SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Oyundan Çok Puanlara İhtiyacımız Var"

0
Güncellendi - 2020-12-05 19:39:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Biz, tabii arzuladığımız oyunu oynamadığımızı söylüyoruz. Yoksa kötü mücadele ettiğimizi kötü oynadığımızı söylemiyoruz. Yani bugün Başakşehir’e karşı oynanan oyunun böyle oynanması gerekiyordu. Takım halinde iyi savunma yapmak iyi durmak ve kontraya iyi çıkmak gerekiyordu, zaman zamanda bunda başarılı olduk ve beni sevindiren şey her hafta üstüne bir şeyler koyarak devam ediyoruz, ilerliyoruz” dedi.

Hamzaoğlu, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün bana göre ligimizin belki de en kaliteli ve Şampiyonlar Ligi’nde bizi bu sezon en iyi şekilde temsil eden bir takıma karşı oynadık. Öncelikle onları bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Her ne kadar Şampiyonlar Ligi’ne veda etmiş olsalar da ortaya koydukları futbol oyun anlayışı Türk takımlarını temsil açısından önemliydi.  Hem Okan hocayı hem de Başakşehir’i tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Zorlu bir maç oynadıklarını kaydeden Hamzaoğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Bugün zor bir oyun bizi bekliyor, bunu biliyorduk. Takım halinde eğer mücadele edersek iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyordum. Geri düşmemize rağmen oyunu bırakmadık ve ikinci yarıda hemen golle buluştuk.  Daha sonra kazanmak için son ana kadar takımım sahada mücadele etti ve pozisyon aradı. Zaman zaman bulduk o pozisyonları fakat gole çeviremedik. Aynı şekilde Başakşehir’in de pozisyonları vardı kazanabileceğimiz gibi kaybedebilirdik bu maçı fakat ortaya konulan mücadele her geçen gün tempomuzun artması, mücadelemizin gelişmesi, birlikte oyun anlayışımızın pekişmesi açısından memnunum. Önümüzdeki hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız, inşallah o maçtan da iyi bir sonuçta buraya döneriz.”

Hamzaoğlu, bir gazetecinin ‘Christian Cueva’ya affedecek misiniz?” sorusuna, “Yok, henüz affetmedim. Daha özür dilemedi.  Biz, sizlere sorularınız açık yüreklilikle söylüyorum da bunu alıyorsunuz başka türlü bu sefer değerlendiriyor insanlar” cevabını verdi.

“Biz, tabii arzuladığımız oyunu oynamadığımızı söylüyoruz” diyen Hamzaoğlu, “Başakşehir’e karşı oynanan oyunun böyle oynanması gerekiyordu. Takım halinde iyi savunma yapmak, iyi durmak ve kontraya iyi çıkmak gerekiyordu. Zaman zamanda bunda başarılı olduk ve beni sevindiren şey her hafta üstüne bir şeyler koyarak devam ediyoruz, ilerliyoruz. Takımımız her hafta daha bir sahadaki duruşunu daha net bir şekilde ortaya koyuyor, bu beni sevindiriyor. Birkaç hafta sonra çok daha iyi bir görüntü ortaya koyacağız ama oyun derseniz hani bizim şu anda oyundan çok puanlara ihtiyacımız var. Biz bunun için sahaya çıkıyoruz. Bazen topu rakibe de vermemiz gerekebilir. Rakibi o şekilde şekil de dengesiz hale getirip oradan faydalanabilecekseniz bazen topu rakibe verip onun oynamasına müsaade etmeniz gerekebilir bu bir strateji oyunu. Onun için biz kazanmaya odaklıyız bu aralar o yüzden oyun ikinci planda şuana kadar da iyi gidiyoruz oyunumuz da iyi olacak zaten” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

60 yorum yapılmış

  • KORAY (3 yıl önce)
    Hocam harika bir laf salatası olmuş. elinize sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Haca444 (3 yıl önce)
    Hocam sen bildiğini yap bu kulüp seni kovalamaz..biz Sergen hocayı bile beğenmedik kovaladik ne oldu küme düştük..kovalamak için.malzenecileri bile santfor oynatsan yine kovalanmazsın kümede dúşürursen senin kareyerin biter..ben başkan na açıyorum adam Peru milli takımında oynuyor malatyasporda oynayamiyor ikinizinde parasını yönetim vermiyormu böyle bir lüksünuz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (3 yıl önce)
    Sayın hamza hamzaoğlu hocalığıniza saygım var elbet ama Allah aşkına elinizde güzel bir kadro var mesela kalede ertac savunmada wallace semih hadebe zeki hafez orta alan aquiah solda adem önde chueiva sagda lukokoi ve santraforda tetteh olsa mesela azcik bunu görebilseniz inanın şuan ilk 5 te idik ve bu alamadığımız puanları sonra sizlanarak arayacağız artık şu takıntılı umut kubilay hırsınızı bıraksanız ya Allah aşkına hoca olmak sadece teknik bilmek değil-dir yav bazende doğruyu mantığı görmektir
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (3 yıl önce)
    Hamza Hamzaoğluna hiç soru sorulmuyor mu ? Kubilay Kanatsızkuşa o dakikaya kadar nasıl dayanabiliyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    herkes iyi guzel yazmis da gelecek hocanin da bir cuval inciri hamzadan daha da kotu etmeyecegini kim garanti edebilir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Haftaya Fener macımız var, Degerli Hocam başarılar diliyoruz. YMS e yakışan bir maç bekliyoruz. İsimler önemli değil, biz sahada kaplan gibi savaşan 11 cesur yürek görmek istiyoruz. Ertaç ve Hadebe çok iyiydi, inşallah bu ikilinin başarıları Fener maçında da devam eder . YMS nin çok değerli futbolcularına, idari ve teknik ekibe başarılar diliyorum. YMS nin değerli yöneticileri, YMS nin başarısı için can ile baş ile çalıştıklarına inancım sonsuz. YMS güzide şehriniz Malatyamızın markasıdır. Sevgiler, saygılar, selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Güzel yorum. Aynı duygularla Malatyamıza başarılar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Zerneli (3 yıl önce)
    Adam maça üç tane dokuz numarayla çıkıyor, (kubilay, umut ve tetteh) hâlâ hocayı savunanlar var.
    0
    0
    Yanıtla
  • 3 değil 4 tane 9 numara ademide say
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Bu takımın başında hiç hoca olmasaydı biz Başakşehiride yenerdik.puan cetvelinde daha iyi yerde olurduk.Hamzaoğlu taraftarı çıldırmaya yarıyor sadece.Umut bulutu da yanına al ve git lütfen.Çünkü malatyaspor sizden çok daha üstün bir seviyede kulüp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Naci Günata (3 yıl önce)
    Yukarıda yazan Serkan arkadaş her şeyi güzel açıklamış kendisine teşekkür i
    0
    0
    Yanıtla
  • Ego (3 yıl önce)
    Oyunda yok puanda yok..kafasının dikine gidiyor..iyi oyuncular piyasada yok..kendi kendine oyuncuyu kadro dışı bırakıyor..Allah yardım etsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (3 yıl önce)
    şu mevcut oyuncuları deli ali nin eline versek bile en kral kadroyu kurup ligi kasıp kavurur ama hamza hoca dan teknik drektör olmaz adamın suratı hiç gülmüyor acil gitmeli yanınada umut bulutu alıp gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Askar karahan (3 yıl önce)
    Hocam şu umut tan vaz geç yeter yahu bu ne adam gelmış 40 yaşına sen faha ondan medet omuyorsun yeteryeter
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    bu maçın alınan bir puan ertaç özbile ait eğer ertaç olmazssa 3-1 mağlupttuk.kubiya 75 dk. umuta 90 sabır gösteren hoca cuevaya 35 dk sabır göstermeyen hoca. istifanı et. sen yarin ertaçıda kesersin yoksa
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Geçen yıl küme düşen takımımız başakşehiri 3-0 ezerek yenmişti.şimdi bir puana şükür dememiz bekleniyor.Takımın başında hoca olmazsa bugünkünden daha başarılı olacağına kesinlikle inanıyorum.Umut ısrarı.inadı bütün takımı öldürüyor.Başkan bu duruma el koymalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (3 yıl önce)
    Hamza Hoca geldiğinizden beri iyi oynamıyoruz.Bohçanı al nerde ne zaman oynayacaksan ordan oyun havanı oyna.
    0
    0
    Yanıtla
  • Artuk Bey (3 yıl önce)
    Hep aynı açıklama oynayamadık. Umut ve Kubilay oynanacak. İyi oynayan oyuncuları kazanmak yerine kayıp etmek. Dünya yükü para veriliyor. Sonra başkan kampanya başlatıyor. Hamza bey lütfen istifa et ve git. Malatyaspor ve camiası oyuncağın değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Merthan (3 yıl önce)
    Yeter olumlu olun malatyaspor düşmanlığını bırakın takım elinden geleni yapıyor malatyasporumu seviyorum bukadar cahilce eleştiri yapmayın malatya düşmanları
    0
    0
    Yanıtla
  • yusuf (3 yıl önce)
    Hamza ya gerçekten futbol bilgin koca bir sıfır......yada bir an önce kovulup ,tazminat almak için takımı sabote edyorsun.....
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    Hamza hocam neden halen umut'ta diretiyoruz ? ve neden halen birileri cueva'nın özür dilemesi için araya girmiyor(!) Hocam dediğiniz gibi bize puan lazım oyun değil, ama sizin kadro tercihleriniz sayesinde 3 alacağımız yerde 1 alıyoruz.Bu da sizi seven ve her daim sizi beğenen biri olarak beni üzüyor.Beraberinde de şampiyonluk yaşamış bir hoca olarak ziyadesi ile şaşırtıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Benim anlamadigim neden bu kadar elestiri hamza hoca ya baskana.bu kadar elestiri yapanlar galiba malatyasporun düsmesini isteyen baska takimlari tutan taraftarlardir.su an takimin durumu iyiye gidiyor 13 puan toplamis.sivas trabzon antalya gibi takimlar malatyadan daha az puan almis.simdiden sonra kimi getirip nasil bir takim kurulacakta takimi daha iyi yerlere getirecek.biraz destek olun.bos elestirilerle kime ne faydasi olacak....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hamzaoğlu,maça çıkardığın kadro,oyun içinde yaptığın çok tuhaf oyuncu değişiklikleri ve her hafta maç sonu yaptığı tutarsız açıklamalarla gitmek istediği anlaşılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    bu eleştirinin nedeni sence belli değilmi. eleştirilere bak. neden beşiktaşa yenildin diyen varmı. neden başakşehirle berabere kaldın diyen varmı. umut bulut ve kubilay gibi vasat oyuncuları oynatması bütün mesele bu. cuevaya 35. sabır göstermeyen hamza hoca. umuta 90 dk. kubilay gibi vasıfısz oyuncuya nasıl 75 dk sabır etti.. demekki bu adam art niyetli
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Lig başladı başlayalı Antalya maçı hariç takım iyi futbol oynamıyor. Bunda Hamza hocanın kadro tercihleri etkili oluyor. Bi türlü düzgün kadro çıkaramıyor. Oyuncu değişiklikleri yanlış oluyor. Bence Hamza hoca takımı ya tanımıyor yada futbol bilgisi bu kadar. Yoksa forvet tettehi kanatta oynatmazdı. Yada umutu 90 dk oyunda tutmaz. Şahsen hamza hocadan futbol ve puan anlamında taraftar olarak beklentim kalmadı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Ne yorum yazayım bilmiyorum. Bu işin ucu başkana dayanacak. 10 hafta 13 puan toplamışsın . İleri ki haftalarda puan bile toplayamayacaksın. Teknik anlayışı bu kadar. Bu güzelim MALAYAMIZA yazık olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • TANER (3 yıl önce)
    Madem bilmiyorsun hocam ben sana 11 yapayım: Ertaç Zeki-Semih- Hadebe- karim Hafez Acquah-Yusuf Adem-Cueva-Lukoki Tetteh Yedekler: Abdulsamed, Wallace, Zuqui, Fofana, Berk, Mustafa, Olcay, Kubilay, Jetmir, Cülent cevahir Alternatif 3-5-2 kadrosu Abdulsamed Wallace-hadebe-Semih Zeki-Zuqui-Cueva-Acquah-Kerim Adem Tetteh Gidecekler: Murat, Erkan, Umut, Herrera, Olcay, Eray İşcan, Chabeke, Ahmet İldiz Ne yapalım iş başa düştü, Hamza (yerlikaya)'nın yapacağı işi biz yapıyor. Mayışımı isterim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan özdağ (3 yıl önce)TANER isimli kullanıcı yorumuna
    Güzel kadro kurmuş hoca bunu yapamıyacak kadar futboldan anlamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadar basit işte . Bunu düşünemeyen adamı savunanlar var . Kubilayı çok oynatmak istiyorsa tettehle çift forvet oynatması lazım Kubilaydan kanat oyuncusu yapmaya çalışıyor . Şaka gibi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gidecekler içindebaşta Hamza hamzaoğlu olacıktı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (3 yıl önce)
    Hocam inanın siz olmasanizda futbolculara biraksaniz sahaya çıkın diye bu hafta oynattigin umut ve Kubilay yabancı oyunculardan utanir sahaya çıkmazlar yerlerine yabacı oyuncular oynardı.merak ediyorum umut yaşı kadar bu sezon gol atsa ne olur Allah aşkına ve yahut Kubilay yada Ahmet ıldız.Hocam covid sizi bozmuş heralde sağlıklı karar veremiyorsunuz rica ediyorum şu yabancı oyunculara olan tutumunuzu değiştirin böyle giderse umut Ahmet Kubilay sizi degistirtedecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadro (3 yıl önce)
    Elinde okadar tecrübeli futbolcu var nasıl bir kadro kuruyorsun anlamıyoruz bugün ertaç bizi kurtardı Adem canla başla oynadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (3 yıl önce)
    Hamza Hoca çok fazla uzatmamak lazım, senden olmaz, olmuyor. Geçtiğimiz sezon hayatının en kötü günlerini geçiren, mucize bir kararla takım yeniden ligde kaldığı için geçen sezonki tüm olumsuzlukları unutturmak için çaba göstermesi gereken Başkan Adil Gevrek'i resmen sabote ediyorsun. İyi futbol oynatamıyorsun, oyuna müdahale edemiyorsun, kadro kuramıyorsun. Takıntıların var. Geçen sezon dahi yedek kulübesine giremeyecek adamları ilk 11'de oynatıyorsun. Başlarda, eski futbol kariyerin nedeniyle biraz umudum vardı, düzelir diye ama hiç umut vermiyorsun. Cueva'yı 35. dakikada kötü oynuyor diye oyundan alıyorsun, ondan sonra sahada sürünen adamlarını tutuyorsun. Acquah'a da aynı numarayı çektin, yemedi. Yedirmediler, şimdi Cueva üzerinden kaprislerini tatmin ediyorsun. Futboldan anlayan, ağzını açan her yorumcu seni eleştiriyor. Beşiktaş maçı felaketini bile haftalar sonra savunmaya çalışıyorsun. Sen Yeni Malatyaspor'un rakipleri için en büyük şans oldun. Senin çıkardığın kadroyu, oyuna müdahalelerini, çaresizliğini herkes görüyor. Bir arkadaşın dediği gibi korona geçirdikten sonra adeta kendini kaybettin. Bir yorumcu, senin bu sezon oynattığın futbolu ve kafa yapını anlayamadığını söylerken, "Bu Hamza Hoca geçen yıl ofansif oyuncuları daha az olan Gençlerbirliği'nde bile ofans futbolu oynatırken, Malatya'da çok daha iyi ofansif futbol sergileyecek bu takıma nasıl bu korkak futbolu oynatıyor, anlamıyorum" diyordu. Senin oynattığın futbol ve kadro tercihlerin nedeniyle Yeni Malatyaspor sonraki haftalarda, ikinci yarıda çok çok arayacağı puanlar kaybediyor. En son Gaziaentep'e 2 puan, Başakşehir'e 2 puan hediye ettin. Galip geldiğin maçlarda bile bizim televizyon başında yüreğimiz ağzımızda, maçın bir an önce bitmesi için dua ediyorduk. Herera kötü bir başlangıç yaptı, önünde çok kötü bir defans vardı, anladık çektin geriye. Sonra defansa kaya gibi Semih ve Wallace geldi. Bu futbolcuların da katkısıyla Abdulsamed iyi performans sergiledi. Yani kalecinin şanssızlığı kötü defansın arkasında oynamasıydı, ama bu tamam. Türkiye'nin en iyi orta sahası olabilecek, transfer edildiğinde de böyle konuşulan Cueva'yı yemeye başladın, transfer haberleri yazıldığında 'iyi futbolcular' denilen Lukoki, Zuqui'yi kaybettin. Son haftada da Wallace'yi kenara oturtmuşsun. Nedir senin derdin? Yönetimi üsttede dediğim gibi resmen ve alenen sabote ediyorsun. Sezon başındaki tüm umudu, havayı yok ettin. Taraftarın umudunu bitirdin. Yönetimin seninle nasıl bir anlaşması var bilmiyorum ama şu ana kadar 'şansa' alınan puanlar nedeniyle mi, yoksa bir başka nedenle mi, ses çıkaramıyorlar. Onları da geçen sene yaşadıkları ortama doğru sürüklüyorsun. Şu takım Hikmet Karaman'ın dahi elinde olsa, uçardı. Ama sende öyle bir ışık kalmamış. Şu maçlar taraftarlı oynansa var ya, sen daha ikinci hafta o takımın başında olamazdın. Sana o kadroları çıkarttırmazlardı, o 'yedek dahi olamayacak' adamlarla takımın elini kolunu bağlamana, hele Cueva'ya yaptığın gibi, çok parayla buraya gelmiş adamları öyle ucuz harcamana izin vermezlerdi. Belli ki korona senin futbol birikimini yeteneklerini kötü etkilemiş ama 11 hafta bu takımın başında kalabilmenin de sebebi olmuş. Yeni Malatyaspor tarihinin en iyi kadrosu elinde ve en kötü şekilde yöneterek takıma zarar veriyor, her geçen gün umudun yerini umutsuzluğun almasına yolaçıyorsun. Sana daha fazla tahammül edeceğini sanmıyorum yönetimin. Sezonu tamamlayamayacaksın görüldüğü kadarıyla. Kendine de yazık ediyorsun, Yeni Malatyaspor'a da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle katılıyorum Hamza Hamzaoğlu acil istifaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    Hamzayı takımın başına bela eden adil bey sanki çırak olmuş durumda takımın yeni başkanı hamza olmuş istediği gibi takımı at oynatıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Bu yazim hamza hoca nin dikkatine, Hamza hocam seni çok seviyorum bu takıma yakısıyon işine karışmak istemiyom fakat umut ve kubilayla biz mac kazanamayız che yi bağışla inanıyorum ki che oynasaydı geçen hafta gaziantep i bugünde basaksehiri yenerdik 4 puanı bıraktık böyle giderse haftaya fenerbahce bizi tamamen dağıtacaktır.lutfen geç olmadan inadı birakip adamı kadroya alınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Hadi Cuvea kadro dışı peki Lokoki, Zuqui nerde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (3 yıl önce)
    Hamza hamzaoğlu dışında herhangi biri bu takımı çok rahat çalıştırır.Siz hocanın takıma katkısının olduğunumu düşünüyorsunuz?Malatyaspor hiçbir dönem Bu kadroyu bir arada görmedi.Yalakalığa devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Umut ve chaebek chueva dan daha beter.chueva ya tahammül edemeyen kafa umut ile chaebek e nasıl tahammül ediyor acaba.Hamza nın bu takıma zerre kadar katkısı da yoktur.kendi aklınca otorite yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (3 yıl önce)
    Bence Çıkarılacak 11 şöyle olmalı Ertaç-Karım hafez - Wallace-Semih-Zeki-Auqah-Chueva-Adem-fofana-tetteh-topalli
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    malatyada spor basını yokmu allah aşkına birileri neden şu soruyu sormuyor. . hocamn Cueva ya 35 dk sabır etmedin. kubilaya 75. umuta 90 dk. nasıl sabır ettin diye sorulmazmı ya. iyiki pandemiden dolayı maçlara gitmiyoruz. vallahi sinir olup maçı yarda terk ederim. malatyasporda yönetimde yok. ben Cueva yı af ediyorum işine gelmiyosa istifanı bas git diyecek babayiğit yönetici yokmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltyalı (3 yıl önce)
    Hep aynı terane oyun değil puana bakın hoca.puanda da iyi değiliz oyunda da
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (3 yıl önce)
    Arkadaşlar Umut bu maçta mücadele ve pres yönünden iyiydi ama tettehin o müthiş pasını değerlendiremedi. Kubilay maalesef takımda varlığı neredeyse belli değil. Bence bugün mücadelecei bir takım vardı. En büyük şansımız Adem Büyük. Adam gibi adam. Onun olduğu maçalrı en azından kaybetmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (3 yıl önce)
    Takım savunması fena değildi ancak hücumda son dakikalar dışında etkili olamadık Umut ve Kubilay topsuz oyunda fena değildi ancak toplu oyunda çok etkisiz kaldılar Takimda acil 10 numaraya ihtiyaç var Cueva dışında da alternatifimiz yok maalesef Bir şekilde takıma kazandırılması lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (3 yıl önce)
    Umut, Kubilay, Olcay, Erkan Kaş, Murat Akça... Ne kadar iyi oyunculara sahibiz(!) Diğer taraftan Başakşehir yedek kulübesi ne dahi baktığımızda çok fark var. Yine de doğru kadro tercihi olsa belki 3 puan alabilirdik
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN (3 yıl önce)
    Hamza hocam iki haftadır sen ve folklor ekibinle(umut,kubilay,ahmet ildiz,olcay..) iki puan almadık 4 puan kaybettik...puan puan diye soyleniyorsun bunuda bir düşün...bu takımı egolarınla oynatiyorsun düşünceyle değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (3 yıl önce)
    herkes bugünden ders çıkarır yarın için lakin sen haftalardır kendine bu kötü futboldan bu kötü kadro tercihlerinden oyuna saçma sapan müdahalelerin den bir ders çıkaramadın umarım Malatya da fazla sürmez maceran. Eldeki muhteşem kadro ile bu kadar başarısız nasıl olur örneğisin tek kelime ile
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bizimde iyi bir hocaya ihtiyacımız var!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesela kim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamza hamzaoğlu dışında herhangi biri bu takımı çok rahat çalıştırır.Siz hocanın takıma katkısının olduğunumu düşünüyorsunuz?Malatyaspor hiçbir dönem Bu kadroyu bir arada görmedi.Yalakalığa devam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kime?Ben 60 yaşını geçmiş hayatı tecrübelerle doku yüksek okul bitirmiş bir kişiyim kimseye diyet borcum yok.Sadece Malatya sevgisi sizin gibi iş olsun diye yorum yapanlara tepkim gereği .Asıl burda birçok yorum yapan yorumcular birilerinin maşası gibi tavır içindeler.Gönül isterdiki galip gelelelim ancak rakip kadro derinliği lig’in en iyilerinden olan geçen yılın şampiyonu ,alınan puan küçümsenmemeli .Bu takım5 maçtır yenilmiyor hala olumsuz takımın enerjisini düşürecek yorumlar ayıptır.Yine camia olarak geçen yıl büyük yara almış camiayız kolay değil toparlanmak.Sanki Hamza hoca takıma ihanet etmiş.Hamza hoca hata yapabilir ama ihanet etmez onurlu duruşu vardır.Kendisini canlı olarak görmediğim gibi hiç tanımam.Vay efendim Umut’u niye oynatmış.Bu maçta kaleci Mert’in stoperlerin rahat pas yapabildiğini gördünüzmü? Çünki ligin en iyi pres yapabilen oyuncusu Umut,rakibin düzenini bozdu.Evet iyi bir golcü değil ama oyun stratejisi gereği hoca uygun görmüş oynatmış.Hocaya yapılanlar çok ayıp.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım uzunpınar (3 yıl önce)
    hamza hocam şu kubilayla umuttan ne buluyon allah aşkına. cuhevayıda affetmenin zamanı geldi bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Hocam doğru bildiğinden şaşma ama söylenenleride yabana atma.Kimse takımın kötülüğünü istemez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yiğit (3 yıl önce)
    Hoca Kubilay ısrarından dolayı tetteyi kanattta oynatıyor verim alamıyon son 10 dakka forvete geçti tette bir sürü pozisyona girdi Umut bulut 90 nasıl oynaynar Malatyalılara hakaret bu yeter senin görüp seyircinin göremedi ne
    0
    0
    Yanıtla
  • Selam (3 yıl önce)
    Ertaç her zaman ilk 11 de oynasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (3 yıl önce)
    On haftadır ne zaman iyi fotbol oynadık bizler görüyoruz herşeyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahtuka (3 yıl önce)
    Sayın hocam Hadebe bu takimda oynar lutfen bu oyuncuya sans ver.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    Fenere deplasmanında Umutla Kubilayla çıkarsan bütün ülkeye madara oluruz . Kubilayı çok oynatmak istiyosan forvete tettehle beraber koy Umutu kendine yardımcı yap . Çok zor 2 maçtan da puan aldık ama olmaz hocam kubilayla umutla . Adem o çalımları atamasaydı ne olacaktı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem’in oynamadığı maçlarda da puan aldık.Ben Adem’in kalitesine bir şey demiyorum.Futbol strateji oyunu bu stratejide demekki Umut’un oynaması gerekiyordu rakip stoperlere oyun kurdurmamak için presi iyiyapan Umut oynadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem yokken benzer özellikte cueva oyun kuruyordu . Hamza Bey onu da küstürdü
    0
    0
    Yanıtla