SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrencilere Uygulamalı Yangın Eğitimi

0
Güncellendi - 2020-02-26 04:15:51
Öğrencilere Uygulamalı Yangın Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından, Hekimhan Kaymakamlığı personellerine, Sakarya Ortaokulu öğrencilerine, Bahçeşehir Okulları öğrenci ve personeline yönelik yangın eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Amirliği Müdahale Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, yangın sırasında yapılması gerekenlerle ilgili olarak yangın güvenliği eğitimi verildi.

Uygulamalı eğitim verildi

Yangın esnasında ne yapılması ve nasıl davranılması gerektiğinin anlatıldığı yangın güvenlik eğitimi sırasında yetişkinlere, küçük çaplı ev ve iş yeri yangınlarının nasıl söndürüleceği, yangın tüpünün nasıl kullanılacağı; öğrencilere ise yangın anında herhangi bir yere saklanmamaları, yangının çıkmış olduğu odanın kapısını açmamaları, yetişkinlere ve telefon kullanmaları mümkünse 110 İtfaiye İhbar hattına haber verilmesi gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Eğitim programı sonrasında da tatbikat düzenlendi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından okul bahçesinde küçük çaplı çıkarılan yangın personel tarafından söndürüldü.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız