SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyun Belki Çok İyi Değil Ama.."

0
Güncellendi - 2020-11-08 16:36:39
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Önümüzdeki hafta bay olacağız, milli maç arası da var. Uzunca bir süre maç yapamayacağız. Ondan dolayı bugünkü galibiyet, puanlar bizim için çok önemliydi” dedi.

Hamzaoğlu, 2-0 galip geldikleri Yukatel Denizlispor maçı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, önemli bir karşılaşma oynadıklarını ve aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ligin 7.haftasında deplasmanda Beşiktaş’a mağlup olduklarını anımsatan Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Önümüzdeki hafta bay olacağız, milli maç arası da var. Uzunca bir süre maç yapamayacağız. Ondan dolayı bugünkü galibiyet, puanlar bizim için çok önemliydi. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İyi mücadele ettik, oyuncularımı tebrik ediyorum. Evet, oyun belki çok iyi değil ama zaman zaman güzel şeyler ortaya koyduk fakat bugün kazanmak için ortaya koyulan mücadele benim için çok daha değerliydi. Oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum. Denizlispor'u da tebrik diyorum, onlar da iyi bir takım, iyi oynadılar, mücadele ettiler ama biz iyi konsantre olduk, onlara fırsat vermedik ve onların hatalarını değerlendirdik."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

33 yorum yapılmış

  • Arif Karaca / Krefeld / Almanya (3 yıl önce)
    Hamza hoca Denizli oynadi Malatya bakti ...Oyuncularin bazilarinin özveri ile 20 dk oynadilar maci aldilar . Almanyadan uydu sistemi ile maca canli baktim . Kusura bakmada oyunu okuyamiyorsun yetenegin yok sansa mac kazaniyorsun ... Bu milli mac arasinda sapkani önüne al iyi bir calisma ile puan kazan ... Oynattin oyundan sen memun degilsin ben hic degilim .... Bazi oyunculara tesekür et seni ipten aliyorlar ayagini denk al gitmen an meselesi olmasin????☺️?????
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (3 yıl önce)
    Böyle bir oyuu görülmedi. Hamzaoğlu git.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (3 yıl önce)
    sayin hocam,aklimizin almadigi saha dizilisi ve oyuncu tercihleri bu durumdayken nasil oyunumuz güzel olabilir di? ki şükredelim rakip denuzliydi buda hocanin şansi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (3 yıl önce)
    Rakibe bu kadar pozisyon verilir mi?Bu maçı aldıysak Samet'in sayesinde aldık..Ayrıca şans bizden yanaydı.Her zaman böyle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Arkadaşlar öyle yorumlar yapılıyor ki anlaşılır gibi değil,Nasıl bir anlayışa sahipsinız sizler ya ? Hamza hoca öyle berbat falan oynatmıyor,öyle dediğiniz gibi bir senaryo olsa puanı 11 olurmu bir takımın ? Sadece biraz geriye dönük oynuyoruz savunma ağırlıklı oynuyoruz ama kazanıyoruz bir de buran keşke yprumlayabilsek.Evet savunma ağırlıklı futboldan şikayet edebiliriz bundan inanın bende rahatsızım ama takım iyi yolda,hamza hoca tecrübeli bir isim katkısı daga da olacaktır bu takıma.Yönetim ilk defa bu kadar geniş bir kadro kurdu ilk defa biz süper lige çıktığımızdan beri yönetim kaliteli sayılacak ciddi transferler yaptı.Alternatifli bir kadro kuruldu ve hamza hoca dümene getirildi.Takımın durumu iyi şu anda 11 puan topladık geride kalan 8 haftada,yani an itibarı ile üst sıralardan kopmadık önemli ve değerlidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım (3 yıl önce)
    Böyle , hocalar ve futbolcular hakkında olumsuz yorumlar yaparsanız,ileride buraya ne hoca gelir nede futbolcu. Çünkü gelmeden önce birbirleriyle konuşuyorlar. Helede hoca.Geçen sene Tolunay Ünal gelmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami y. (3 yıl önce)
    Oyun yok tu. Olcay Şahan girdi.bir eksik oynadı yms.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Hocam burda böyledir.Defans oynatirsin yenersin oynanan futbolu begenmezler,atak oynatirsin yenilirsin bu kez senin ne haddine açık oynatirsin derler...Yani bu memlekette derler de derler...Sizden öncekilere de dediler emin olun sizden sonrakilere de diyecekler...Ama tek anlamadıkları şey kendilerinin gerçekten ne kadar taraftar oldukları...Yani sözün kısası siz işinize bakın bunlara bakarsanız her maç birisi sizin o koltukta olmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay derebeyi (3 yıl önce)Yms06 isimli kullanıcı yorumuna
    güzel kardeşim hoca ve oyuncular geçer malatyaspor ve malatya spor taraftarı herzaman baki kalır bu yaşımıza kadar malatya holiganlarında büyüdük taraftarımız iyi ve kötü yorumlar yapabilir kendilerine göre iyi veya sana görede kötü bi bildikleri vardır ve burada veya başka bi şekilde seslerini duyurmaya çalışıyor ve biz taraftar oloarak birbirimize saygı göstermemiz gerek bırak senin söylediklerini yönetim söylesinde taraftarın gazını alsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Birisi (3 yıl önce)
    Cok merak ediyorum Hamza hocayi begenmeyen, oyuncu begenmeyen taraftlar kendileri bu takımın başına kimi getirecekler hangi oyuncuları getirecekler acaba.buyrun kulübü siz yönetin. Hic mi olumlu bir yorumunuz olmaz arkadaş. Nasil. Bir beklenti içindesiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    galibiyete sevinemedik.iki haftadır rakip takımlara karşı %30 topla oynamak nedir yaa.rakip takımlara üzülür olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Oyun resmen berbat defans ve kaleci bugün kurtardı erken goller gelmese bu maçta gol olmazdı ligin en zayıf 2 takımının maçıydı bence Hamza Hamzaoğlu olmasa bu takım yine bu maçı alırdı 80 dk gol dışında sahada gezen Kubilay Kanatsızkuş u sahada tutar cueva gibi adamı 35 de oyunda alan hoca farklı galibiyetimize engel olmuştur bu hoca ile derhal yollar ayrılmalı bu Kadro ya Yazıkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    HOCAM NE ZAMAN İYİ OLACAĞIZ. Yeter artık sana gösterilen sabır. Ne oyun var ne sistem takımı idare edemiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Hamzadan olmazzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Neden korkak oynatiyorsun hamza hoca Allah askina bunun nedenini soyle yav
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirto (3 yıl önce)
    bu ne içmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)
    1 i kaleci 1 i defans hatası iki gol bunun dışında pozisyonun varmi hamza hoca...rakibin cok net 7 pozisyonu var...dakika 67 de ilk sutu atabildin..dakika 72 yayıncı kuruluş ıstatistik veriyor malatyaspor 7 orta denizlispor 23 orta yapmış ceza sahasına...oyuncu değişikliği yaptın hamza hoca ne değiştirdin.. 38 de takimin en teknik oyuncusunu yanlış yerde oynat ve değiştir.. yakışmıyor hamza hoca...kupa maçının en iyisi mustafa oyuna giremiyor...hele birde teknik adam dehasısın!..ya adem büyük on liberoda...bu gün çok çok büyük sansinla yendin...ama oyun sıfırın altında aslında sen bu takıma çok numara küçük geliyorsun...kapının önüne koyulmadan(Tabiki sen bunu istersin tazminat almak icin)Bence bırak...
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay derebeyi (3 yıl önce)HÜSEYİN ATICI isimli kullanıcı yorumuna
    görüşlerinde haklısın fakat biraz sabır bakalım amacı nedir göreceğiz hocanın bu şekilde oynatmasının nedeni itmanlardaki yüksek kalite henüz herşeyin başındayız kimseyi kırmadan küstürmeden bekleyelim yanlış yere giderse sonuçlar malatya taraftarı gerekeni yapar kendileri cok iyi biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (3 yıl önce)
    Hamza GS deyken GS basariliydi....gonderdiklrinde üzülmustum...ozmn ben hamza nın iyi bir hoca olduğunu düşündüm....ama diğer takımlara ve özellikle malatyaspora geldiğinde tam olarak tanidikki fazla bir anladığı yok futboldan....belki de takım onun dediğini yapmıyordur....yani görüntülere göre takım sürekli defans yapip rakibin yorulmasini bekleyecek....herhafta yorumcular dan bu kadar laf yemekmi lazım....böyle bir futbol yok dünyada....Erol bulut savunmacı oynattı ama takımın gücü yoktu....şimdiki takkm o takım ok n yanında 2 gömlek üstün..ona göre oynat..defans kalsın yerinde ama orta sahaya biraz gaz verrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Hamza Hocanın hocalığını bana göre doğru değil.G.S da kazandığı şampiyonluk ve Akhisardaki başarısı ortada.Arkadaşa katılıyorum ilk hafta Karagümrük karşısında açık oynayıp,3-0 kaybedince korktu.Ancak yinede bu kadroyla bu kadar degansif oynamak hoş değil.Yinede mühim olan 3 puandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülentb (3 yıl önce)
    Hocam tebrikler.Mücadele eden,pes etmeyen,savaşan bir takım olma yolundaki çabalarınızı objektif bir taraftar olarak destekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (3 yıl önce)
    Hoca,önümüzde epeyce bir zaman var,güzellikle çek,git.Malatyaspor'u senin gibi bir adam çalıştıramaz.Senin futbol anlayışın kocaman sıfır.Malatyalılara iyilik yapmış olursun.Kötülük başlamasın.3 puan olsun bizim olsun ayaklarına yatma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Bekir (3 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Çok güzel bir yorum net olarak tarif etmiş arkadaş.Sayın Hamza Bey in kesinlikle defansif tedaviye ihtiyacı var.Acilen defans oynamayı bırakmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahaber (3 yıl önce)
    Hamza hala nasil bu takima hoca oldu anlasilir gibi degil daha dogrusu nasil hoca oldu? Her hafta bir futbolcuyla kapisiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hocam doğru bildiğin yoldan şaşma Yunanistan Alman teknik direktörle Avrupa şampiyonu olduğunda kimse defans oynadı diye şampiyonluğunu elinden almadı ve futbol tarihinde Yunanistanın bir Avrupa şampiyonluğu kayıt altında.Otto Rehagel de Avrupa şampiyonu bir teknik direktör olarak yazıldı.Biz Dünya kupasında çeyrek final oynadık o kadar ses getirmedi.Uzun lafın kısası üç puan alda nasıl olursa öyle olsun.Zamanla göze hoş gelen futbolda oynanır.Tebrikler hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir sen doğrusun.Birde hoca.Hoca bile takımı iyi oynatamadığından şikayetçi iken Sen ve senin gibiler herşeyden memnun.Tıpkı geçen sene olumsuzlukları eleştiren taraftarları eleştiren ve sonunda takım düştükden sonra ortadan kaybolan troller gibisiniz.Çok şükür artık erkan kaş herhafta oynatılmıyorsa bu taraftara yazar.Acguaha müdahale gelmemesi taraftara yazar.Yazdıklarımdan Birşeyler çıkarttınmı?Denizlisporda bir tane topa vurmayı bilen oyuncu olsaydı?Görürdün defansa yaslanmak neymiş.Herkesin yendiği Kötü beşiktaşdan bile şakşakcılar yüzünden puan alamadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Kendi sahanda %30 top oynaman var hamza bey her zaman böyle şans olmaz bjk maçında%23 le oynadın hakkını yememek lazım biraz gelişme olmuş adil sana madalya versin çünkü kafanız aynı çalışıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Karagümrük maçındaki top yüzde 70’e yakın bizdeydi ne oldu?Siz taraftar olamazsınız.Büyük bir camianın başkanına seversiniz sevmezsiniz Adil diye hitap edemezsiniz.Bu yorum kendinizi yansıtıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yorumda ne var adil gevrek trolü arkadaş çok güzel özetlemiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizde aynı kafadasınız . Doğrular söylenince acıtıyor.Edep ve terbiyeyi tavsiye etmek trollük mü oluyor?Defalarca yazdım yine söylüyorum Sn Adil Gevrek’i canlı olarak hiç görmedim tanımam.1966’dan beri Malatya’nın aşı olan her sporla ilgilenir takip ederim.Benim derdim Malatya’nın başarısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Ne zaman oyun iyi oldu hamza bey ama hala o koltukta sın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)Yılmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Adam 35 dakika oyunu soğutacak yetenekte ki cuheva 'yi çıkardı.2/0 öndesin sahada kubilay yok çıkarsana oyunu kontro et kontraatak oyna olcay şahan kim oyuna aliyon eski camlar bardak oldu bu saatten sonra olcaydan olmaz. Forvet hattı kalite defans iyi ama orta saha aguah olmazsa yol geçen hanı
    0
    0
    Yanıtla
  • cuhevayı hoca oyunda alırken ismini işillim o ana kadar nerde idi bir top almadı Hoca haklı bana göre ama takımı cesaretli oynatımıyor
    0
    0
    Yanıtla