SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oteldeki Şüpheli Ölümle İlgili Tutuklama

0
Güncellendi - 2021-04-04 00:30:04
Oteldeki Şüpheli Ölümle İlgili Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Lüks otelin banyo küvetinde cesedi bulunan kadının şüpheli ölümüyle ilgili olarak, birlikte kaldığı şahsın tutuklandığı bildirildi. Bu arada, ölüm olayından önce gece kadınla birlikte kaldığı şahıs arasında kavga çıktığı ve otel görevlilerinin polis çağırdıkları, ancak tarafların birbirinden şikayetçi olmamaları üzerine polisin otelden ayrıldığı ortaya çıktı.

BANYO KÜVETİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU..

Olay, Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece yarısından sonra sabaha karşı, İnönü Caddesi'ndeki 5 yıldızlı otelde kalan 42 yaşındaki Dilek S. adlı kadın, imam nikahlı olduğu öne sürülen erkek şahsın banyo küvetinde fenalaştığı yolundaki bildirimi üzerine giden görevliler tarafından hareketsiz halde bulunmuştu.

Otele sağlık ve polis ekipleri çağrılırken, yapılan incelemede kadının ölmüş olduğu anlaşılmıştı. Yapılan ilk incelemede ölümün şüpheli görülmesi üzerine, kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna kaldırılmıştı.

BİRLİKTE KALDIĞI ŞAHIS TUTUKLANDI..

Medeni hali kayıtlarda 'boşanmış' olarak gözüken kadının ölümünün şüpheli görülmesinin ardından, odada birlikte kaldığı Münir İ. adlı şahıs, polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Şüpheli şahsın olayla ilgili çelişkili ifadeler verdiği öğrenilirken, Cumartesi günü sevk edildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

POLİS ÇAĞRILAN KAVGA..

Oteldeki ölüm olayından kısa bir süre önce, Dilek S. ve Münir İ.'nin kaldığı odada kavga seslerinin gelmesi üzerine, otel görevlilerinin polis çağırdıkları, ifadelerine başvurulan kadın ve erkeğin, birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine polisin tutanak tutarak otelden ayrıldığı, ölüm olayının da bundan saatler sonra meydana geldiği öğrenildi.

TOPRAĞA VERİLDİ..

Bu arada, evinin TOKİ 1+1 konutlarında olduğu belirtilen, kısa süre önce sosyal medyada hayattan bıktığına dair mesajlar paylaştığı görülen Dilek S.'nin cenazesinin Adli Tıp'da yapılan otopsinin ardından Cumartesi günü Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildiği bildirildi.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Ölen Dilek S. ve olayla ilgili tutuklanan Münir İ.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız