SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'ya Ufuk Kazandıracak Tesislerden Biri"

0
Güncellendi - 2019-10-30 02:15:51
A- A+ PAYLAŞ

2. Organize sanayi bölgesinde ihracata yönelik giyim eşyası üretimi yapan fabrikanın açılış töreni gerçekleştirildi.

Törende, Yazıhanlı İşadamı MİL-MAY Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Tanrıverdi, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın konuşmalarının ardından Vali Aydın Baruş konuştu.

Vali Baruş, “Öncelikle güzel ilimize böyle müstesna bir tesis kazandıran Abdulvahap Gazi Tanrıverdi ve firmanın kuruluşunda gelişmesinde önemli rolü olan katkısı olan Sonay hanımı tebrik ediyorum. Bu hakikaten Malatya olarak gurur duyacağımız bir tesis. Biz Malatya’da hakikaten bu tür tesislerin artmasını istiyoruz. Çünkü Malatya insanının istihdama ihtiyacı var. Biz Malatya’da kadın istihdamını artırmak istiyoruz. Böyle müstesna tesislerde kadınlarımızın çok daha rahat çalışma mekânlarına sahip olarak ailelerin geçimine katkıda bulunuyorlar ve ülkenin kalkınmasında önemli roller oynuyorlar.

Bugün açılışını yaptığımız tesis, Malatya’ya ufuk kazandırabilecek tesislerden birisi. Çünkü biz Malatya’nın sadece tekstilde ve konfeksiyonda söz sahibi olmasını istemiyoruz aynı zamanda moda anlamında da Türkiye’de söz sahibi bir il haline gelmesini istiyoruz. Bugün mutluyuz ki Organize Sanayi bölgelerimizde 23 bini aşan istihdam var. Bu tesisin kurulmasında emeği geçen Mil-May Tekstilin değerli sahibine ve değerli çalışanların ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Umarım böyle işletmelerin sayısı daha fazla artar..çünkü şuanda çok yetersiz..bu yatırımı yapan hemşerimize sadece teşekkür ediyorum.. diğerlerine değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaysıcı (4 yıl önce)
    Siyaset ve siyasiler il sınırlarına çözüm bulamıyor acaba ülke ve süriye sınırlarına nasıl çözüm bulacak diyesi geliyor insanın. Yazık millet in parasıyla beslediğimiz milletin vekillerine
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Tan. (4 yıl önce)Kaysıcı isimli kullanıcı yorumuna
    Yav hasta hasta konuşmayın, siyasilikle alaksı yok. Şehir için büyük bir tesis ve bunun açılışına idariler davet edilmişler; ne alakası var Suriyeyle iranla. Sen ne diye kayısıcısın bırak o zaman kayısılığı, git surite sınırına savaş. Herkes bu ülke için bu millet için birşeyler yapmaya çalışıyor, sizde laf değil iş yapın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Rabbim hayırlı eyleye utandırmaya.Bu yatırımı Malatya.mıza kazandıran emeği geçenlere teşekkürler.Hayırlı kazançlar temennisi ile daha nice güzel tesislerin açılmasını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bynedimyan (4 yıl önce)
    Sanki uzay istasyonu açıyorlar...Ne zaman elle tutulur birşeyler yapılacak bu ülke için...Ne zaman gözler ışıldayacak ileri ufuklar için...Bu mal sevdası milletleri asla...
    0
    0
    Yanıtla
  • öneri (4 yıl önce)
    Tebrikler Vahap bey ve değerli ekibi... Dişi-tırnağı ile hak ettiğiniz yerdesiniz.
    0
    0
    Yanıtla