SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Kazalarında 15 İşçi Yaralandı

0
Güncellendi - 2021-05-27 02:32:34
İş Kazalarında 15 İşçi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

1. ve 2. Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) ile Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen iş kazalarında 15 işçi yaralandı.

1.OSB'deki tekstil fabrikasında M.E. adlı işçi çamaşır makinesinin kapak kısmına elini sıkıştırarak, 2. OSB'deki tekstil fabrikasında R.E. adlı işçi masanın ayağına düşmesi sonucu, 2.OSB'deki tekstil atölyesinde U.Y. adlı işçi çakım makinesine elini sıkıştırması sonucu, 1. OSB'deki tekstil atölyesinde G.A. adlı işçi merdivenden düşmesi sonucu, Yeşilyurt- İkizce'deki Malatya Büyükşehir Belediyesi Asfalt Şantiyesi'nde H.B. adlı işçi sıcak asfalt dökümü yapılırken borunun patlayarak üzerine sıcak asfalt dökülmesi sonucu, 1.OSB'deki fabrika inşaatında çalışan Y.D. adlı işçi harç makinesi tamiri sırasında ayağının makineye sıkışması sonucu, 1. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan M.D. adlı işçi örgü makinesine kolunu çarpması sonucu, 1. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan K.B. elini makineye çarpması sonucu, 2. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan F.B. adlı işçi elini platin arasına sıkıştırması sonucu, 2. OSB'deki et ve süt ürünleri fabrikasında çalışan İ.T. ayağına palet düşmesi sonucu, 2. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan E.S. parmağına iğne batması sonucu, 1. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan K.K. ayağına pakum balyası düşürmesi sonucu, 2. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan T.K. elini araba kapısına sıkıştırması sonucu, 2. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan A.Y. sağ elini makineye sıkıştırması sonucu, 1. OSB'deki tekstil fabrikasında çalışan H.Ö. adlı işçi kanca ile iplik temizlerken kancanın eline batması sonucu yaralandılar.

Yaralı işçilerin tedavilerinin yapıldığı, kazalarla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

malatyahaber.com- Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız