SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ordumuzun Zafere Ulaşması İçin Dua Ettik"

0
Güncellendi - 2019-12-07 17:50:30
A- A+ PAYLAŞ

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde 90 bin camide, “Barış Pınarı Harekatı” ile harekete geçen silahlı kuvvetlere manevi destek vermek amacıyla sabah namazında Fetih Suresi okunarak namaz sonunda dualar edildi. Teröristlere karşı operasyonda Türk Silahlı Kuvvetlerinin muvaffakiyet elde etmesi için, onlara herhangi bir zarar gelmemesi için İl Müftüsü Veysel Işıldar ve Yeni Camide bulunanlar hep birlikte dualar ettiler.

Yeni  Cami'deki programa katılan ve daha sonra basın mensuplarının “Barış Pınarı Harekatı” ile ilgili sorularını yanıtlayan Vali Baruş; “Ordumuz dün itibari ile “Barış Pınarı Harekatı”nı Fıratın doğusunda başlattı. Allah yardımcıları olsun. Bugünde Müslümanlar olarak sabah namazından sonra ordumuzun zafere ulaşması için dua ettik. Bütün Camilerimizde namazdan önce de Fetih Suresi okundu. Bu Fetih Suresi hepimizin yüreklerine işledi. Çünkü ordumuzun dünyadaki mazlum milletlerin, hak ve hakikatin temsilcisi olduğuna yürekten inanıyoruz. Dünyadaki zulmün kaldırılması için, zor durumdaki insanların kurtarılması için ordumuzun neler yaptığını tarih boyunca biliyoruz. Daha önce gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatında, Fırat Kalkanı Harekatında olduğu gibi Barış Pınarı Harekatında da tüm Mehmetçiğimizin bu duygularla Allah rızası için mücadele ettiğini biliyoruz. Yüce Rabbimizden duamız odur ki; burada el açıp hep birlikte dua ettik, askerlerimizi, ordumuzu zaferlere eriştirsin, onları her türlü kazadan, beladan, teröristlerin saldırılarından muhafaza eylesin. Buradan bu duaya katılan tüm mümin kardeşlerimize çok çok teşekkür ederim” dedi.

Vali Baruş, duaya iştirak eden vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Bülten- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    ALLAH BU DUALARI KABUL ETSIN BU YAŞANAN BIRLIK BERABERLIK CAMILERDE OKUNAN DUALARI DUYUPTA GÖZÜ YAŞARMAYAN YÜREĞİ ACIMAYAN ELLERINI AÇIPTA DUA ETMEYEN O CENNET VATANIN HAVASINI SUYUNU SOLUMSMIŞ IÇMEMIŞ DEMEKTIR 50 YILDIR ALMANYADAYIM SEVE SEVE MEHMETÇIĞE SIPER OLMAYA GITMEYE HAZIRIM CANIM FRDA OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Karabulut (4 yıl önce)
    Allah razı olsun Allah dualarınızı kabul eylesin
    0
    0
    Yanıtla