SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğretmenler Ortaokulu'nun Şöleni

0
Güncellendi - 2018-12-18 02:52:08
Öğretmenler Ortaokulu'nun Şöleni
A- A+ PAYLAŞ

Öğretmenler Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Masal ve Türkü Şöleni’ etkinliği büyük ilgi gördü.

Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Battalgazi ilçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yıldız, Eğitim Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, Öğretmenler Ortaokulu Müdürü Hanifi Özdemir, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan okul müdürü Hanifi Özdemir, öğrencilere okumanın önemini kazandırmayı görev bildiklerini belirterek “Öğretmenler ortaokulu olarak masal ve türkü gecesi düzenlemek istedik. Şölenimizin gerçekleşmesinde bizlere destek olan ve İstanbul’dan gelen masal anamıza, şiirleri ile can veren Türkçe öğretmenlerimize, notaları ile gönüllerimizi mest eden müzik öğretmenlerimize, gece yarılarına kadar sahne süslemeleri ile ilgilenen görsel sanatlar öğretmenlerimize ve başlangıç noktamız canımız olan öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Okulun müzik öğretmenlerinin seslendirdiği türkülerin ardından sahne alan Masal Ana olarak bilinen Deniz Soruklu Evren, masal anlatımı ile katılanlara güzel bir gece yaşattı.

Öte yandan etkinlik öncesi Öğretmenler Okulu öğrencileri tarafından yapılan resim sergisi de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Görsel Sanatlar Öğretmeni Saadet Bulun, sergi de ve etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız