SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Özel Harekat Destekli Torbacı Operasyonu: 14 Gözaltı

0
Güncellendi - 2021-01-21 21:12:42
Özel Harekat Destekli Torbacı Operasyonu: 14 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik Özel Harekat polisi destekli operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Taştepe Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu bilgi verildi:

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 20.01.2021 günü ekiplerimizce ilimiz merkezli yapılan planlı operasyon kapsamında;

- 14 şahıs gözaltına alınmış ;

- 3.400 Adet Yeşil Receteye Tabi Hap

- 60 gr Sentetik kannabinoid maddesi

- 35 gr Kubar Esrar maddesi

- 1Adet Ruhsatsız Pompalı tüfek Ele geçirilmiş olup;

- Dosya kapsamındaki 14 şüpheli TCK 188 suçundan işlem yapılarak Adli Makamlara sevk edilecektir."

Operasyonda gözaltına alınan B.M, T.Ö, A.K, F.S, T.T, M.B, S.A, M.A, A.D, M.D, M.D, H.G, M.D. ve H.B.T. işlemleri için emniyete götürüldü.

Bülten- AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Meraklı (3 yıl önce)
    Yorumlar maşallah torbacı adresleriyle dolu :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Hasanbey caddesi torbacılarla dolu oraya da bir el atın
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (3 yıl önce)
    Emniyet ekiplerinin emeğine sağlık. Aynı Operasyonların Yeşiltepe Tektut Yeşiltepe Sinema Durağı Atom Durağı ve Çevresi ve Yeşilkaynak bölgesinde de daha sık kontrol olması dileğiyle...
    0
    0
    Yanıtla
  • 20 sene once bozdepe cok temiz bir yerdi, mahallemizdi. Ne ara bu kadar bozuldu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Malatya çok temiz idi. Bunlar ne ara bu kadar çoğaldı. Toplum olarak bu konularda dikkatli olmalıyız ve cezalar çok daha ağır olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Parklar ve bahçelere dikkat! Özellikle Sivas Caddesi ile 2. Kanal boyu arkasındaki park çok tehlikeli. Acilen yaya ve araç girişine kapatılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dsskjks (3 yıl önce)
    Iki gün sonra serbest bırakılıyor çoğu Malatya resmen torbacı şehri oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet macit (3 yıl önce)
    Şehit Fevzi mahallesinde adamlar satışını yapıyor daha ne olsun. Adamlar depremden dolayı yıkılması gereken eve yerleşmiş ve açık açık satış yapıyor. Belediye evi yıkmıyor bunun haberini yapar mısınız rica etsem ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle metruk binalar ile alakalı kapsamlı çalışmalar yapılması,tespit edilmesi ve bir an önce yıkılmaları gerekiyor. Şu an gayrimeşru olayların en çok döndüğü yerler metruk binalardır...
    0
    0
    Yanıtla