SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlam: "Neler Yapabileceklerini Gördük"

A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bolu I.etap kampının son gününde Kardemir Karabükspor'la yaptıkları ve 2-0 mağlup oldukları maçı değerlendirdi ve oyuncuları görme şansı bulduklarını söyledi.

Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde yapılan I. etap kamp çalışmaları süresince, ilk hazırlık maçını TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor ile yapan ve 5-0 galip gelen Evkur Yeni Malatyaspor, 13 Temmuz'da tamamladığı kampın son gününde Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor ile karşılaştı ve 2-0 mağlup oldu.

Maçla ilgili kısa bir değerlendirme yapan EYMS Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, güzel bir maç olduğunu vurgulayarak, "Antrenman maçı oldu. Tabii ilk Adana Demirspor maçında olduğu gibi yine genç oyuncularımızı, geçen seneden kadroda bulunan oyuncularımızı görme şansı bulduk. Biraz daha ciddi bir rakibe karşı neler yapabileceklerini gördük." diye konuştu.

2 GÜN İZİN..

İlk etap kamp çalışmalarını tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da futbolculara 2 gün izin verildiği, 2. etap kampın Kocaeli Topuk Yaylası'nda gerçekleştirileceği, bu kampın da 15 gün süreceği öğrenildi. EYMS, ikinci etap kampının ardından Temmuz sonunda Malatya'ya dönecek ve lig hazırlığını burada sürdürecek.

Bolu, AA- malatyahaber.com- iha

FOTOĞRAF: EYMS ve Kardemir Karabük, hazırlık maçına 15 Temmuz Darbe Girişimi şehit ve gazilerine saygıyı içeren pankartla çıktılar..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • arıkan44 (6 yıl önce)
    dün hazılık maçını 90 dakika izledim takımda baya eksik var transfer şart 5 6 7 ne kadar oluyorsa tabi kaleciyi beğenmedim topu kurtarıyor ama hiç tutamıyor sektiriyor dönene toplar hep tehlike yaratır sağlam defans lazım defansa tecrübeli bir stoper lazım orta sahaya 10 numara pozisyonuna adam eksiltebilecek ayağı iyi halid boutıb pres yapıyor mücadele ediyor beğendim set ıyı gibi görünüyr ama haırlık maçında bile sinirleniyr dikkat etmesi gerekir Sunday mba gelecek olursak tff 1,ligdede oynayamadı bu adam şimdi süper ligde dün hep topu kaptırdı bitane isabetli top atamadı acilen elden çıkarılması lazım elden çünkü kapasitesi yok oynaycak süper lig topçusu değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Malatyamızda ; ,Yorumculuk adına hizipçilik yapan çook yaratıklar var ? .Malatyasporumuzun yolu açık olsun,inşallah başarılı olacağız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Ertuğrul Sağlam ya çok sabırlı, ya yönetim adama verdiği sözleri tutmuyor. Temmuzun 15i olmuş takımda oyun kuracak adam olarak sahada Mba oynuyor. Mba 2 senedir sadece bir elazığ maçı oynamış. Başka bir artısı yok. Adam hala bunun ekmeğini yiyor. Süper lige onunla çıkacağız diyordu geçen sene Başkan geçen sene sahaya girdi mi taraftar çıldırıyordu. Bu yaz hala adam takımda kamplara katılıyor. Bu adam 1. lig seviyesinde değil. Süper lig takımının kampında işi ne? Nasıl bir fesih bedeli var merak ettim. Büyük bir tutarsa bunu imzalayanlar bu fesih bedelini ödemeli. Bu adamın takımda kalmasının tek nedeni fesih bedelidir. Yoksa bu yetersizin Ertuğrul Sağlam tarafından denenmesinin başka açıklaması yok. Kampta bu adamdan ne bekleniyor biri açıklasın? Geçen sene şampiyon olacaksak takımda kalmalı gibi içeriği olmayan sözler olmasın. Takıma 5 as 6 tane de farklı bölgelerde oynayabilecek yedek lazım. Dün sahada oynayan bazı isimler antreman topçusu olur. Mba gibiler ise Malatya'ya dönmemeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (6 yıl önce)
    İyi yoldasınız Malatya kamuoyu sizin kadar iyi durumda değil.
    0
    0
    Yanıtla