SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Özel Güvenlik Yardımcı İş Değil"

0
Güncellendi - 2016-02-21 18:24:48
A- A+ PAYLAŞ

Güvenlik-İş Sendikası Malatya İl Temsilcisi olarak göreve atanan Çetin Tatar, asıl iş ve yardımcı iş ayrımı hakkında konuşarak, özel güvenlik mesleğinin asla yardımcı iş olamayacağını ifade etti.

Çetin Tatar, Türk-İş’e bağlı Güvenlik -İş Sendikası Malatya İl Temsilciliği görevine atandı. Asıl iş ve yardımcı iş ayrımı hakkında konuşan Tatar, özel güvenlik görevlilerinin yardımcı iş olarak değerlendirilmesini eleştirdi. Tatar, “Asıl iş ve yardımcı iş ayrımına hayır diyoruz. Özel güvenlik asla yardımcı iş değildir. Görevi esnasında her türlü hakaret ve küfrü işiten, bıçaklanan, öldürülen özel güvenlik, kendisinin yaptığı bir fiilden dolayı ya da kendisine yapılan bir fiilden dolayı tıpkı devlet memuru gibi yargılanıyorsa, o zaman özel güvenlik, asıl iş demektir. Özel güvenliğimizin yaşamış olduğu sıkıntıları yakından takip ediyor ve her zaman onların gözü kulağı olacağız, onların yanında bulunacağız. Güvenlik-İş Sendikası olarak öncelikli hedefimiz Türkiye genelinde bir çatı altında toplanmak, özel güvenlikçilerin geçim düzeylerini makul ve yaşanır bir seviyeye çıkarmaktır. Bunun için de genel merkezimiz ile birlikte koordineli bir şekilde Malatya’mızda çalışan tüm özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızı bu çatı altında toplanmaya davet ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız