SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önümüzdeki 9 Maç Hayati Önemde"

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:23:37
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, henüz şampiyonluk adına hiçbir şeyin net olmadığını söyleyerek, “Camia olarak topyekün bir şekilde şampiyonluğa konsantre olmalıyız. Önümüzdeki 9 hafta bizim için hayati önem taşıyor” dedi.

Gevrek, takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarıyla ilgili İHA’ya yaptığı değerlendirmede camiaya önemli mesajlar verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un bu sezona başlarken 2 yıl içerisinde şampiyonluk hedefiyle yola çıktığını anımsatan Adil Gevrek, “Biz sezona başlarken 2 yıl içerisinde şampiyonluk hedefiyle yola çıktık. Bu yıl kurduğumuz kadro ve teknik heyetimizle yola devam etmemiz bize başarıyı getirdi. Tabi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır da en büyük destekçimiz oldu her zaman. Allah’ın izniyle kalan son 9 maçımızı da kazanıp, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şampiyonluklar kolay elde edilmez. Bu yolda büyük emek harcadık. Malatya bunu fazlasıyla hak ediyor. Tabi şunu unutmamak lazım, futbol kesinlikle rehaveti kabul etmez. Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Biz gevşemeden, kalan haftaları nasıl en iyi şekilde geçeceğimizin hesabını yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

“Bir an önce Elazığ maçının havasına girmemiz lazım”

Elazığspor maçının İstanbul’da oynanacak olmasıyla ilgili de konuşan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, “Bu sezon stadımızın zemininden dolayı bazı maçlarımızı İstanbul’da oynadık. Bu maçların 3’ünü de kazandık. Tabi biz Elazığ maçını Malatya’da oynamak istiyorduk ama federasyonun bu konuda Nisan ayının ikinci haftasına kadar aldığı bir karar var. Bu konuyu noktalayıp, bir an önce Elazığ maçının havasına girmemiz lazım. Ben inanıyorum ki İstanbul Başakşehir Stadı’nda da taraftarımızı bizi yalnız bırakmayacaktır. Artık bu saatten sonra camia olarak topyekün bir şekilde şampiyonluğa konsantre olmalıyız. 9 haftalık bir periyot var önümüzde. Henüz hiçbir şey net değil. O yüzden bu 9 hafta bizim için hayati önem taşıyor” diye konuştu.

“Takımın son durumunu konuşacağız”

Gevrek, pazar günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da katılacağı bir kahvaltı programı organize edeceklerini de belirterek, “Pazar günü sayın bakanımız ve belediye başkanımızla kahvaltıda bir araya gelip, takımın son durumunu konuşacağız. İnşallah Yeni Malatyaspor için faydalı bir toplantı olur” diyerek sözlerini noktaladı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Elazığ geçen sene sahasında Malatya'ya yenildi ve düşüşe geçti. Bizde aynı sorunu yaşamamalıyız. 9 maç değil tek maç var. Maç maç bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır Türkoğlu (6 yıl önce)
    Böyle bir başkan var, canını dişine, gecesini gündüzüne katıyor ama yaranamıyor.El insaf! Bu takım zaten tüm maçlarını seneye Süper Lig'de Malatya'da yeni stadında oynayacak.Bu sene biz gurbetteki Malatyalılar takımımızla hasret giderdik,kötü mü oldu. Bu takım Malatyalıyım diyen herkesin
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (6 yıl önce)
    Abuzer kardeşime katılıyorum Malatyaspor Malatya da yaşayanların değil, Malatyalılarındır. Yer zaman farketmez, yeter ki şampiyon olalım. Şu ergen triplerini de bırakın artık!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (6 yıl önce)
    samet sen nasıl malatyalısın.malatyalı olmanda zaten supheli .dua edinde boyle bir baskan var önemli olan istanbul-malatya degil malatyanın şampiyon olması pişman olacagınız şeyleri yazmayınbu takim hem malatyanın hemde istanbulun hemde türkiyenin hemde yurt dışındaki malatyalıların takımı bunu böyle bil
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet (6 yıl önce)
    Adil gevrek sen takımın adını değiştir İSTANBUL MALATYASPOR YAP DOĞUNUN DERBİSİ DOĞUDA OYNANIR Bİ STADIN ÇİMİNİ YAPTIRAMADINIZTYASIDA YENİ STADDA BİTİRDİREMEDİN AMA BUNUN MALATYASIDA VAR
    0
    0
    Yanıtla
  • İst Malatyalı (6 yıl önce)Samet isimli kullanıcı yorumuna
    Samet senin zihniyetindeki insanlar eski Malatyaspor'u yediler bunuda yedirmeyiz başka kapıya takım şampiyonluğa gidiyor sizler kösteklemeye çalışıyorsunuz ne yaparsanız yapın şampiyon olacağız
    0
    0
    Yanıtla