SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Harekat Bölge'nin İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-07-08 00:39:46
Özel Harekat Bölge'nin İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesindeki 2 bin dekar alana kurulacak Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaatının yapım ihalesinin gerçekleştiği ve yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık tarafından açıklandı.

“2022 YILI SONUNDA TAMAMLANACAK”

Çalık, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığına bağlı olarak görev yapacak Malatya Özel Harekat Bölge Müdürlüğünün Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesindeki 2 bin dekar alanda kuruluş çalışmalarına başlanıldığını belirtti. TOKİ tarafından yaklaşık maliyeti 100 milyon TL olan Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaat ve altyapı ihalesinin gerçekleştirildiğini ifade eden Öznur Çalık, 4 ana bloktan oluşacak bölge müdürlüğünün yapım ihalesini kazanan yüklenici firmaya yer tesliminin gerçekleştirildiğini kaydetti.

Yaklaşık 4 bin özel harekat personelinin eğitim alacağını ifade eden Öznur Çalık, bölge müdürlüğünün 2022 yılı sonunda faaliyete geçeceğini sözlerine ekledi.

Bülten

GÖRSEL: Özel Harekat Bölge Müdürlüğü binalarının maket görüntüleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Adil (2 yıl önce)
    Maşallah Allah hayırlı polisler yetiştirmeyi nasip etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (2 yıl önce)
    Vekilimiz Öznur Calık hanım efendiye malatyaya kazandırdığı birbirinden değerli eserleri için sonsuz teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla