SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Öldü

0
Güncellendi - 2021-02-27 21:12:30
Otomobille Çarpışan Motosikletin Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Kuluncak ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Hanönü mevkiinde Abdullah K. yönetimindeki 44 HN 797 plakalı otomobil ile Hasan Gürbüz (50) idaresindeki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye gelen 112 sağlık görevlileri 3 çocuk babası Gürbüz’ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından şahsın cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİVAS- MALATYA YOLUNDA..

Bu arada Sivas’ta tırla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 18.30 sıralarında Sivas - Malatya karayolu Ulaş ilçesi Bostankaya köyü mevkiinde meydana geldi. Malatya istikametine ilerleyen S.T. idaresindeki 44 ABE 627 plakalı Tofaş marka otomobil, karşı şeritte ilerleyen Y.D. idaresindeki 50 AAR 461 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldılar. Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri karayolunda önlem aldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız