SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Necatibey, Rakibini Deplasmanda Hezimete Uğrattı

0
Güncellendi - 2022-01-09 21:31:20
Necatibey, Rakibini Deplasmanda Hezimete Uğrattı
A- A+ PAYLAŞ

Hentbol Kadınlar 2. Ligi G. Grubu 4.haftada Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı, Şanlıurfa'da karşı karşıya geldiği Güneşin Çocukları Gençlik Spor Kulübünü 43-9 mağlup etti.

Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı Erhan İnan, Sarper Yücetaş hakem ikilisi yönetti. Müsabakaya Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı iyi başlarken, üst üste sayılar üretti. Müsabakanın birinci periyodu, 16-4 Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımının üstünlüğüyle sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci periyodunda da üstün oynayan Necatibey Ortaokulu Hentbol Takımı, müsabakayı 43-9 kazandı.

Grupta son puan sıralaması şöyle:

Puan Durumu                         M P

1-NECATİBEY ORTAOKULU SK  3 6

2-ELAZIĞ GENÇLİK S.K  4 6

3-GENÇ NESİL BİLİŞİM SK  3 2

4-GAZİANTEP HENTBOLSPOR  3 2

5-GÜNEŞİN ÇOCUKLARI GSK  3 0

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Arkadaş bu nasıl bir başlık. Ne olursa olsun bu bir spor müsabakası. Yakışıyor mı bu başlığı yazmak size.. Rakibine saygılı olacaksın. Hiç bir zaman rakip küçümsenmez ve aşağılanmaz. rakibini minderde tuşla dahi yenen ve rakibine sarılan onu tebrik eden bir milletin evalatlarıyız. Atatürk ün önüne başka bir ülkenin bayrağını sermişler ve üzerinden geçmesini istemişler. Ama Atatürk asla bunu kabul etmemiş. Lütfen saygı, saygı, saygı!,,,
    0
    0
    Yanıtla