SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Örnek Mücadelesiyle Takdir Topluyor'

0
Güncellendi - 2021-12-05 03:54:33
'Örnek Mücadelesiyle Takdir Topluyor'
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi sosyal hesapları üzerinden kendisini evine davet eden bedensel engelli Sevim Levent’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

14 yaşındaki bedensel engelli Sevim Levent, Yeşilyurt Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı evine davet etti.

Gelen mesajdan haberdar edilen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşiltepe- Seyran Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan Sevim Levent’in yaşadığı eve giderek sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı bir anda karşısında görünce büyük bir mutluluk yaşayan bedensel engelli Sevim Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sevim Levent ile bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Seyran mahallemizde ailesiyle birlikte yaşayan engelli kardeşimiz Sevim Levent bizlere sosyal medyadan ulaşıp, evine davet etti. Bizde kendisine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik. Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen öğretmenlerimiz gözetiminde eğitimler alan Sevim Levent kardeşimiz büyük bir azim ve gayretle eğitim hayatını sürdürüyor. Kendisini gösterdiği bu gayretlerden dolayı tebrik ediyorum. Ülkenin siyaseti ve gelişmelerini yakından takip eden bu güzel kardeşimiz gelecekte siyasetin içerisinde yer alıp, memleketine ve topluma faydalı bir birey olmak istediğini bize ifade etti. Sevim kardeşimiz kendisini geliştirmek ve ilerletmek adına örnek bir mücadele ortaya koyuyor, gelişmeleri anlık takip edip gündemden uzak kalmıyor. Belediyemizin sosyal hesaplarının sürekli takipçileri arasında, kendisi de güzel paylaşımlar yapıyor, bende artık kendisini takip edeceğim. İnşallah sık sık görüşeceğiz, organizasyonlarımıza davet edeceğiz. Kendisine hayat boyu güzellikler, başarılar ve sağlık temenni ediyorum. Rabbim güzel günler nasip etsin.” diye konuştu.

Sevim Levent’in aile fertleri de gerçekleşen ziyaretten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundular.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ufuk (2 yıl önce)
    kamerasız bir iş yapmaz mısın....senin bütün kutsal değerlerin reklamdan mı ibaret...Kamerayı kabul etmezseniz...hiç bir engelliyi ziyaret etmiyor bu adam. Benimde engelli çocuklarımı ziyarete gelecekti...kamera getirmeyin dedim gelmedi ziyarete...
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah'tan korkun yok senin. Başkan Çınar asla dediğin yüzünden gelmeyecek biri değil. Çamur at izi kalsın yazıktır günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haramzade trol....üç çocuğum yüzde yüz engelli Mehmet çınar ziyarete gelecekti bir gün önceden hazırlandık...ben kamera getirmeyin deyince gelmekten vazgeçti...iki saat sonra yardımcısını gönderdi...Ben Allah'tan korkuyorum da sen korkuyor musun onu bilemiyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Güzel hareket baskan bey.tebrik ederim.bunlarla gündeme gelmen dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla