SON DAKİKA
SON DEPREMLER

O İşçinin İş Akdi 'Askıya' Alındı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden, Salı günü belediye binası içerisinde intihara teşebbüs eden C.D. adlı işçi ile ilgili açıklama geldi. Basın kuruluşlarına gönderilen açıklamada, söz konusu işçinin olay sırasında 122,5 promil alkollü olduğunun saptandığı, ayrıca madde bağımlılığı bulunduğu iddialarına yer verildikten sonra iş akdinin askıya alındığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'ndan, Çarşamba akşam saat 18.24'te basın kuruluşlarına iletilen açıklama şöyle:

"Büyükşehir Belediyemizde 696 sayılı KHK kapsamında çalışmakta olan bir şahsın maaşını alamadığını iddia ederek intihara teşebbüs etmesi nedeniyle yazılı, görsel ve sosyal medyada birtakım yalan yanlış ve eksik bilgiler paylaşılarak Belediyemiz hakkında olumsuz bir algı oluşturulmak istenmektedir. Bu nedenle Belediyemiz tarafından aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:

Büyükşehir Belediyemiz Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü emrinde Usta Yardımcısı olarak çalışan personelin kendi iddiasına göre sendika ile yapılan sözleşmeye rağmen bir önceki ay ile aynı maaşı aldığı ve kendisine haksızlık yapılarak maaşının kesildiği ve bu nedenle intihara teşebbüs ettiği bazı haberlerde yer almıştır.

Konuyla ilgili olarak yapılan kısa bir inceleme neticesinde personelin iddia ettiği gibi bir durumun söz konusu olmadığı ortaya çıkarılmıştır. Bu personelle birlikte aynı zamlı sözleşmeye imza atan 2200 çalışana zamlar ve tüm sosyal haklar eksiksiz yansıtılmıştır. Ekim ve Kasım aylarındaki gün farklılıkları ve mesai ücretleri karşılaştırıldığında Sendika ile imzalanan tüm hakların personellerimizin tamamına yansıtıldığı açık bir şekilde ortadadır.

Ayrıca şahısla ilgili yapılan incelemelerde ve ortaya çıkan raporlarda kendisinin olay anında 122,5 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. İlgili şahsın, madde bağımlısı olduğu, psikiyatri servisinde yatarak tedavi edilmek istendiği, fakat şahsın bunu kabul etmediği daha öncede benzer girişimlerde bulunduğu doktor raporlarında yer almıştır. Dolayısıyla söz konusu olay bir kısım medyada yer aldığı gibi büyükşehir belediyemizin maaş ve özlük haklarıyla ilgili durumdan meydana gelmemiştir.

Bu olaydan sonra ilgili personelin daha önceki psikolojik travmaları, ilgili doktor ve emniyet raporları göz önünde bulundurularak; kendisi ve görevi sırasında hizmet bekleyen vatandaşlarımıza olumsuz tepkiler vermesinin önüne geçmek amacıyla iş akdi iş hukuku kuralları kapsamında askıya alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

44 yorum yapılmış

  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    adamı işten atacağınıza, karşınıza alıp bir konuşsaydınız derdi neymiş, yanlış bildiği şeyler varsa adama anlatsaydınız. dert dinlemek yok, hemen kendinizi haklı çıkarıp, adamı yaftalayıp hadi kardeşim güle güle ne demek. bu mudur yöneticilik? bu mudur sizin adaletiniz? güç ve yetkiniz var diye hemen adamı eziyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Personel (3 yıl önce)
    Benim statümle oynadılar ben inüversite mezunuyum Statümü ilk okul mezunu birisine Verdiler Hani kadro verilmişti hani herkes statüsünde çalışacaktı Maskinin genel müdürü Yaşar Karataş çalışıyorsan çalış çalışmıyorsan yol orda diyerek konuştu artık Zammı kendinin olsun hergün yerimi değiştirdiler suçumu ne suçun yok burda çalışacaksın bende ekmeğimin hatrine işime baktım Personelin piskolojisini bozdular aile düzenlerini mafettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Vedat (3 yıl önce)
    Kesin o işçi şelalecidir derler. Yada meşaleci derler. Ayıp be adam içer yada içmez belediyeye ne? Bu ne rezalet bir çalışanın kendisi ailesi düşünülmeden itibar suikastliği ne demek. Adamlar nerede yanlış yaptık diyeceklerine hala işçisine saldırıyor. Üstelik iftira mahiyetinde sözlerle. Malatyada artık seviyesiz ama bir o kadar kendini müstağni gören her şeyi bildiğini iddia eden bir anlayış şehri mahvediyor. Acil demokrasi acil edep acil bilim acil devlet terbiyesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (3 yıl önce)
    vay ki vay belediye acınacak hale geldi, malatya cumhuriyeti diyorduk hep malatya dışında şakasına, malatya BELEDİYE cumhuriyeti olmuş. istediğini karalıyorlar, istediğinin maaşını düşürüp ilkokul mezunu adamın maaşını yükseltiyorlar. emekçinin maaşını düşürüp kendilerinin maaşlarına koyuyorlar. sonra emekçiye alkoluk uyusturucu bağımlısı deyip işinden ediyorlar. o işçi orada 10 yıldır çalısıyor, neden daha önce işlem yapmadınız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Alkollü olasına da çok üzüldüm keşke bunlar olmasaydı. Yorumları okudum neredeyse tamamı belediye personeli, arkadaşlar belediye bir kamu kurumu ve malatyanın tamamının hakkı var, her yıl dünyanın vergisini veriyoruz ve %99,9 umuz belediyeden tek kuruş kazanmıyor sadece ödüyor. Her ne hikmetse biz %99,9 un sesi yok ama %0.1 bas bas bağırıyor. Yahu burası özel şirket değil arkadaşlar, bu %0,1 in içinde olmak isteyende çok insan var beğenmiyorsanız veya daha iyisi varsa istifa edin. Ülkenin durumu ortada har vurup harman savuruldu bitti kalmadı, esnafın perişan borç batağında, 10binlerce insan kısa çalışma ödeneği ile geçinmeye çalışıyor, bi yasak kalksa hepsi işten atılacak. Sizi işten atan kimse yok ne diye bu kadar bağırıyorsunuz. Belediyenin hizmetlerinden herkes faydalanıyor ama herkes maaş almıyor, ayrıcalığınızın farkına varın. Vallahi ne ne gürkana ne oy vermişim nede tanırım, belkide kötü biridir veya iyi bilmem ama sizde tek madurmuşsunuz gibi davranmayın işallah herşey iyi olur maaşlarınız size yeter ne diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    "İlgili şahsın, madde bağımlısı olduğu, psikiyatri servisinde yatarak tedavi edilmek istendiği, fakat şahsın bunu kabul etmediği daha öncede benzer girişimlerde bulunduğu doktor raporlarında yer almıştır." alıntıladığım bu yazı; Bence belediyenin işçinin kişisel verilerini açığa vermesidir, çok az olan hukuk bilgime göre suçtur. Doktor raporu vs gibi açıklamaları belediye kurumu yapamaz. Bu kişinin özelidir. Malatya'da varsa gazeticiler hem bu çalışanla ile röportaj yapıp hem de belediyenin ilgili kurumuyla röportaj yapıp bu durumu bütün gerçekliğiyle kamuoyuna sunmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Demircan (3 yıl önce)
    Malatya da büyükşehir yeşilyurt battalgazi belediyeleri çalışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (3 yıl önce)
    Bu işçinin sicili madem bu kadar bozuktu ve belediye hizmetleri için tehlike yaratıyordu, şimdiye kadar neden bunu tespit edip gereğini yapmadınız? Malatya Büyükşehir Belediyesi acizleri oynuyor ve bu açıklama acizliğin itirafından başka bir şey değildir. Ayrıca, intihar girişiminde bulunan işçinin kişisel ve özel verilerinin açıklanması Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) tamamen aykırıdır. Bu işçi arkadaşımız, çalıştığı kurumun kendisi aleyhine yaptığı bu açıklamayı ve KV'nin ihlali nedeniyle rahatlıkla tazminat davasıo açabilir ve kazanması da garantidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (3 yıl önce)
    Mesele adamın psikolojik durumu yada ne kullandığı değil mesele adamın söylediklerinin doğru olması.kimse zam almadı,herkes kısa çalışmada gösterilip tam zamanlı çalıştırıldı üstelik işkurdan maaş tamamlanıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Duran (3 yıl önce)
    Ya soruşturmanın gizliliği yokmu? Özel hayatın mahremiyeti yokmu? Bu adamın bir ailesi var hiç düşünmüyormusunuz? Yazık günah değilmi? Adamı dinden imandan çıkartın sonrada tukaka edin. Yerse. Devlet ciddiyeti nerde kaldı ya. Böyle habermi olur? Böyle.yönetim mi llur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maldia44 (3 yıl önce)
    Bilmiyorlar ki ne diyeler adam isyanlarda hakkı verilmiyor hiç kimsenin hakkı verilmiyor belediyeye sorun bakalım zabıta ulaşım temizlik çevre park bahçeler hiç bir birime mesai verilmiyor hafta sonu çalıştırılıyor herkez resmi tatiller de çalıştırılıyor ama mesai verilmiyor kış çalışma ödeneği üstünden belediye işçinin sırtından para kazanıyor çoğu birim esnek çalıştırılmiyor başkan ve yaverleri bu yaziyi okuyorsanız emin olun belediyede hiç kimsenin hakkı size helal değil çoğu insanın çocuklarının riskini siz yiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • aras (3 yıl önce)
    chp li belediyeleri atıp tutarlar.Chpli belediyelerde en düşük maaş 3100 olacak ocaktan sonra.Ayrıca daha fazla verende var.Malatya ya bakıyosun.hem kısmı zamanlı parası öde hem de tam çalıştır adamı.Sonra adam sarhoştu de.eğer adam sarhoş ve oradan düşmediyse helal olsun diyorum kendisine.ama siz akıllanmazsınız sandıkta meraklanmayın yine veririsiniz oyu.Garibana acıdım sadece .Eve ekmekte götüremeyecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2340 tlden fazla veren belediye yoktur alan varsa bana mail olarak at yoksa yalana gerek yok kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Amenna44 (3 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Mail adresini ver gönderelim eğer 2340 liradan fazla maaş veriliyorsa belediyenin önünde eşşek gibi anıracak mısın ben bunu ıspatlarım ispatlamazsam ben anırırım bu kadarda iddalı konuşuyorum asıl sen yalan atma
    0
    0
    Yanıtla
  • mail adresini ver atacam kardeş.o zaman sen yalan cı olacaksın bu durumda.attığım zaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Kiremit (3 yıl önce)
    Kardeşim adamın yaptığını normal karşılayan yorumlarda ki zihniyeti anlmak münkün değil bunların hepsinin kafa aynı hap al alkol al işe git sonrada adama iftira de. Birde kısa çalışma ödeneği alıpda tam çalıştıran belediye birtek büyükşehir değil ki.Merkez ilçe konumunda bir belediye de aynısı hemde kaç aydırlı hatta büyükşehirin maaşları daha da yüksek.Biraz şükretsin dışarda 10 tane adam var onun yerinde olmak isteyen ama zor bu kafayla
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet (3 yıl önce)
    Bu nasıl bir açıklama? Kendilerini temize çıkarmak adına başkalarını karalamak, küçük düşürmek ne idarecilige sığar ne insanlığa. Ama bildikleri ve alıştıkları tek dil bu, kendi yetersizliklerini becerisizliklerini bu şekilde örtüyorlar. Insan kaynakları daire başkanı derhal görevden alınmalı. Hem sendikası ne is yapıyor bu insanların neden haklarını yediriyor o da ayrı bir durum. Muhtemelen şirin gözükmek için ne derlerse evet diyordur. Bence o sendikadan da kurtulsunlar bir an önce
    0
    0
    Yanıtla
  • Kanka44 (3 yıl önce)
    böyle idarecilik olmaz yazık emeğe emekçiye adam hak ararken tamamen hakkında olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Dünkü olayın üstüne "sıvama" kısmı bu. Herkes zaten biliyordu aklı başında birinin intihar teşebbüsü yaparak bağlı bulunduğu yerin en üst amirine karşı bağırmayacağını... Alkollüdür, canına tak etmiştir çıkar. Madde bağımlılığı olayı nedir o da meçhul, karalama amacı taşıyor. Aslı olup olmamasının önemi yok, şu aşamada zikredilecek laf değil. Kaldı ki, ya hu, bu belediyede ilk kez biri alkol almış, ilk kez mi biri sarhoş olmuş, hayırdır? İnsanlar içiyor kardeşim. İçecek de. Bugüne kadar içenler soluğu belediyede alıp intihar mı ediveriyordu? Ne alakası var alkolle bunun? Adam diyor ki hakkımız yeniyor, adamı isyan noktasına getiren bu. Benim de tanıdıklarım var, aradım sordum, belediye şirketlerinde millet ne şartlarda çalıştırılıyor gidin bakın. Hak yeme var mı? Benim anladığım bal gibi var. Hak yiyenin boğazında kalır. Bu iyi günleridir. Zulm ile âbâd olunmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    Bi insan hakkını istemesi gayet normal. Belediyenin adamı bir idam etmediklerini kalmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (3 yıl önce)
    Hem madde kullanıp hemde 122,5 promil alkollü olup, o Trabzanda düşmeden durmuşsa bence ikramiye verin. Belediyenin açıklaması kişinin haklarını ve özel hayatını rencide edici şekilde olmuş, hasta hakları ve gizlilik diye bişi var bu bilgileri hadi sağlık kuruluşlarının birinden aldınız, paylaşma ve yayınlamaya mahkeme huzurunda bile mahkeme hakkıyla talep olabilir karalama olmamış maalesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maalesef kraldan çok kralcıyız yorumlara bakıyorumda evet çok haklısınız bu bilgilerin ifşa edilmesi çok yanlış özel hayatın gizliliği ne aykiri belediye hiç açıklama yapmasa daha iyiymiş yazık belki durum dedikleri gibi de değil adama iftira atılıyor yapılan açıklama üzücü resmen çamur at izi kalsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Davut (3 yıl önce)
    Ben utandım. Bu belediye başkanı ve avanesi belediye yönetmeyi bilmediği gibi raconda bilmiyor. Gariban işçiyi böyle ifşa etmek, tahkir etmek, böyle güç gösterisi yapıp işçinin iş akdini askıya aldık diye medyaya göndermek raconda bilmemek devlet de belediyede yönetmeyi bilmemek. Adam olan astına racon kesmekle değil üstüne adaleti savunmakla olur. Üstlerinin önünde eğilip bükülenler astlarına böyle zulmeder. Kesin o işçi alkolü şelaleden almıştır. Şelale melale diye diye Adıyamanlı Kayserili diye diye helvacı diye diye başımıza gelen adam ve koca belediye hizmet ve güç gösterini bir gariban işçiye yapmış. Yapılan basın açıklaması acziyetin ifadesidir. Koskoca Büyükşehir bir işçi arkadaşımız için bu ifadelerle bu kadar kendini düşürmemeli idi. Biz ne için seçtik adam ne çıktı. Bir daha parti için asla oy vermeyeceğim. Kim layıksa ona oy verecek. Belediyecilikte benim için parti artık önemli değil. Kim beyefendi kim birikimli kim mütevazi kim dürüstse ona oy var. Ayrıca ak parti zaten kredisini tüketmişti Selahattin bey ve mevcut vekiller ile birlikte bende artık hiç kredisi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Işçinin ve memurun maaşı siz geldiğinizden beri düştü. Mesai.yapip parasını alamayan yüzlerce personel işçi var özellikle ıtfaiyede
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (3 yıl önce)
    tüm belediyeye mesai ücreti verilmiyor...herkes bi tanidığina sorsun...temizlikte çalişanlar ozellikle..selo başgan mesai vermiyo.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Adam ekmek parasını denklestiremiyor bunlar madde kullanıyor diyor. Bari mantıklı bir açıklama ile kovun adamı. Bunlar unutulmaz sayın başkan unutulmaz. Biz unutsak Rabbim unutmaz. Aslında bu diğer personele göz dagidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert Ali (3 yıl önce)
    yazık Adamı bi sapık yapmadıkları kalmış.alkollü olduğunu anladıkta.madde bağımlısı olduğunu nasıl anlamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayrettin (3 yıl önce)
    Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Bey,Kimsenin Hakkını Yemez Ve Yemedide,Bende Büyükşehir Belediyesinde Çalışıyorum,Bu Olay Sayın Başkana,Oynan Oyun Ve Kurulan Komple,Sayın Başkanım,Memleket Sevdalısı,Dürüst,Gariban Babası,Adam Gibi,Adamdır,Eğer Malatya,Böyle Bir Belediye Başkan’ını,Beğenmiyorsa,Veya Beğenmiyen Varsa Demekki Sorun Onlardadır,O,Sayın Başkan’a Karşı Oyun Veya Komple Hazırlıyanlar,Çok Şerefli İseler,İstifa Edip Giderler,Kimse,Kimseyi Zorla Çalıştırmıyor,Eskilerin Bir Lafı Var,Ya Bu Deveyi Güdersiniz Efendi,Efendi,Yada Bu Belediye’den Çıkıp Gidersiniz Beğenmiyorsanız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmek zorunda mıyız anlamadım? Daha dogru duzgun yazamayan birisi insanlara kapıyı gösteremez. Çalışanın ekmeğini tutup begenmiyorsan çalışma mantığı nasıl zavallı bir savunmadir. Bu kafa değişecek ya bu deveyi adam gibi gudecek ya da bu diyardan gidecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatansever (3 yıl önce)Hayrettin isimli kullanıcı yorumuna
    virgül sevdalısı hangi makamı selodan kaptın her kelimeye virgül konmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Biri daha çıkar böyle belediyeyi savunur. Işçinin yanında olun ki daha cok mağdurlar oluşmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • memur bey siz hiç dışarı çıkmıyorsunuz galiba? Sen ve sizin o ekipte ki malatya sevdalıları yüzünden mesafe katedemiyoruz; Katedemeyeceğizde
    0
    0
    Yanıtla
  • yavaş ol hayrettin bey!!!. Malatya Belediyesi ne belediye başkanın veya yancılarının babasının malı ve çiftliğidir. yetkililer kendi yasal sınırlarına göre davranacak, hukuksuz vicdandan yoksun, milletin ve personelin hakkına girmeden görevini ifa edecek. işine gelmeyen istifa etsin gitsin Malatya halkı olarak bizim için dert değil. yenisi getiririz. deve herkes için var.!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • gördük getirmekle hata ettik ama nasıl getirdiysek öyle göndeririz başkanınızı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (3 yıl önce)
    yalan üzerine iş yapılmaz korkudan belediye personeli nin ağzını bıçak açmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Arkadaşlar,kimse kimseyi zorla çalıştırmıyor.Maaşı beğenmeyen çıksın piyasada iş bulabiliyor mu acaba? Belediyede başıboşluk oluşmuş hiçbir iş yapmayıp dairede ense yapıp başkanın dedikodusunu yapıp maaş alan adamlar var nedense insan kaynakları bu tesbiti yapmıyor.Diğer adam yolllarda sahalarda gece gündüz çalışıp daha az maaş alıyor.Selahattin baskanım bu durumu değerlendirin lütfen.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali44 (3 yıl önce)
    Olay esnasinda kimse goruntu almasin diye sozlu uyarida bulundular. Ve carsamba sabahi kamera goruntulerine bakarak goruntu cekenler hakkinda sorusturma acacaklarmis.Goruyorsunuz belediye hak hukuk kanun yok. Muhur kimdeyse aga pasa kral odur. Benim anlamadigim selahattin baskan o koltukta kim olsa bunlari yapacak guc var. Bakanlara cumhurbaskanina neden bunsekilde davranamiyorsunuz. Onlarin koltugu daha genis herhalde
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Yazıklar olsun size adam bankomat işçisi değil, kodaman değil diyemi karalıyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (3 yıl önce)
    Tam zamanlı çalıştırılıp, kısa çalışma ödeneğinden faydalandırılarak sigortasının yarım gösterilmesi hakkında bir açıklama yapılmamış, demek ki bunu onaylamışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaan (3 yıl önce)
    O işçinin söylediği tek bir kelime bile yanlış değil. 2200 işçinin 1 tanesi bile (dayatılan ve tamamen gerçek hayat şartlarından uzak) toplu iş sözleşmesinde hakkettiği maaşı almadı. Ortada bir yalan varsa o işçinin hakkında uydurulan iftiraları. Çalışanların hepsi sesini çıkarınca örnekteki işçi ile aynı kaderi yaşayacağını bildiği için sesini çıkaramıyor. Sözleşmenin şartları ve alınan maaşlar hepsi evraklarla açıklanabilir çıksın mertçe ilan etsinler kim tam almış görsün herkes.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eralp Şahin (3 yıl önce)
    Keşke sadece maaş konusunda söylediklerinin doğru olmadığı şeklinde bir açıklama olsaymış. Alkol, uyuşturucu, psikolojik tedavi gibi konulardan bahsedilmeseymiş. Kim ne olursa olsun kamuoyunda bu kadar da rencide edilmemeli bence. Haksız mıyım?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar!! İster alkolik olsun ister baska bisey insan insandır. Ona yapilan insafsızlıktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Haksızsınız, belediyeyi vatandaşa yanlış tanıtırsan belediye konuya tamamıyla açıklık getirmek zorunda
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Arda (3 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Kim belediyeyi vatandaşa yanlış tanıtıyormuş ? Vatandaş belediyenin ne olduğunu çok iyi biliyor siz merak etmeyin. Yarın seçim yapın bakalım vatandaş biliyor muymuş bilmiyor muymuş görelim. Devran dönünce anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak.
    0
    0
    Yanıtla