SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"O'nu Çok Özlüyorum" Dedi, Gözyaşına Boğuldu

0
Güncellendi - 2021-09-13 02:10:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Şehit Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın anısına düzenlenen Minikler Tekvando Şampiyonası'nda annesine şehidin portresinin hediye edilmesi duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Merkez Spor Salonu’nda yapılan Şehit Oğuzhan Günaydın Minikler Tekvando Şampiyonası'nda, şehidin adının verildiği Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan şehit Oğuzhan Günaydın’ın yağlıboya portresi annesine takdim edildi.

Portreye sarılan anne Şengül Günaydın, "Seni çok özledim’’ diyerek ağladı. Bu sırada salonda duygusal anlar yaşanırken, şehidin annesi Şengül Günaydın, "Hem yiğit hem bozkurt olsun. Ciğerim yansa da annen seninle gurur duysun’’ dedi.

Programda şehit annesine Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder plaket takdim etti. Programa Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Deniz,  AKP Battalgazi İlçe Başkanı Osman Kahveci, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Battalgazi Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cemal Kurhan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Malatyalı Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın (25), Mardin'in Nusaybin ilçesinde sürdürülen terör operasyonunda 19 Mart 2016’da şehit olmuştu.

Bülten- malatyahaber.com- iha

İlgili haberler:

[embed]https://malatyahaber.com/haber/abi-gitme/[/embed]

[embed]https://malatyahaber.com/haber/oguzum-ne-gucum-kaldi-ne-nefesim/[/embed]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Rabbimiz CELLECELALUHU Gani Gani Rahmet Etsin İnşaAllahu Teâlâ Mekanı CENNET-ALA OLSUN Kederli Ailesine SABR-CEMİL İHSAN EYLESİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıanne (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin... İlk fotoda annenin ağlarken etrafındakilerin ne için güldüğünü merak ettim.günah...
    0
    0
    Yanıtla