SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Olimpiyattaki İlk Malatyalıya Destek Pankartları

0
Güncellendi - 2021-07-23 12:05:58
Olimpiyattaki İlk Malatyalıya Destek Pankartları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyespor'un şampiyon atleti 24 yaşındaki atlet Salih Korkmaz, Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda yürüyüş branşında Türkiye'yi temsil edecek atletler arasında yer alacak. Korkmaz, Malatya'nın tarihinde olimpiyatlara katılacak Malatyalı ilk sporcu olacak.

Geçtiğimiz yıl yapılması gerekirken, korona virüs pandemisi nedeniyle 1 yıl ertelenen, bu yıl 23 Temmuz- 8 Ağustosları arasında gerçekleştirilecek olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda yarışacak sporcular arasında yer alacak Malatya Büyükşehir Belediyespor'lu atlet Salih Korkmaz, 20 kilometre mesafeli yürüyüşte Türkiye adına mücadele edecek.

Malatyalı Atlet Salih Korkmaz'ın olimpiyatlarda başarılı olmasına destek için Malatya'da değişik yerlere pankartları asıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    M büyükşehir sporcusumu?enka nın sporcusu salih,haberi yapan arkadaşlar yanlışınızı düzeltin başınız agrımasın,artı bakın pankarta genclik spor bakanı yaprıtıp göndermiş,size b sehir sporcusu olsa selahattin başkan bu kadarla kalırmıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Yürü ve Salih kim tutar seni bütün Türkiye ve ozelikla Malatya arkandayiz
    0
    0
    Yanıtla