SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli İsimlerle İmza Aşamasına Geldik"

0
Güncellendi - 2017-07-17 21:37:31
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, kamp ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Transferde önemli isimlerle imza aşamasında olduklarını kaydeden Ravcı, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ertuğrul hoca ile koordinasyon içerisinde en faydalı isimleri takıma kazandırmak için görüşmelerimizi yürütüyoruz. Şu anda önemli isimlerle imza aşamasına geldik diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde toplanan Evkur Yeni Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Bugün itibariyle 2. etap çalışmalarının startını verdiklerini söyleyen Ravcı, "Süper Lig’de ilk sezonumuz. Daha önce TFF 1. Lig’e çıktığımızda öncelikle ligde kalıp ardından bir sonraki sezon için hedef koymuştuk. Bu sene de öyle olacak. Bu ligde yeniyiz ama lige en azından renk katacağımızı düşünüyoruz. Süper Lig’in çok zorlu bir lig olduğunu biliyoruz. Transferlerimizi de bu doğrultuda yapıyoruz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ertuğrul hoca ile koordinasyon içerisinde en faydalı isimleri takıma kazandırmak için görüşmelerimizi yürütüyoruz. Şu anda önemli isimlerle imza aşamasına geldik diyebilirim" dedi.

“Camiamız rahat olsun, iyi bir takım oluşturacağız”

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Ravcı, "Görüştüğümüz ve imza aşamasında olduğumuz oyuncular var. Bütün mevkilere oyuncu ihtiyacımız var. Eksik olan mevkileri iyi oyuncularla doldurmak istiyoruz. 2. etap kampı devam ederken takımımızı oluşturmak zorundayız. Aramıza yeni katılan oyuncular var. Sözleşme imzalayıp beklediğimiz oyuncular var. Bir kaç güne önemli gelişmeler yaşanır diye tahmin ediyorum. Tabi hocamızın bize sunduğu bir liste var. Bu listedeki futbolcular gerçekten kaliteli oyuncular. Transfer öyle bir şey ki, siz her şartı yerine getirseniz bile bazen istediğiniz oyuncuyu alamayabiliyorsunuz. Anlaşma aşamasına geldikten sonra çeşitli sıkıntılardan dolayı transferinden vazgeçtiğimiz futbolcular oldu. Tabii bunlar bu iş içerisinde olağan şeyler. Sadece şu kadarını söyleyeyim, camiamız rahat olsun iyi bir takım oluşturacağız” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    işiniz bilet almak yorum yapın eleştirin ama bu seviyeye getririp bizi ümitlendirenler yaptığı yapmadığına delildir
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Kombineleri maç günümü dağıtacaksınız sayın yetkililer
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Takım omurgası oluşması gerekirdi, hala transfer deniliyor, transfer haziran ayının sonunda bitmesi gerekiyordu. Bugün eksik bir iki yer için nokta transfer yapılırdı. Ancak 5-6 transfer deniliyor ki bu takımın omurgasının kurulmadığı anlamına gelir. Kamp yapmamış isimlerin uyumu, formu diyene kadar ekim ayını bulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (6 yıl önce)
    Herşeyin güzel olup teknik direktörle birlikte bocalasak bile güzel şeyler olacağını tahmin ediyorum.Bazen bende buradan eleştirisel yazılar yazdım ancak rahat olmamız lazım. Belki yenilgilerden bıkacaz ancak Ertuğrul Sağlam hocaya güvenmem ve arkasında durup desteklememiz lazim.Kötü ve olumsuz hareketler takıma zarar verir.Futbolcular artık çok nazlı. Son olarak şunu belirtmek isterim.Kaleci transferi gerekebilir belki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Her şeyden anladığını sanıp ,hiç birşeyden anlamayan felaket tellalları yorum yapıyor.Ağzı olan konuşuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim44çırmıktı (6 yıl önce)
    yorum yapanlar eleştiri sizin hakkınız ama burada yorum yapıosunuz ben dahil bu takıma kaç tl yardım yaptınız belki çoğunuzun passoligi bile yoktur transferler ii düştüğümüz sezonu hatırlayın çok kaliteli transferler yaptılar bal ligine kadar düştük hani hedef 40 yılında şampiyonluk demişlerdi ya unutmayın çok fazla para harcayıp iş yapamayan takımlar var bunun örneğini busene gördük eskişehirspor yani 130 miliyon tl borç artı kayyum atanacak ve sadece yönetime şunu söylemek isterim erkan zengini transfer edemezlermi
    0
    0
    Yanıtla
  • murat gultekin (6 yıl önce)
    siz taraftarsiniz kombinenizi formanizi alin maddi manevi destek olun. yok kaleci 40 yasinda yok 2.lig topcusu bu yorumlar taraftara yakismiyor. Futboldan ulke olarak anlamadigimiz aşikar. Birakin ertugrul saglam ali ravci ve baskan isini yapsin bu 3 lü den hic biri bu takimin küme düsmesini istemez. Transferler maddi gucumuze gore yapilmistir iyi futbolcu izlemek isteyen nou camp a gitsin messi yi iniesta yi izlesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYNEN KATILIYORUM BIRAKIM LİGLER BAŞLASIN OLUMSUZ NETİCE ALIRSAK O ZAMAN ELEŞTİRİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    İyi bir kaleci alın bu kaleci güven vermedi.Videolarını izledim tuttuğu doğru dürüst top yoktur.Şu nokta dediğiniz direkt oynayacak transferlerinizi de görelim artık.Bu Kaan Kanak değil inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil kızıl (6 yıl önce)
    Sizden olmaz ümitliydim ama ümidim kırıldı çok geç kalındı kaleci fos alınanlar güven vermiyor 3.sınıf transferlerle bu iş çok zorr
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMİL EFENDİ !! ÇOK HAKLI BU İŞİ İYİ BİLİYIOR....
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil ahmet (6 yıl önce)ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet efendi çok haklı, kimin işi bildiğini iyi biliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (6 yıl önce)
    Bu önemli isimler hangi muz cumhuriyetinin 2.lig takımının 35 yaşındaki oyuncuları acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Takımın hepsi yabancı oldu Adana örneği yaşanacak bakın da görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Karabüksporunda hepsi yabancıydı geçen sezon.Bunu niye görmüyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet aydin (6 yıl önce)
    Bekliyoruz dag fare dogurmasin sonra..
    0
    0
    Yanıtla