarma personeli gönderiyorum ne kadar paranız varsa verin, sizi bu olaydan kurtarayım” demiştir. Aynı anda başka bir şahsın evine geldiğini ve kendisinden 18.000 TL. alarak ayrıldığını beyanla şikâyette bulunulmuştur.

Arapgir İlçe J.K.lığı ve JASAT (Jandarma Dedektifleri) tarafından yapılan araştırmalar neticesinde; şahsın kullandığı araç plakası tespit edilerek Malatya şehir merkezinde yakalanmıştır.

Araçta ve şahsın üzerinde yapılan adli aramada 18.000 TL para ve olayda kullandığı cep telefonu ile ele geçirilmiş olup şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız