SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Önce Hepsi Serbest Bırakıldı, Savcılık İtiraz Edince..

0
Güncellendi - 2021-04-26 16:51:08
Önce Hepsi Serbest Bırakıldı, Savcılık İtiraz Edince..
A- A+ PAYLAŞ

ARALARINDAKİ SİLAHLI ÇATIŞMANIN ARDINDAN 8 SİLAHLA YAKALANMIŞLARDI.. Özalper Mahallesi'nde iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmanın ardından Özalper Mahallesi Sude Sokak ile Beydağı Mahallesi Gümüş Sokakta polis ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda toplam 8 silahla yakalanan 1'i kadın 9 şüpheliden 4'ü savcılık talimatıyla poliste serbest bırakılırken, 5'i gönderildikleri mahkemece serbest bırakıldılar. Savcılığın itirazı sonucu, bu şüphelilerden 4'ü hakkında tutuklama, 1'i hakkında ise adli kontrol kararıyla serbest bırakılması kararı çıktı. Ancak, salıverilen ve haklarında itiraz üzerine tutuklama kararı verilen 4 şahıstan 2'si 1 silahla yakalanırken, 2'si firar etti.

23 Nisan gecesi 21.30 sıralarında Özalper Mahallesi Sude Sokakta iki grup arasında çatışma çıkmıştı. Ölen ya da yaralananın olmadığı çatışma sırasında bir grup bölgeden kaçarken, 1'i kadın 5 kişi ise sokaktaki bir apartman dairesine girmişti. Bölgeden kaçan 4 kişilik grup Beydağı Mahallesi Gümüş Sokakta 4 silahla yakalanırken, eve giren 5 kişilik grup ise polise direnmişti. Özel Harekat ekiplerinin de katılımıyla teslim olmamaya direnenlere operasyon hazırlığı yapılırken, 2 saatin ardından 1'i kadın 5 şüpheli teslim olmuştu. Evde yapılan aramada 1 pompalı tüfek 3 tabanca ele geçmişti.

Asayiş Şubesi'nde gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü, savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, 5'i adliyeye verildi. Tutuklama istemiyle mahkemeye gönderilen 5 şüpheli de adli kontrol kararıyla serbest bırakılınca, Cumhuriyet Başsavcılığı bu karara itiraz etti. İtirazın ardından sanıkların 4'ü hakkında tutuklama, 1'i hakkında ise adli kontrol şartıyla serbestlik kararı çıktı.

Tutuklama ve yakalama kararı verilen 4 şüpheliyi yakalamak üzere harekete geçen polis ekipleri, bunlardan 2'sini 1 adet tabancayla yakaladı. Ancak diğer 2 şüpheli ise bulunamadı. Polis bu şahısların yakalanması için araştırmalarını sürdürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • hatice (2 yıl önce)
    insanları yokluga susrukleyen devlet yasakalrda insanların ne yer ne içer dusunmeyen polisi 24 saat calıstırıp kravata adam bırakan anayasa gheldıgımız seviye
    0
    0
    Yanıtla
  • oğuzhan (2 yıl önce)
    Bir başkadır benim memleketim...
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    memleket ah ne ala memleket! giren çıkan, azan bozan, silahla gezen, adam vuran, uyuşturucu satan... asayişimiz bu kadar mı bozuldu? silahlar patlıyorsa neden serbest bırakılırlar, illa birinin yaralanması veya ölmesi mi gerekir. hem bu silahlanma nedir ya? sanki cihan harbi olacak da memleket savunacaklar! polisimiz yakalar, adliye tutuklar(?) millet vergisi ile bunları besler, tedavisini yaptırır... yazma boş ver diyen iç sesimi dinliyor ve susuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Yazık polisimin emeğine, çilesine..
    0
    0
    Yanıtla