SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özalper Kavşağında Düzenleme

0
Güncellendi - 2020-09-20 03:50:12
Özalper Kavşağında Düzenleme
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Özalper Kavşağında düzenleme çalışmaları başlatıldı. Büyükşehir Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Özer, düzenlemenin tamamlanmasıyla kaos yaşanan kavşaktaki problemlerin çözüme kavuşacağını belirtti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Özer, Yeni Bahar Caddesi ile Alyans Caddesi ve bağlantılı sokakların kesişiminde yer alan Özalper Kavşağı ile ilgili bilgiler verdi. Kavşağın Modern Dönel Kavşak olarak düzenlenmeye başlandığını kaydeden Özer, şunları kaydetti:

“Ulaşım Hizmetleri Dairesi olarak Şehrimizde ulaşımla ilgili problemlerin tespiti, tespit edildikten sonra çözümünün planlanması, projelendirilmesi ve uygulanması ile ilgili olarak çalışmalar yapıyoruz. Şu an Özalper Mahallesi, eski adıyla Samanarığı kavşak düzenlemesi alanında düzenleme çalışmaları başladı. Bu kavşak, şehrimizin önemli kavşaklarından bir tanesi. Bu kavşak, şehrin gelişen güzergahında yoğun trafik akışlarının olduğu bir bölgede yer alıyor. Buradan Çilesiz, Şeyhbayram, Bostanbaşı, Yeşilyurt, Tecde istikametine yoğun trafik akışı var.”

Özer, bilindiği üzere kavşakların farklı yönlerdeki trafik akışlarının kesiştiği nokta olduğunu anımsatarak, “Özalper Kavşağımızda 5 ayrı yol 5 ayrı çıkış mevcut. Bu açıdan buranın planlaması ile ilgili arkadaşlarımız yaklaşık 10 ayrı seçenek üzerinde çalıştılar. Bu çalışmalar, paydaşlarımız olan Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ve ilgili birimlerle paylaşıldı. Mutabık kalınan projenin uygulamasına geçildi. Uygulama, Ulaşım Dairemiz ile Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairemizin kontrolünde MESTON tarafından gerçekleştirilmektedir” açıklamasında bulundu.

Özalper Kavşağının kazaların olduğu bir kaos noktası olduğuna dikkat çeken Özer, “Çalışmalar tamamlandığında buradaki problemler çözülmüş olacak. Böylece ulaşım planlamamıza önemli bir katkı olacak. Hayırlı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • GÖREN GÖZ (3 yıl önce)
    (Küçük harfle ltf)
    0
    0
    Yanıtla
  • Fevzi (3 yıl önce)
    Sayın belediye başkanı ozalper mah.Aliya SK. kaldırım çalışmasından geriye yapılmamış bisiklet yolları 6 yıldır vatandaşa zulüm yaşatıyor.Mahalle muhtarı ilgilenmiyor.3000 öğrenci yıllardır toz toprağın içinden okullarına gitmeye çalışıyor.
    0
    0
    Yanıtla