SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Okul Servis Ücretlerine Zam

0
Güncellendi - 2021-12-08 18:44:20
Okul Servis Ücretlerine Zam
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karar ile okul servis ücretlerinde düzenlemeye gittiklerini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Malatya Minibüs ve Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mesut İnce, akaryakıt fiyatlarında yaşanan artış dolayısıyla fiyat artışına gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. İnce, "Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından alınan karara göre, yeni fiyat tarifesi 0-5 kilometre arası 295 lira, 5-10 kilometre arası 300 lira 10 ila 20 kilometre arası da 320 lira olarak düzenlenmiştir. Kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Velilerimizin bu fiyat artışını anlayışla karşılayacağını düşünüyorum" dedi.

Organize Sanayi Bölgesinde de ucuz taşımacılık sorunu olduğunu söyleyen Mesut İnce, "180 ila 200 lira gibi fiyatlar duyuyoruz. Bu noktada yeni yapılacak sözleşmelerde ücretleri 250 liranın altına düşürmeyeceğiz ve konun takipçisi olacağız.

Son olarak da İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ercan Dağdeviren’e şahsım ve esnafımız adına korsan taşımacılıkla ilgili yapmış oldukları mücadele için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • reis (2 yıl önce)
    ''ucuz taşımacılık sorunu'' ibareye bakar mısınız. ucuz taşımacılık sorunmuş. ahaha
    0
    0
    Yanıtla
  • aliy (2 yıl önce)
    Sn. Emniyet Müdürümüze Teşekür etmiş, her sabah organizeye giden servisleri baglattıgı için (170 yakın araç bağlandı) Ancak Emniyet müdürümüzün bilmedigi bir şey var bu araçların bir çogu fabrika adlarına kayıtlı ve SSK lı personeli taşımakta, aracı emniyet güçleri ceza yazıp uyarmak yerine yasa dışı bir örgüt mensupları gibi içerisindeki işçileri indirip araçı çekiçi ile çektirmek biraz bu zamanda yanlış oluyor. Herhangi bir şahıs ticari amaç ile bunu yapıyorsa onu yapsın, ancak firma adına kayıtlı araçları bağlatıyorsunuz, bilginiz olsun istedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sorun şahıs adına olması fabrika adına olması değil. O araçlarda can taşınıyor olması ve araçların çoğunun dedem yaşında olması
    0
    0
    Yanıtla
  • iste bende ondan bahsediyorum bağlanan araçlar, ilçe plaka yani kriterleri taşıyor veya d3 belgesi eksik kriterleri taşıyor uyari cezası verilebilir. onuda geçtim aracımız bağlandı servis firmalarını arıyoruz araç istiyoruz o saatte araç yok hiç birisinde, mesai saatini değiştirelim diyor, neyse sonuç ne mi düzensiz mesaide 1 haftada 5 kişi işten ayrılır kalanlarda ne zaman gider belirsiz. Anlamak isteyene davul zurna az, Anlamak istemeyene sivri sinek saz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (2 yıl önce)
    Pahalı olmuş ben göndermem çocuğumu kendim bırakırım daha karlı olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)Adnan isimli kullanıcı yorumuna
    O zaman ekmek de alma makarna da alma yağ da alma kendin yap yakıt fiyatlarindan haberiniz yok heralde
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat (2 yıl önce)
    Herkes zam yapıyor. Zam alamayanlar, ödeme yapanlar. Allah yardımcımız olsun. Bu durumdan rant sağlayanların da Allah bildiği gibi yapsın. Umarım canım memleketimin insanları bugünleri unutmaz.
    0
    0
    Yanıtla