SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretim Üyesi ve Eşi Kazada Öldü

0
Güncellendi - 2017-07-03 17:56:30
Öğretim Üyesi ve Eşi Kazada Öldü
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ile  Diyanette görevli Kur’an Kursu öğreticisi eşi  Kayseri yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında yaşamlarını yitirirken, 2 çocukları ise yaralandı.

Kaza; 2 Temmuz Pazar günü saat 04.00 sularından Kayseri-Malatya Karayolu’nun 41. Kilometresinde Bünyan ilçesi yakınlarında meydana geldi.  İddiaya göre;  Yrd. Doç. Dr. Muharrem Çakmak idaresindeki plakası öğrenilemeyen otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucundan yoldan çıkarak takla attı.

Kazada İnönü üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tasavvuf Anabilim dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Muharrem Çakmak (aşağıdaki fotoğrafta) ile eşi olan Malatya İl Müftülüğü Yavuz Selim Kız Kur'an Kursu Öğreticisi Şennur Çakmak yaşamını yetirdi. Kazada Çakmak çiftinin çocukları Muhammed (8) ile Ahmet Emre (13) ise yaralandı. Yaralı çocuklar Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kayseri Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazanın öğrenilmesi üzerine İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve üniversitede görevli öğretim üyelerinden 15 kişilik bir grup Kayseri’ye giderek cenazeler ve yaralı çocuklarla ilgilendiler.

UMRE’DEN DÖNEN ÇOCUKLARINI ALMAYA GİTTİLER…

Çakmak çiftinin büyük çocukları olan Ahmet Emre’nin TEOG’da başarılı sonuç alması nedeniyle ödüllendirilerek Uşak’ta yaşayan dedesi ile birlikte gittiği Umre’den dönmesi nedeniyle hem çocuklarını Malatya’ya getirmek ve hem de Ramazan Bayramı’nı geçirmek üzere gittikleri Uşak’tan dönerken kaza yaptıkları bildirildi.

Kaza İnönü Üniversitesi’nde büyük üzüntüye neden oldu.

Bu arada, İnönü Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise yayınladığı mesajında; “Elim bir trafik kazası sonucu İlahiyat Fakültesi öğretim üyemiz Yrd. Doç.Dr Muharrem Çakmak hocamız ve eşi Şennur Hanım vefat etmiştir. İki çocuğu yoğun bakımda tedavi görmektedir. Hocamız ve eşine Allah'tan rahmet diliyorum. Çocuklarımıza şifa diliyorum. Fakültemiz mensuplarına ve kederli ailesine başsağlığı dilerim.” ifadelerini kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Rümeysa (6 yıl önce)
    Muharrem Hocam mukemmel bir insandı. Zorda oln herkesin yardımına koşardı. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    Değerli hocam Muharrem Çakmağa ve eşine allahdan rahmet delerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (6 yıl önce)
    HAYRİYE BAŞDEMİR İLKÖĞRETİMDE HEP GÖRÜYORDUM.SELAMINI HİÇ ESİRGEMEZDİ.HABERİ OKUYUNCA RESMİ GÖRÜNCE İNANAMADIM.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet aydın (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun. Çocuklarına acil şifalar diliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (6 yıl önce)
    2 degerli insanimizi kaybettik cocuklarimin kuran ogretmeniydi allah razi olsun mekanlari cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • S.Kılıç (6 yıl önce)
    Allah mekanlarını cennet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah çok mütevazi çok muhterem bir insandı hocamız
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Rabbim rahmet eyle,sevdiklerine sabır ver ve çocukları sana emanet olsun.
    0
    0
    Yanıtla