SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Benim İkinci Memleketim"

0
Güncellendi - 2016-11-22 03:43:56
A- A+ PAYLAŞ

1984 Yılında namağlup olarak Süper Lige çıkan Malatyaspor’un efsane Teknik adamı Nihat Atacan ve futbolcu Cengiz Seçsev’e Eskişehirspor maçı öncesinde kayısı hediye edilerek vefa örneği gösterildi.

Eskişehir’de Malatyalı İşadamı Mılla Şahbaz’ın verdiği kahvaltıda bir araya gelen TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner ve TSYD Eskişehir Temsilcisi Sadi Seda’ın daveti üzerine toplantıya katılan eski Teknik direktör Nihat Atacan ve futbolcu Cengiz Seçsev’e Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Eskişehir de yaşayan Atacan’a büyük ilgi gösterdiler.

TSYD Malatya Temsilciliğinin getirdiği kayısı paketini alan Teknik adam Nihat Atacan, çok duygulandığını ahde vefa örneği gördüğünü belirterek “Malatya’da çok güzel günlerim geçti. 30 Yıl sonra Malatya’dan beni aradıklarında çok etkilendim. Malatya benim ikinci memleketim ve en güzel günleri yaşadığım yer. Orayı asla unutamam, beni bugün hatırladığınız için size teşekkür ediyorum” dedi.

Malatyaspor’un eski futbolcusu Cengiz Seçsev’de, “Namağlup şampiyonluğumuzu unutamam, çok güzel günlerdi. Ama aradan geçen 30 yıl sonra ise hatırlanmak insanı çok etkiliyor. Malatya TSYD görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ise “Spor tarihimize baktığımızda Nihat Atacan’ın ayrı bir yeri var. Şampiyonluk yaşatmış bir Hocamız. Eskişehirspor maçı öncesinde Atacan’ı aramızda gördüğümüzde çok etkilendim. Malatya TSYD Temsilciliğine bu organizesi için teşekkür ediyorum. Malatyalılık ahde vefa gerektirir. Bugün Eskişehirde Nihat Atacan ve Cengiz Seçsev  ile bunu yaşadık” diye konuştu.

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’da, Nihat Atacan’la gurur duyduklarını söyledi.  Yapılan konuşmaların ardından TSYD Malatya Temsilciliğ tarafından Nihat Atacan ve Cengiz Seçsev, TSYD Eskişehir Temsilcisi Sadi Seda’ya gün kurusu kayısı hediye edildi.

Bülten

nihatatacan2

nihatatacan1nihatatacancengiz

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (7 yıl önce)
    Hiç bir resim kayısısız olmuyor ne garip.
    0
    0
    Yanıtla
  • mu (7 yıl önce)
    Nihat,hoca,seni,hic,bir,zaman,malatya,halki, UNUTMADI,
    0
    0
    Yanıtla
  • murat44 (7 yıl önce)
    helal olsun memleketime
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    Mılla Şahbaz bey tanırım aslen Darendelidir eskişehirde Asya halının sahbidir.
    0
    0
    Yanıtla