SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB'lerdeki İş Kazalarında 6 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Özal Mahallesi sınırlarında bulunan 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgelerinde meydana gelen iş kazalarında 6 işçinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre; 1. OSB'deki tekstil fabrikasında F.D. kumaş arabasının ayağının üzerinden geçmesi sonucu, 2. OSB'deki alimünyum fabrikasında A.İ. malzeme taşırken parçanın elini kesmesi sonucu, makine fabrikasında Y.K.K. ispiral ile sol el bileğini kestirmesi sonucu, tekstil fabrikasında S.N. elini makineye sıkıştırması sonucu, tekstil fabrikasında çalışan M.E.A. kimyasal sıvının sağ gözüne sıçraması sonucu, tekstil fabrikasında çalışan Ö.D. ise düşme sonucu yaralandılar.

Yaralı işçiler tedavi edilirken, olaylarla ilgili araştırma ve soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • hamsi (3 yıl önce)
    işçilere geçmiş olsun. ilk defa günlük iş kazalarının haber yapıldığını görüyorum. bu haberler daha çok yapılmalıki tedbirler daha çok alınsın. çalışan işçilerde daha dikkatli olmaları için güdülenirler. bu devirde iş bulmakta zorken, insanlar ekmeğinin peşinde koşarken, hayati konular gözardı ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şükrü (3 yıl önce)
    Ne yazikki ülkemde iş güvenliği diye birşey yok yaralananlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla