SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Oto Park Yetersiz, Bir de Böylesi Olunca..

0
Güncellendi - 2021-01-29 07:40:51
Oto Park Yetersiz, Bir de Böylesi Olunca..
A- A+ PAYLAŞ

Otopark sorunu ciddi boyutlarda olan Turgut Özal Tıp Merkezi'nin (TÖTM) yetersiz olan otoparkına bir de uygunsuz şekilde araçlarını bırakanlar tepkiye yolaçıyor.

TÖTM'nin yan tarafındaki açık otoparkın yanı sıra personelin kullandığı kapalı otoparkın üstünde bulunan ve çizgilerle düzenlenmiş alanın ziyaretçi ve hasta yakınları için tahsis edilmesine karşın, bunları yetersizliği nedeniyle araçlar hastane alanının dışında ve iç yollarda park etmek zorunda kalıyorlar. Ancak, özellikle kapalı otoparkın üzerinde bulunan otopark alanında zaman zaman, çizgilerle araç yerleri belirlenmiş olmasına rağmen uygunsuz şekilde park eden, iki araçlık yeri kapatanlar yüzünden de sıkıntı yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde, hastanede aracını park edecek yer arayan ve bulamayan, bu arada uygunsuz park etmiş aracı fotoğraflayan bir hasta yakını, sürücülerin başkalarına saygı ve insani sorumluluk adına bu tür yanlış davranışlardan kaçınmaları ve duyarlı olmaları çağrısında bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • hamsi (3 yıl önce)
    beni belediye başkanı seçin park sorununu bitireyim :D
    0
    0
    Yanıtla
  • BAYRAM (3 yıl önce)
    Haram olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Katlı otopark yapılarak sorun çözülebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (3 yıl önce)
    Hastane yönetimi otopark işletmesini satıyor sonra alan şirket hiç yatırım ve düzenleme yapmıyor... Daha düne kadar asfalti yoktu doğru dürüst.. hastane parasına şirket de karına bakıyor... Vatandaşa ücretsiz otopark hizmeti de verilmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Dünyanın hiçbir yerinde ücretli hastane otoparkı yok burası hariç acilen bu uygulamadan vazgecilmeli rahmetli ÖZALin kemiklerini sizlatmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (3 yıl önce)
    Darpane gibi para basıylar o otopark ücreti alanlar bir zahmet bu duruma bir çözüm üretsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hastanede ücretli otopark uygulaması çok haksız bir uygulama burası bir eğlence yeri değil insanların mecburiyetini fırsata dönüştürmüşler
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (3 yıl önce)
    böyle sıkıntıların tek sebebi yetkililerin umursamazlığı. güvenlik güçlerinin uyarması lazım, anons ettirirsin, gelip düzeltmezse çek arabayı otoparkta, 300-400 tl öderse aklı başına gelir. şehrin her yeri bu şekilde. park yapılmasın diye duba koyuyorlar, dubaların önüne park ediyorlar, park yapılmaz tabelasının önüne park ediyorlar (örnek dörtyol ziraat katılımın önü). ve daha birçok yol bu şekilde. şehir merkezinde yeterli otopark yok, belediyenin umurunda değil. yeraltı otoparkı yapacak vizyonda bir başkan yok. yetkililer uyumaya devam etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet YÜKSEL (3 yıl önce)
    Sadece turgut özal tıp merkezimi malatyanın her bir yerinde park sorunu var en acısıda ne biliyormusunuz bu durumu görmezden gelen yetkililer parkomat uygulaması yaparak insanları sömürmeleri daha kolay halbuki her mahallede veya caddede 1-2 bina yerini alsan katlı otopark yapsan insanları otoparklara mecbur bıraksan zaten bir kaç senede gelen paralarla masrafını amorti edersin neyi bekliyorlar malatyadaki araç sayısı kayıtsız otolarla 200 bin seviyesinde bir kaç sene sonra durum daha vahim olacak her şeyi oluruna bırakmışlar ne zaman patlak verirse o zaman icabına bakarız mantığı ya biz vatandaş olarak düşünebiliyoruzda üsttekilerin kafasımı basmıyor anlamıyorum ve yazdıkca daha çok sinirleniyorum AKPINAR, ADLİYE, ŞİRE PAZARI, KASAP PAZARI ,ÇEVRE YOLUNUN ALT TARAFLARI bunlar bildiklerim rezalet durumda biride çıkıp demiyoki otopark sorununu çözelim diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Belediyedeki yetkililerin araçlarınızı nereye park ettiğiniz umrunda değil .Kim uğraşacak şimdi otoparkdı, yoldu gerek var mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    sorumsuzluk duyarsızlık da bir allah vergisidir her yerde fakındalık yaratır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Evet, otopark hastanede başlı başına bir sorun. Otoparkın ücretli olması kimseyi rahatsız etmiyor mu ?Acaba ülkede kaç hastanenin otoparkı ücretli.?
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Bas 3 bin lira cezayı, bak bakalım daha öyle park edebiliyor mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    TÖTM Rahmetli Cumhurbaşkanımızın Malatya ya büyük bir hizmet ve hediyesi. Bir çok Sağlık konusunda bizlerin onuru. Ancak !!! Burası hastane.. Ücretli otopark bu ne demek?? MORG da cenazesini almaya gelenler. Kısıtlı o süre geçmişse. Tüm cenaze konvoyu durdurulup her araç oto park parası ödeniyor. Cenazesini alan kişi bile otoparkı kullanmasada para ödüyor. Burası hastane ve şehir merkezine çok uzak Kimse oraya eğlenmeye gelmiyor. Hastası için geliyor. Otopark sorunundan önce Bu saçma uygulamanın acil olarak kaldırılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (3 yıl önce)
    Aynı şekiller belediyenin yanındaki otoparkta da var.Kimsenin ordaki şekle göre parkettiği yok.Normal şekilde park edilse daha fazla araç parkedebilir. Kurala uyulmadığı için işe yaramıyor.
    0
    0
    Yanıtla