SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası

0
Güncellendi - 2019-11-25 20:53:51
Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği tarafından Öğretmenler Günü Satranç Turnuvası düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Çok Amaçlı Spor Salonunda gerçekleştirilen satranç turnuvası iki gün sürdü. 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı ile her yaştan sporcunun katıldığı turnuvada sporcular, üç kategoride yarıştı. 

Turnuva, ödül töreniyle birlikte sona erdi. Ödül törenine; Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, sporcular, hakemler ve sporcuların aileleri katıldı. 

Ödül töreninde konuşan Malatya Satranç İl Temsilcisi Cemal Gürsel Toy, "Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenlerimizin gününü kutlamak adına düzenlediğimiz turnuvaya katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ise "Neslimizi yetiştiren öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Ebediyete göç eden öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

Dağdelen, Öğretmenler Günü satranç turnuvasına katılan bütün sporcuları tebrik etti. 

Turnuvada kategorilerinde dereye giren sporcular şunlar: 

10 yaş ve altı: 1. Kağan Harmanşa, 2. Ahmet Berk Koyutürk, Heval Yapıcı

14 yaş ve altı: 1.Atlas Bilgen, 2. Ahmet Eglen, 3. Utku Şişman

Açık kategori: 1. Arda Çapraz, 2. Emirhan Güllü, 3. Yusuf Aydemir.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız