SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti

0
Güncellendi - 2021-09-28 01:05:17
Otomobilin Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobilin çarptığı 79 yaşındaki kadın hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan sürücü yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza, Yeşilyurt ilçesine bağlı Melekbaba Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Biruni Caddesi üzerinde seyir halinde olan G.A. idaresindeki 44 AAD 694 plakalı Volvo marka otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 79 yaşındaki Fatma Demez'e çarptı. Kaza sonrası sürücü durmayarak bölgeden uzaklaşırken, ağır yaralanan yaşlı kadın Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma Demez, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yaşlı kadının cenazesi hastanedeki işlemlerin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, ekipler olay sonrası kaçan sürücüyü 4 saat sonra yakalayarak gözaltına aldı. G.A.'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet Yalvaç (2 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Rahmet Etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • melekbabalı (2 yıl önce)
    arabayı süren bayan ehliyeti yok ! frene dahi basmıyor çarptığı kişiyi ezerek üzerinden geçiyor daha sonra yanındaki kişiyle yer değiştiriyor ama ne fayda mobese var gereken ceza neyse en ağırından verilmesi lazım bir insanın canı bu kadar ucuz değil lütfen yorumu yayınlayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    Birûni gibi ara bi sokakta nasıl bir hızla gittin de teyzemiz hayatını kaybetti...Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • melekbabalı (2 yıl önce)Mustafa evc isimli kullanıcı yorumuna
    araba sürmeyi öğretiyormuş eşine ara sokakta bu nasıl bir cehalet
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (2 yıl önce)
    keşke yaptığınız bazı haberlerde biliyorsanız kaç sıralarında olduğunuda yazsanız.
    0
    0
    Yanıtla