SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Özel' Derbi Sessiz Adımlar'ın

0
Güncellendi - 2018-10-24 22:25:27
'Özel' Derbi Sessiz Adımlar'ın
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Futbol Süper Ligi'nin sekizinci haftasında Malatya derbisinde Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü'nü 4-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Oynuyor Projesi kapsamında düzenlenen Özel Sporcular Türkcell Süper Lig 8. Hafta müsabakaları bugün oynanan maçlar ile sona erdi.

Ligin sekizinci haftasında B Grubu'nda Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü'nü 4-0 mağlup etti. Grup'ta bir diğer maçta ise Kütahya Çinikent sahasında Mersin Çankaya ile 1-1 berabere kaldı.

Elazığ Hazar Özel Sporcular Kulübü'nün bay geçtiği haftayı Mersin Çankaya, 11 puanla lider tamamladı. Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü 10 puanla ikinci sırada yer alırken, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü ise haftayı 9 puanla üçüncü sırada tamamladı. Elazığ Hazar Özel Sporcular Kulübü 6 puanla dördüncü sırada yer alırken, Kütahya Çinikent ise 4 puanla son sırada yer alıyor.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkanı Ali Karaca, Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü karşısında aldıkları galibiyetle Final-four'a bir adım daha yaklaştıklarını ifade etti.

Karaca, haftanın her günü sportif çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Süper Lig'de futbol takımımız, kardeş takım Turgut Özal Spor Kulübü futbol takımımız ile yapmış olduğu müsabakayı kazanarak, İstanbul Riva'da yapılacak Final-four için büyük bir adım attı. Teknik heyet ve sporcularımızı aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız