SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ne Yani, Eşim Maçı mı Satacaktı?!"

A- A+ PAYLAŞ

'BENİM EŞİM MALATYASPOR'UN EKMEĞİNİ YİYOR, MAÇ SATMAZ.." ADEM BÜYÜK GOLÜ ATTI, FANATİKLER EŞİNE SALDIRDI.. Yeni Malatyaspor, Süper Lig şampiyonunu belirleyen maçta, Galatasaray karşısında kişilikli bir mücadele ortaya koydu. Kaptan Adem Büyük, eski takımının, Beşiktaşla olan averaj farkını kapatmasını engelleyen bir gol kaydetti. Galatasaraylılar 'Yeni Malatyaspor neden kalesini Galatasaray'ın gollerine açmadı?' gibi etik dışı sorular sordu. Yeni Malatyaspor Kalecisi Ertaç Özbir kalesinde devleşerek, Yeni Malatyaspor'un Galatasaraylıların hayal ettiği gibi 'averaj takımı' olmadığını gösterdi.

Bazı fanatik Galatasaraylılar öfkelendi, öfkesini holiganca Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün sosyal medya hesabında ölçüsüzce ve hakaret içeren sözlerle dışa vurdu.

Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük, sözkonusu fanatiklerin bu holiganca sosyal medya şiddetine, instagram hikayesinde yayınladığı video mesaj ile cesurca cevap verdi: "Benim eşim Malatyaspor'un futbolcusu, Malatyaspor'un ekmeğini yiyiyor ve ne olursa olsun bu onun işi. Maçı satamaz. Benim eşimi tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Ne yapacaktı yani, maçı mı satacaktı?

Adem Büyük'ün eşine akıl dışı Galatasaraylı tepkisi, "Kocan neden bize gol attı?"

Süper Lig'de şampiyonun belirlenmesinde büyük öneme sahip olan Galatasaray - Yeni Malatyaspor karşılaşmasında, Yeni Malatyaspor'un Galatasaray karşısında teslimiyetçi futbol yerine mücadeleci bir oyun ortaya koyması ve takım Kaptanı Adem Büyük'ün, Galatasaray'a, Beşiktaş'la olan averajını kapatmasını engelleyen bir gol kaydetmesi bazı fanatik Galatasaraylı taraftarların holiganca tepkilerine yol açtı.

Yeni Malatyaspor'u averaj takımı olarak gören Galatasaray'ın, Yeni Malatyaspor'u 3-1'i yenmesine karşın, Beşiktaş'la olan averaj farkını kapatma  hayalini gerçekleştiremeyerek, şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptırması sonrasında, Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün sosyal medya hesabından Büyük çiftine hakaretler yağdırması, Merve Büyük'ün adeta isyan etmesine neden oldu.

"Ne yani, eşim maçı mı satacaktı?"

Kendisi de fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Merve Büyük, instagram hikayesinde yayınladığı video ile, Galatasaray - Yeni Malatyaspor maçı sonrası holiganca kendisine ve eşi Adem Büyük'e yapılan hakaretlere isyan ederek, "Eşim ve beni hepiniz tanırsınız. Ben ve eşim de Galatasaray'ın şampiyon olamamasından dolayı çok üzgünüz. Ama eşim sonuçta Yeni Malatyaspor'un futbolcusu... Ne yani maçı mı satacaktı?" diye sordu.

Merve Büyük, eşi Adem Büyük'ün Yeni Malatyaspor'un kaptanı olarak, Yeni Malatyaspor için savaşmak zorunda olduğunu vurgulayarak, "Eşim bunu yapmalıydı,  yaptı da, ona da bu yakışırdı zaten" diye konuştu.

"Benim eşim Malatyaspor'un ekmeğini yiyor; maç satmaz"

Fanatik Galatasaraylıların holiganca hakaretleri eşliğinde kendisine yönelttikleri "Şampiyonluk senin kocan yüzünden gitti, bunu sizden beklemezdik" sözlerine cevap veren Merve Büyük, "Siz şu an ne kadar üzülüyorsanız inanın ben de o kadar üzülüyorum. İnanın eşim de o kadar üzülüyor. Ama benim eşim Malatyaspor'un futbolcusu, Malatyaspor'un ekmeğini yiyor ve ne olursa olsun bu onun işi. Eşim maçı satamaz. Benim eşimi tanıyorsunuz, biliyorsunuz" sözleri ile cevap verdi.

"Şeref sizin için ne derece önemli bilmiyorum ama biz şerefimiz için yaşıyoruz"

Kendisine ve eşi Adem Büyük'e, Yeni Malatyaspor'un Galatasaray karşısında mücadeleci oyunu nedeniyle hakaret edilmesinin kabul edilebilir bir şey olmadığını vurgulayan Merve Büyük, Galatasaraylı olduklarını ve holiganca sosyal medya şiddeti uygulayanlara 'şeref' hatırlatmasında bulundu.

Merve Büyük, hakaret yağdıranlara, "Ben her zaman size söylüyorum; şereften bahsediyorum değil mi? Şeref ne kadar önemli bir şeydir. Şeref bizim için çok önemli; bana bu hakaretleri yapanlar için şerefin ne derece önemi var bilmiyorum ama biz şerefimiz için yaşıyoruz" karşılığını verdi.

"Eşim sizin yaptığınız o hakaretleri asla hak etmiyor; Galatasaray'da iken Galatasaray için ne kadar mücadele ettiğini hepiniz bilirsiniz"

Eşi Adem Büyük'ün Yeni Malatyaspor'a gelmeden önce Galatasaray'a yaptığı hizmetleri hatırlatan Merve Büyük, eşinin bu hakaretleri ve suçlamaları asla hak etmediğini söyledi. Merve Büyük, "Yaptığınız o hakaretleri benim eşim asla hak etmiyor. Galatasaray derken de Galatasaray'ı ne kadar istediğini, Galatasaray için ne kadar çabaladığını, Galatasaray için elinden geleni yaptığını siz çok iyi biliyorsunuz" dedi.

"Lütfen durun artık..."

Merve Büyük, sosyal medya hesabından yöneltilen şiddetin artık durması çağrısında bulunarak, fanatik Galatasaraylılara şöyle seslendi: "Benim eşim Galatasaray için yaptıklarını çok isteyerek yaptı; çok hırslıydı; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Onun karakterini, onun yapısını biliyorsunuz. Onun maç satmayacağını biliyorsunuz, onun mücadelesini çok iyi biliyorsunuz. O yüzden çok rica ediyorum sizden: Lütfen artık durun"

Yeni Malatyaspor'un Galatasaray karşısında, sahaya kişilikli bir mücadele koyması ve Kaptan Adem Büyük'ün, Galatasaray'ın Beşiktaş'la olan averaj farkını kapatmasını engelleyen bir gol kaydederek, Galatasaray'ın şampiyon olmasının yolunu kapatmasından sonra, fanatik bazı Galatasaraylı taraftarların Adem Büyük'ün eşi Merve Büyük'ün sosyal medya hesabında yaptığı hakaretlere karşı, Merve Büyük'ün isyanını dile getirdiği instagram paylaşımı şöyle:

"Maç bittiğinden beri bana ve eşime çok büyük hakaretler ediyorsunuz. Şampiyonluk "senin kocan yüzünden gitti, bunu sizden beklemezdik".

Benim çok iyi bir Galatasaraylı olduğum, Galatasaray camiasının çoğunluğu bilir.

Siz şu an ne kadar üzülüyorsanız inanın ben de o kadar üzülüyorum. İnanın eşim de o kadar üzülüyor.

Ama benim eşim Malatyaspor'un futbolcusu, Malatyaspor'un ekmeğini yiyiyor ve ne olursa olsun bu onun işi. Maçı satamaz. Benim eşimi tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Ne yapacaktı yani, maçı mı satakacaktı?

Ben her zaman size söylüyorum; şereften bahsediyorum değil mi? Şeref ne kadar önemli bir şeydir. Şeref bizim için çok önemli; bana bu hakaretleri yapanlar için şerefin ne derece önemi var bilmiyorum ama biz şerefimiz için yaşıyoruz.

Yaptığınız o hakaretleri benim eşim asla hak etmiyor. Galatasaray derken de Galatasaray'ı ne kadar istediğini, Galatasaray için ne kadar çabaladığını, Galatasaray için elinden geleni yaptığını siz çok iyi biliyorsunuz.

Benim eşim Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra, sonuçta Malatyaspor'un ekmeğini yiyiyor; Malatyaspor için savaşmak zorunda; bunu yapmalıydı, yaptı da, ona da bu yakışırdı zaten.

Bana ve eşime, "Galatasaryla olan fotoğraflarınızı silin" diyorsunuz. Bunları benim eşim hak etmiyor; bunu siz gayet iyi biliyorsunuz aslında. Her futbolcunun yapması gibi benim eşim de ekmeğini nerden kazanıyorsa orası için savaşmak zorunda. Çünkü sonuçta bu onun işi.

Evet gönül vermek çok güzel, sevmek çok güzel.

Benim eşim Galatasaray için yaptıklarını çok isteyerek yaptı; çok hırslıydı; bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Onun karakterini, onun yapısını biliyorsunuz. Onun maç satmayacağını biliyorsunuz, onun mücadelesini çok iyi biliyorsunuz. O yüzden çok rica ediyorum sizden: Lütfen artık durun".

Güler HAZAR, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Merve- Adem Büyük çifti

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Cemil (2 yıl önce)
    Diyelim ki Malatyaspor maçı sattı ve Gs şampiyon oldu. Böyle bir şampiyonluğu içine sindirebilecek miydi acaba? Şerefinle, onurunla çıkar oynarsın, şampiyon olursan ne mutlu sana.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Kufur ve hakaret edenleri kiniyorum bende Galatasarayliyim malatya sporluyum ademe ve esine yapilan kufurleri Aslan Kabul etmiyorum sampiyon olmadiksa galatasarayda oynayan oyunculara sormamiz gerekir hic kimse baskalarina camur atmasin buyuk kaptana Asla kimse hakaret edemez malatya sporun degeridir Markasidir Canani cigeridir malatya halki Seninle ugurur duyor buyuk kaptan
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Adem buyuk gibi şerefli düzgün ve çok harika bir futbolcuyu milli takıma almayan şenol güneş nasil bir hoca anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Adem kendine iyi bakan tam bir profesyonel sahaya çıktığı zaman elinden geleni yapan bir futbolcu benim anlamadığım böyle bir oyuncuyu geçen sezona kadar büyük takımlar neden görmediler inanın Fenerbahçe'de bu sene olsa kesin gol kralı olurdu ve takım şampiyon olurdu Adem'in suçu adının yabancı olmamasıdır teşekkürler Adem Büyük,bizim takımda Eren tozluyu da severdim kişiliği Adem e çok benziyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Helal olsun adamlığın cinsiyetle alası olmadığını gösterdiğniz için teşkler merve hanım..dünya küçük büyük ailesi çok büyük.. emeğinize yüreğinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Rizespordan son saniyede gol yemeyeydin Galatasaray bak o zaman bir puan fark ile şampiyonun.Sana o golü atan işini yaptı ama o golü yemeye sebep olan senin kendi kadrondaki futbolcun o na neden laf etmiyorsun hey yavrum hey.Adem yalnız değildir.Denizlispordan gol yemeyeydin penaltıyı da Ayaydın bak yine şampiyonun hey yavrum hey.Kisi kendinden bilirmiş işi.Siz Galatasaray olarak önce hatayı kendinizde arayın ne bizim futbolcumuza nede onun eşine laf atmaya hakkınız yok herkes hakkını sınırını hukukunu bilsin.Dunya küçük Adem BUYUK
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Delikanlı mert insan hasimligi olsa dahi hasminin eşine lafla sözle veya ne ile olursa olsun saldirmaz.Delikanlilik bunu gerektirir.Ademi ailesini yanlız mi sandınız.Ademin ve eşinin arkasında destek veren koskoca bir Malatya şehri vardır.Herkez ayağını denk alsın Adem bizim kırmızı cizgimizdir bu böyle biline.Dunya küçük Adem BUYUK
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Gün gelir aynı pozisyonda Beşiktaş olur maçta nerede olursa olsun Malatyaspor yine oynar bellimi okur bu seferde Galatasaray Şampiyon olur.Bu dünyada herşey olur.Dunya küçük Adem BUYUK
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Nasıl bir futbol ligimiz var yahu maç oynasan Beşiktaş için oynadılar diyecekler oynamasan Galatasaray için oynadılar diyecekler.Kardesim Malatyaspor Malatya için oynadı.Hicbir kulübün parası Malatyaspor alacak kadar değildir Malatyaspor satılık değildir.Hatirlatmayi bir borç bilirim AKCAABATSEBATSPOR İSTANBULDA BESİKTASİ 2-0 YENDİ VE BURSASPOR KUME DUSTU.HİC KİMSE BANA BUNU ACİKLAYAMAZ.BESİKTAS İLCESİNİ KOMPLE SATİP PARAYİ MALATYASPORA VERSENİZ DAHİ SATİN ALMAYA GUCUNUZ YETMEZ MALATYASPORU NOKTA.BİZ BOSUNA DEMİYORUZ Dünya küçük Adem BUYUK...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ary (2 yıl önce)
    Malatya her yıl diplere oynayamaz şehre layık bir yönetim ve kadro kurulmalıdır,Adem gerçekten çok büyük ama anlamadım niye ikinci yarı başlarken Malatya taktik değiştirdi açık oynamaya başladı ve peş peşe gol yedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • eski stad seyircisi (2 yıl önce)
    Sevgili Yeni Malatya spor başkanı ve yöneticileri, hocaları, malzemecileri ,tüm fubolcuları hepinizin işigücü rast gelsin. Doğruluk timsali olarak çıktınız, futbolunuzu oynadınız. Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde gönlünüz ferah başınız dik olarak yürürsünüz. buna hiç kimse bir şey diyemez ve kuşku duyamaz. Trabzon-Genclerbirliği, Kayseri - Fenerbahçe, Göztepe-Beşiktaş, Galatasaray - Yeni Malatya spor futbol karşılaşmaları Türk futboluna her hangi bir leke sürmemiştir. Türk futbolu bu futbol karşılaşmaları göstermiştir ki Türk futbolu ve hakemleri iyi yolda. Burada sayın Merve Hanıma ve Ademe ve ekmeğıni futboldan kazananlar hakkında ileri geri laf atanlar , Türk futboluna zarar verirler. Sayın Merve Hanım hiç ama hiç üzülme. Başın dik gönlün ferah olsun. Cenabı Allah doğruların yardımcısıdır. Cenabı Allah, doğru olanların gönlüne göre versin inşallah. Eski adamlar derdi ki kimin ekmeğini yersen onun kılıcını kuşan. benim gönlümdeki şampiyon takım ilk beş takımdır. Herkese Sevgiler Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bir gün yolunuz ayrılacak Malatya'dan,ama siz destan yazanlar olarak Baki kalacaksınız...(bir Galatasaray li olarak söylüyorum, Beşiktaş yokluktan geldi ve işin acikcasi bizden çok hak etti)
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (2 yıl önce)
    İlhan Parlak FB ye gol atmasin Atınç BJK ye karşı sahte mücadele etsin Semih ve Adem GS ye karşı mücadele etmesin Mustafa Yumlu TS ye karşı gol yollarını kapatmasin Hasan Ali FB ye karşı sahaya çıkmasın... Nasıl bir anlayış (?) böyle. O zaman bu oyuncuları kadroda tütün, daha fazla forma şansı ve para verin , o da yok. Takımlarına alınırken çöp gereksiz, sahada oynarken yuhala, küfür et sonra da sizin oyuncumuz gibi mücadele etsin Bunu isteyen, yapan mı dürüst (!) Yapmayan mücadele eden, oynadığı formanın hakkını veren sahtekar (!) öyle mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 yıl önce)
    Yengem sen aldırma onlara onlar alışmış Zalad gibi Kaleciyi Ankaragücü gibi Takımları satın alıp hileyle Şampiyon olmaya Malatyadan aldığınız para alın teriniz Helal olsun sizlere maçta Takımda bir iki oyuncu hariç diğerleri adına yakışır Kaplanlar gibi mücadele ettiler Yengem içiniz Ferrah olsun Ademle canımız ciğerimizsiniz Saygılar sunarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural çelik (2 yıl önce)
    Ablam o kadar haklısınız ki gerçekten onlar utansın sizi ve eşinizi canı gönülden destekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Drcengiz (2 yıl önce)
    Adem attığına pişman oldu ama yinede çok sırıtmadı macta ancak semih denilen arkadas hala cinconun topçusu olduğunu zannederek oynadı ve bir felaket olsaydı sonuçta onun marka değeri nedirki unutulur gider ama koca malatyanin adi lekelenecekti..30 yıl eskisi hatırlanıyor beyler..bir verdigimiz karşı geldi..bu semih denilen adamı gönder başkan..bize yakışmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    semih Adem’den biraz karakter öğrensin. Yediğimiz 3 golü de semih hediye etti gs’ye!
    0
    0
    Yanıtla
  • Dost (2 yıl önce)
    Toplumda bu kadar kötü insan olamaz sosyal medyada kötülerin sesi çok çıktığı için sayıca iyilerden fazlaymış gibi görünüyor.Adem ve diğer futbolcular profosyonel meslek icra ediyorlar yani ücret karşılığı işlerini yapıyorlar ve ailelerini geçindiriyorlar.dün gs da bugün malatyada yarın başka yerde mesleklerini icra ederler.bir futbolcudan eski takımıyla olan maçında ahlaksızlık yapmasını beklemek ummak da en büyük ahlak sorunudur.futbolcunun yeni kulübünde oynarken eski kulübüne gol attığında da aslanlar gibi sevinmesi gerekir ve hakkıdır da çünkü o attığı gole seviniyor karşıdaki takımın o golle düştüğü duruma seviniyor.gecen sene gs formadıyla malatyaya da gol atmış sevinmişti en doğal hakkı bu.dün gs ya gol attıktan sonra sevinemesinede üzüldüm.artık 21.yüzyıldayız yanlışları rehber alıp hayatımızı tanzim edemeyiz.futbolcularımızı da onların arkadında kale gibi duran eş ve aileletini de tebrik ediyorum.kötüleri referans almamalarını rica ediyor başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (2 yıl önce)
    Öncelikle beşiktaşı canı gönülden kutluyorum.Şehri ve kendi kalitesini tartışmaya açacak bir duruma sokmayan ve akşam ki galatasaray maçında elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtan yeni malatyaspor'lu oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. Maalesef öyle bir ülke de yaşıyoruz ki futbol adı üstünde hatalar oyunu ve hata olmak zorundadır bu işte ama medyası,taraftarı,insanı ile kötü düşünen insanlar topluluğunun fazlası ile yaşadığı bir ülkedeyiz hal böyle olunca sadece mesleğini icra eden ve 1 gol fazla yemediği için şampiyonla birlikte,şampiyonun şampiyonluğuna rakibine karşı iyi mücadele eden takımı dahi kutluyoruz (!) Biz ne ara bu hale geldik demekten başka bir şey gelmiyor elden.Şu kızcağızı yada işini fazlasıyla yapan aldığı paranın hakkını almaktan başka düşüncesi olmayan ve tamamen profosyonel olan eşini,adem büyüğü üzmeye ne hakkınız var kardeşim ? Yapmayın yapmayın İNSAF !! Takımı teker teker kutluyorum.Ligde gol krallığında TÜRK olan tek oyuncu olan adem büyüğü milli takıma almayan şenol güneşe de güzel bir gözlük diliyorum.17 gol 3 Asist yapan adem milli takım da yok.Yarısı olmayanı milli takıma alan bir milli takımın olduğu ülkede de yaşamak bu olsa gerek !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Şerefli,Onurlu BÜYÜK Ailesi.Bizde sizlerle gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Hakaret etmek nedir terbiyesiz herifler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Aynen katılıyorum.. gs maçında adem,ertac ve malatyaspor onuruyla oynadı...keşke aynı düşünceleri semih içinde yazabilseydik...tüm malatyaspor taraftarı ve malatyalılar kaptanımız adem büyük ve ailesinin arkasındayız...Çok büyüksün büyük ailesi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Banazili (2 yıl önce)
    Yenge senin de adem babanin da başımız üstünde yeriniz var ikiniz de helal ekmekle buyumussunuz belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (2 yıl önce)
    Galatasaraylılar sağ sola saldırmasınlar müzesinden bir sürü haram kupa var. Başta Ertaç olmak üzere Malatya'nın şerefi için oynayan bazı futbolcuların kutluyorum. Mustafa sen Galatasaray şampiyonluğu için değil Malatya şerefi oynuyorsun yanındaki arkadaşına pas vermek yerine dışarı atıyorsun senin yaptığı Malatya'ya ihanettir
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (2 yıl önce)
    Biz Adem e şahidiz siz rahat olun
    0
    0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (2 yıl önce)
    Malatyamızın ve Malatyasporumuzun gururu ve onurusunuz. Adem Büyük gibi onurlu ve şerefli bir futbolcuyu ileride Malatyasporumuzun teknik direktörü olarak görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Büyük Ailesi gerçekten büyük. Merve hanım Ademe layık bir eş. Tüm Malatya nın gönlünde çok Büyük sünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (2 yıl önce)
    Merve hanım adem o golu atarak ertac ise o kurtarışlarla hem tüm takımın hemde malatyanin şerefini kurtardı. Ben malatyaspor ile gurur duydum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (2 yıl önce)Emrah isimli kullanıcı yorumuna
    Eğer kaybetmişseniz Şeref ya da kaybedilen ne ise artık o kurtarılır. Malatyaspor Şerefini kaybetmedi ki.... Malatyaspor Şerefini korudu, demiş olsanız daha yerinde olurdu....
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (2 yıl önce)
    Açıklamalarınla gönlümüzde taht kurdunuz Malatya'nın gelini.Evet Adem büyük ve oyuncu arkadaşları Malatya'nın Türkiye'nin beşinci büyük kulübü olduğunu başka takımlar gibi averaj takımı olmayacağını, "Malatya'nın temiz bir mazisi var" diyerek sahada mücadele verdiğini tüm Türkiye izledi.
    0
    0
    Yanıtla