SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'O Müesseseleri Yıpratma'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Ali Işıklar, "Atacağın varsa at, yapacağın varsa yap, ama o müesseseleri yıpratma. Ordu komutanlarını görevinin başına getirip işini yapmasını sağla" dedi.

Malatya Anemon Otel'de, MHP Genel Sekreter Yardımcısı 19. dönem Şanlıurfa Milletvekili Muzaffer Çakmakla, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy, Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir, 19. dönem Ankara Milletvekili ve partinin MYK üyesi Ali Işıklar, 19.dönem Kilis Milletvekili Mehmet Nacar, MYK Üyeleri ; Saime Palancıoğlu, Yavuz Temizer ve İzzet Sarıbaş, İl Başkanı Ömer Ekici, ortak basın toplantısı yaptı.

MYK üyesi Ali Işıklar, basın mensuplarının sorularını cevaplarken, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantılarındaki sıkıntı hakkında şunları söyledi:

"Sayın Başbakan diyor ki, bazı konuları kimseye anlatmam, benimle birlikte mezara gider diyor. Ardından diyor ki, 'o konuşursa ben de konuşurum.' Böyle bir tezat teşkil eden konuşmaları oluyor. Sayın Başbakan mağdur ve kahraman edebiyatı ve şovları yapıyor."

"Bir müessese yaşamalı, içinde ne kadar kötü varsa gereği yapılmalı. Ama müesseler yaşamalıdır" diyen Işıklar, "Türkiye terör belası ile karşı karşıya. Bu terör ile mücadele eden müessesede moral koymuyorsunuz. Siz müesseseyi silip atamazsınız. İdareci kim bunu ortaya çıkarmıyorsunuz. Eşkiya dağda serbest, siz onunla mücadele edecek hareketi sıfıra indirmeye çalışıyorsunuz. Başbakanlık kalıcıdır. Biz Tayyibi atarız. Başbakanlık kalıcıdır. Ancak Sayın Başbakan kendisine bir kahraman edası verdirmeye çalışıyor" iddialarında bulundu.

"YAŞ gibi konular önceden konuşulur, şerhleri, redleri önceden görüşülür. Buna göre toplatıya katılınır. YAŞ toplantısında bunları gündeme getirip, kahramanlık yapmanın manası yok. Kötü idi iseler, 1,5 senedir neredesiniz. İçinde kötü, yanlış ne varsa, cezanın en ağırı verilsin. Ama diğer iyi insanlar ve müesseseler korunması lazım" diyen Ali Işıklar, "Aslan Tayyip, Kasımpaşalı Tayyip olma algılama ve anlayışı içerisinde bu müesseseleri yıkmaya kimsenin hakkı yoktur. İşine geldiği zaman kendini korutturmaya, orduyu dağlara tepelere koyup beni koruyun diyeceksiniz, ondan sonra o müsseseseyi yok edeceksiniz. Buna hakkınız yoktur. Genel başkanımız da Pozantı'da söylediler. Bu iş sürüncemeye bırakılmasın. Doğrular ne ise bir an önce yapılmalı. Atacağın varsa at, yapacağın var yap, ama o müesseseleri yıpratma. Ordu komutanları görevinin başına getirip işini yapmasını sağla" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız