SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmen, Kadın Arkadaşı Tarafından Öldürüldü

0
Güncellendi - 2021-06-06 22:50:02
Öğretmen, Kadın Arkadaşı Tarafından Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir öğretmen, Eskimalatya'daki lojmanda birlikte kaldığı kadın arkadaşı tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli kadın olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay Cumartesi sabah 05.30 sıralarında meydana geldi. Merkezdeki Atatürk Ortaokulu'nda Bilişim Teknolojileri öğretmeni olan 40 yaşındaki Mehmet Nogay (aşağıdaki fotoğrafta) ile Eskimalatya Alacakapı Mahallesi Kırkgöz Caddesi'ndeki eski Ziraat lojmanında birlikte kaldığı kadın arkadaşı M.G. arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga sırasında Nogay, bıçakla ağır yaralanarak, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine giden polis ekipleri, M.G.'yi suçta kullandığı bıçakla birlikte yakaladı.

Hastanede tedavi edilmekte olan Nogay ise kurtarılamayarak öldü. Nogay'ın cenazesi, Adli Tıp Grup Başkanlığı'nda yapılan otopsinin ardından Orduzu'da toprağa verildi.

Polisteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen M.G. ise tutuklandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Eğitimci (2 yıl önce)
    Mehmet beyi milli eğitimden tanıyorum ,buraya yazmaya elim varmıyor,Mehmet hocam Allah rahmeti üzerine olsun,mekanın cennet olsun,Ailene sabırlar versin .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Erkek cinayetlerine hayır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekli (2 yıl önce)Mirro isimli kullanıcı yorumuna
    Kadın Cinayeti diye cinayette cinsiyet ayrımı yapan medya çıkmaları nerede??? cinayet cinayettir cinsiyeti olmaz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yüreğine sağlık.bunu anlatmak istemiştim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vedat Kaya (2 yıl önce)Mirro isimli kullanıcı yorumuna
    Google da aradım her yıl onlarca erkek Türkiyede karısı tarafından öldürülüyor. Cinayet cinayettir.Kadını erkeği olmaz. Topyekün şiddete ve cinayete karşı çıkmak lazım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Taner (2 yıl önce)
    Çok üzücü bir haber. Allah mekanını cennet etsin. Yakınlarına Allah sabır versin.
    %100
    %0
    Yanıtla