SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özal'ın Dediği Gibi Hep Beraber Olacağız"

0
Güncellendi - 2021-09-28 16:24:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan İlçesi Basak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Gürkan’a Basak Mahallesi ziyaretinde Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, AKP Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Daire Başkanları ile vatandaşlar eşlik etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın mahallelerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük onur duyduğunu belirten Basak Mahalle Muhtarı Halil Özmentatlı, “Sayın Başkanımıza ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemize çok büyük hizmetler yapıldı. Sayın Başkanıma yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ise yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Karadağ, “Basak Mahallemize yapılan Cemevi inşasında Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katkıları oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlik, beraberlik, uyum ve kardeşlik içerisinde çalışıyoruz. Biz hizmet için geldik. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet üreteceğiz. Bizlerin yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımız var. Bizim işimiz her zaman hizmet hizmet” şeklinde konuştu.

AKP Hekimhan İlçe Başkanı Hacı Özhan ise, “Bizler size hizmet etmek için varız. Bizde ayrı-gayrı yoktur. Sayın Başkanımız Hekimhan’a ayrı bir önem veriyor. Hekimhan ilçemizde yollar yapılıyor, kanalizasyon ve içmesuyu şebeke çalışmaları yapılıyor. Hekimhan ilçemiz adeta bir şantiye halinde. Hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Ziyaret sırasında bir teşekkür konuşması yapan CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, “Yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Sayın Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Basak Mahallesi sakinlerinin sıcak karşılamalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Bizim temel görevimiz sizlere en güzel şekilde hizmet etmektir. Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir bölge ayrımı gözetmeden en güzel hizmeti yapmanın gayreti içerisindeyiz. Malatya genelinde 13 ilçemizin tamamında şantiyemiz var. Ekiplerimiz sahada altyapı, üstyapı ve çevre düzenleme çalışmaları ile yoğun bir çalışma içerisindeler. Göreve geldiğimiz zaman şunu ifade ettik iki yıl içerisinde asfaltsız hiçbir yerleşim yeri kalmayacak demiştik. Malatya genelinde asfaltsız hiçbir yerleşim yerimiz kalmadı. İnşallah en kısa süre içerisinde susuz, kanalizasyonsuz ve akarsuların kirlenmesine neden olan kanalizasyon bağlantıları kalmayacak. Bu çalışmalarımızı da % 90 seviyesinde tamamladık. Malatya çağdaş, modern ve şehircilik hizmetleri anlamında Malatya’ya çok güzel bir hüviyet kazandırma gayretindeyiz. Malatya Türkiye’de en fazla yatırım yapan belediye hüviyetine sahiptir. Sayın Cumhurbaşkanımızda hizmet noktasında Malatya’yı örnek göstermektedir.

Biz Malatya olarak Rahmetli Özal’ın dediği gibi el birliği hep beraber olacağız. Birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bu birlik ve beraberlik Türkiye’ye örnek olacak. Yapılan hizmetlerde Türkiye’ye örnek olacak. Malatya Türkiye’nin parlayan yıldızı olan bir şehir değil kendi ölçeğinde dünyanın parlayan yıldızı olacaktır” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ünal (2 yıl önce)
    CHP DSP genel başkanlarının kalemiz dediği,#20 yıl, 5 dönemdir ak Parti'nin seçim kazanamadığı ,bu ilçede sayın başkan bir sonraki seçimde gelin siz aday olunda görelim bakalım bu insanlar dan kaç tanesi size oy vericekler,yada seçimi kazanabilirmisiniz cumhur ittifakı adayı olarak.her seferinde diyorsunuz Türkiye de en fazla yatırım yapan, hizmet eden belediye biziz diye,yada Malatya yaya şimdiye kadar yapılan yatırımların toplamından daha fazla sını biz yapıyoruz diyorsunuz,bari önceki belediye başkanları na, milletvekilleri ne ayıp olmasın nasıl bir bakış açısı yada düşünce içerisinde olduğunu zu bilmiyorum inanın.trafik sorunu 0, kentsel dönüşüm 0, sosyal kültürel sportif faaliyetler 0,tarıma destek, sanayileşme yok,gidin lütfen bir Bursa'ya büyükşehir i bırakın,merkez ilçeler bile Malatya nın on katı hizmet ve yatırım yapıyor,en az 20 tane devasa büyüklükte spor kompleksi yaptılar,ulaşım için ayrılan bütçe bile Malatya nın tüm bütçesinin kat ve kat daha fazla.lütfen Allah rızası için doğruları konuşalım,hak etmeyene hak etmediği değeri vermeyelim,hak edenlerin de hakkını verelim,az laf çok icraat, saygılarımla Allah'a emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla