SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oğuz'um.. Ne Gücüm Kaldı, Ne Nefesim!."

0
Güncellendi - 2016-09-12 01:20:50
A- A+ PAYLAŞ

  • Şehit polisin annesi, oğluna 'bayramlaşma'ya gitti.. Acısı ilk günkü gibiydi..

Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve hastanede şehit olan Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın’ın (26) annesi Şengül Günaydın, 'Kurban Bayramı' nedeniyle şehit oğlunun mezarını ziyaret etti, ağıtlar yaktı.

Güvenlik güçlerince 19 Mart’ta yürütülen operasyonda, teröristlerin saldırısı sonucu ağır yaralanan Oğuzhan Günaydın, Nusaybin Devlet Hastanesi’nde şehit düşmüştü. Kurban Bayramı’na buruk giren Günaydın ailesi, oğullarının mezarı başındaydı. Şehit oğlunun mezarının yanına yatan anne Şengül Günaydın, “Oğuz’um sen bana küstün mü? Kurban olayım ben sana” diyerek ağıt yaktı.

oğuz2Oğlunun nişanda giydiği takım elbiseyi koklayıp, öpen acılı anne, “Ben seni evlendirecektim Oğuz” diyerek, uzun süre gözyaşı döktü.

Şengül Günaydın, “Oğuz’suz bir bayram daha geçiriyoruz. Ben ne yapayım?  Ne gücüm kaldı, ne nefesim kaldı, her şeyimi alıp gitti. Nişanlısı da gelmedi. Demek Oğuz gelmeyecek, o da gelmedi. Bu takım elbiseyi 3 gün giydi. Oğuz kurban olayım hayaline, muradına diyorum. O beni üzmedi, bende onu üzmüyorum” dedi.

Şehit Oğuzhan Günaydın’ın babası Ali Günaydın ise, 19 Mart’ta şehit düşen oğlunu birkaç gün önce arayarak, “Oğlum görevi bırak gel” dediğini, oğlunun ise ‘Baba ben bu mesleği para için yapmıyorum. Ben bu elbise için, bu bayrak için yapıyorum’ dediğini söyledi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.comoğguz1oğuz1

oğuz4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Oktay (7 yıl önce)
    Allah mekanını cennet etsin bu vatan evladına Kıyanlarında onları besleyenlerinde belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ergün Baba (7 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanin cenet olsun şehidim :(
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Hicmi.zengin cocugu hiçmi bi akpli yakini şehitnolmaz demekki bu ülke için savaşan garibandan paralari yiyen heryeri satin alanlarda siyasilerin çocuğu yokmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Polis asker olanlar , isci memur koylu cocugu olur genelde. Zengin ya da elit kesimin cocuklari bu meslekleri secmezki. Onlar zaten mecburi askerligi bile parali yaparak ya da raporla atlatiyolar. Dunyanin duzeni malesef boyle kurulmus. Allah rahmet eylesin tum sehitlerimize
    0
    0
    Yanıtla
  • KİNGTİGER44 (7 yıl önce)KAMIL isimli kullanıcı yorumuna
    SAÇMALAMA KAMİL EFENDİ.HEMEN HEMEN HEPSİ DE AKP Lİ YAKINI.NE SANIYORSUN SEN KENDİNİ.SÖYLEDİKLERİNİ İSPATLAMAK ZORUNDASIN.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    ALLAH SABIRLAR VERSİN. ŞEHİTLERİN VATANI CENNET OLSUN
    0
    0
    Yanıtla