SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Kurşunlama ve Gasp İddiası Failleri Yakalandı

0
Güncellendi - 2021-05-01 07:19:07
Oto Kurşunlama ve Gasp İddiası Failleri Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Aslanbey Mahallesi'nde bir aracın kurşunlanması, Seyran Mahallesi'nde de silahlı gasp iddiasının faillerini yakaladı. İki olayın şüphelileri de adli kontrol şartıyla salıverildi.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Ekiplerinin müdahale ettiği son olaylarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

• Müşteki M.Ö. Aslanbey Mahallesinde ikameti önünde bulunan aracının arka camının ve sağ ön camının ateşli silah kullanımı sonucu ızrar oluştuğunu gördüğünü, kimse ile bir husumetinin olmadığını kimseden şüphelenmediğini beyan etmiş olay yerinde 1 adet 9 mm kovan bulunmuştur. Faili Meçhul konu ile ilgili yapılan çalışma sonucu şüpheli şahıs yakalanmış mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

• 58 adet uyuşturucu hap, 56,04 gr esrar, 14 gr Kannabinoid ayrıca 6,14 gr Metamfetamin, 2 adet tabanca, 1 adet Av Tüfeği, 15 adet fişek ele geçirilmiştir.

• Akpınar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kıraathanede kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 280 TL para geçici olarak muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

• Hacı Abdi Mahallesi Zapçıoğlu Caddesinde müşteki Y. A. isimli şahsa ait Faili Meçhul motosikletin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalarda olayın şüphelisinin A. D. olduğu tespit edilmiş ve şüpheli yakalanmış, gerekli tahkikata başlanmıştır.

• Müşteki H. K. isimli şahıs İnternet üzerinden ikinci el sitesinden 3.100 TL değerinde cep telefonunu pazarlığı esnasında apartmana girip para getireceğini beyan edip apartmanın arka çıkış kapısından kaçan ve yakalanan O.A. şahıs mahkemece tutuklanmıştır.

• Nakkaş Sokakata durdurulan bir aracın sürücüsü H. P.’nin alkollü ve Ehliyetsiz olduğu anlaşılmış, şahsa trafik cezası uygulanmak istendiği esnada görevlilerimize direnmesi üzerine ayrıca adli işlem yapılarak tahkikata başlanmıştır.

• Seyran Mahallesinde Müşteki M.D. ve E.K. ile şüpheli M. T. İle arasında alacak verecek yüzünden tartışma çıkar, Müştekilerin beyanına göre şüpheli M.T. ve H.G. müştekilere silah dayayarak 3.800 TL paralarını gasp eder. Yapılan çalışmalarda şüpheli M. T. ve H. G. yakalanmış ve adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.

• Kışla Caddesinde karşılaşan müşteki Y.A ile Şüpheli S.R.E. alacak verecek meselesi yüzünden tartıştır, müşteki bıçak ile sol dizinden yaralanır. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli suç aleti ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

• Özalper Mahallesinde Faili Meçhul motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili şüphelilerin tespiti ile yakalamalarına yönelik yapılan çalışmalarda şüpheli M.A. çalıntı motosiklet ile birlikte Hekimhan ilçesinde yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

• Fırat Mahallesinde bir ikametten 1 adet bilezik, tuğralı altın kolye, 1 adet alyans yüzük, 1 adet 5 taş yüzük ve 1.500 TL paranın çalınması olayının faili meçhul şüphelileri Ö. İ. ve T. İ. yakalanmış, tahkikata başlanmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mlx (2 yıl önce)
    Adalet bitmiş,bakarmısınız adam silahlı gasp yapıyor,adli kontrol şartı ile serbest bırakılıyor.adamın aracı kurşunlanıyor,adli kontrol şartı ile serbest bırakılıyor.devlet vatandaşının canını ve malını korumakla yükümlüdür.ama...
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Hemen bırakın yaptıkları yanlarına kar kalsın Bu sefer daha büyük saldırılar yaparlar ne de olsa adli kontrolle serbest bırakılma diye bir şey var. Anlamakta zorlanıyorum ya bu kanunlar hiçbir işe yaramıyor ya da bizler bilmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla