SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler Korosu Konseri

0
Güncellendi - 2019-11-28 02:19:55
Öğretmenler Korosu Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da öğretmenlerden oluşan koronun verdiği konser ilgi gördü.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kongre ve Kültür Merkezi’nde öğretmenlerinden oluşan bir konser programı düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen programdan önce resim öğretmenleri tarafından öğretmen ve eğitim temalı resim sergisi açıldı. Sergi açılışı sonrasında Müzik Öğretmenleri Korosu tarafından Öğretmene Vefa Konseri verildi. 24 Kasım Öğretmenler Günü neeniyle düzenlenen konserde sevilen türküler seslendirildi. Yoğun ilgi gören konser, büyük beğeni topladı. Programı sonunda, İl Mili Eğitim Müdürü Ali Tatlı, korodaki sanatçılara ve koroda emeği geçenlere teşekkür ederek, çiçek verdi.

Programa, Arguvan Kaymakamı Abdullah Şahin, Defterdar Ali Yıldırım, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Baro Başkanı Avukat Enver Han Malatya Öğretmen evi Müdürü Murat Bilim, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız