SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir Süredir Sessizdi.. Ve Çalık Sahalara Döndü!

0
Güncellendi - 2021-05-06 17:10:16
Bir Süredir Sessizdi.. Ve Çalık Sahalara Döndü!
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık uzun süredir, partisinin genel propaganda görsellerinden oluşan mesajlar ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdooğan'ın konuşmalarından oluşan paylaşımlar yaptıktan sonra, dün twitter hesabından Anamuhalefet - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Tipitip" dedi ve mesajına "Yalancı" - "Maskeli Yüz" emojisi ekledi.

Öznur Çalık, ayrıca, muhalefet partisi liderlerinin "128 milyar dolar nerede?" şeklindeki tweet zinciri yaparak, birbirine tweet pası atması şeklindeki etkinlikte, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eşbaşkanı Pervin Buldan'ın yer almamasını da ti'ye alarak, son zamanlarda argo bir nitelik kazanmaya başlayan "incinmişsin" ifadesine göndermede bulunarak, "Pervin Buldan incinmiş" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Öznur Çalık, HDP için, Millet İttifakı'nın "Fasulyeden ortağı" nitelemesi yaptı.

Gündeminde Malatya'daki skandallar yok...

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, son dönemlerde bürokrat - yerel yönetici ve yerel siyasetçi üçgeninde, başta Sultansuyu Harası olmak üzere; Malatya'nın değerlerinin üç - otuz paraya özelleştirilmesi, yok edilmesi, Yeşilyurt Belediyesi'nin bütün dünyaya yayılan "Belediye eliyle ve para karşılığında yurt dışına insan kaçırma" skandalına, YİMPAŞ arazisi örneğindeki gibi Malatya'da yaşanan ihale usulsüzlüklerine dair tek kelime etmezken, "yüksek siyaset" yapmaya devam ediyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'na: "Tipitip"

Öznur Çalık, dün twitter hesabından Anamuhalefet Lideri - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Tipitip" dedi ve bu "düzeyli" benzetmesinin yanına, "Yalancı" - "Maskeli Yüz" emojisi ekledi.

HDP Eşbaşkanı Buldan'a: "İncinmiş"

TBMM Kadına Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu Başkanı Öznur Çalık, “128 milyar dolar nerede?”  sorusu ile tweet zinciri yapan muhalefet partilerinin genel başkanları arasında HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan’ın bulunmamasını da, son zamanlarda argo anlam da yüklenen, “incinmiş” lafıyla ti’ye aldı.

HDP'ye: "Millet İttifakı'nın Fasulyeden Ortağı"

Öznur Çalık, bu konudaki tweetinde, " Yazığğğğ ... Pervin Buldan incinmiş... Üzülmüş.. İttifakın fasülyeden ortağına kimse sormamış..." ifadelerini kullandı.

"İncinmişsin" sözü, neden popüler oldu ve bu ifadeye neden argo anlam yüklendi?

Sosyal medyadaki bazı video paylaşımlar hızla viral etki yaratarak milyonlarca izlenme sayısına ulaşıyor ve popülarite kazanıyor. Bu videolardan birinde, psikologa gitmiş bir kişi, arkadaşının, "psikolog ne dedi?" sorusunu, "İncinmişsin, dedi" şeklinde cevaplıyor. Arkadaşının, "O ne demek?" cevabına karşılık, psikologa giden kişi, "Okumuş kadın; 'hayatını .........ler', diyemedi tabii... 'incinmişsin', dedi" ifadeleriyle cevaplıyor.

Kamyon ve Doğan - Şahin otomobillerinin arka yazısı olarak yaygınlaştı

Kurgu olma ihtimali de yüksek olan bu videonun sosyal medyadan yayınlanmasından sonra, bu replik, Güldür Güldür adlı TV komedi programında canlandırıldı ve Türkiye'nin gündemine girdi. Kamyon arkası yazıları arasına da giren söz konusu replik, özellikle Doğan - Şahin otomobillerin arkasına yazılan "gözde" ifadelerden biri oldu.

malatyahaber.com

KAPAK FOTOĞRAFI: Öznur Çalık'ın, 24TV'de katıldığı Esrar Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' programındaki bu görüntü 1 Mart 2021'de Yeni Şafak Gazetesi'nde yayınlanmıştı. (Foto: Yeni Şafak Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

71 yorum yapılmış

  • Hemşeri (2 yıl önce)
    Kusura bakmayın da 14-15-16-17-18 yaşlarında insanlar tanımadığı evlere şeker toplamaya gitmez. Ayıptır yahu. Etmeyin olayı masumlaşyırmayın. Çoluk çocuk değil bunlar. Ayrıca yok şeker topluyorlarmış sonra susamışlar su içmek istemişler sonra bir şey düşürmüş geri dönmüşler. Hiç gerçekçi değil. Savunulacak tarafı yok. Ayıp Ayıptır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Editör gardaş bu fotoğrafi nerden buldun:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Şanlikayali (2 yıl önce)
    Orduzu şanĺıkaya mahallesinin sesini kim duyacak sayin vekilim yollarimiz 20 yil oncesinden kötü şuanda son zamanlarda su kesintileri de yasaniyor. Son 10 yilda sadece selahattin gürkan baskanin yaptigi kaldirim dışında çivi cakilmiyor litfen yollar konusunda biseyler yapin dogalgaz yok imar yok çöplük kokusu artiyor hergün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Koç (2 yıl önce)
    Bir ayda ne kadar değişmişşşş...
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    böyle iyiyidi keşke gelmeseydi diğerleri yokluğunu aratmıyordu daha dün birisi ortada olmayan çevre yolunun açılışını yaptı belediye başkanı şeker fabrikasının arkasındaki on beş km lik yolu bizlere tanıttı yol demeye bin şahit lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Sultansuyu Tigem müdürü ve ordaki elazığlı makina şefi malatyadaki basın menspları ve Stk başkanı Şevket Keskin e sosyal medyada haraket eden personelin hala sultansuyunda görevde kalmasının sorumlusu dur malatyalı affetmez sayın vekil lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (2 yıl önce)
    Elazığ lobisi, Özel Harekat Bölge Müdürlüğü için bastırıyor aman dikkat edin de son dakikada Şehir Hastanesi gibi elimizden gitmesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (2 yıl önce)pasa44 isimli kullanıcı yorumuna
    Merak etme paşam. Özel harekatı kaptırmayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki fabrika malatyada onca fabrika satıldı kendi adamlarina oldu fiyatına verildi Hekimhan demirçelik gitti bu kadar kesin konuşmadiniz bırakın kim bundan sonra ne alıyorsa alsın fabrikalar kamu mallari babalar gibi gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlx44 (2 yıl önce)
    Bütün yorumları okudum vatandaş sitemli de beklenti yüksek herhalde yoksa bu vekiller atamayla geldi malatya halkının oylarıyla geldiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiyede hangi vekil halk oyuyla seçildi bir örnek gösterin parti sıralama yapar o kadar partinin sıraya koyduğu kişiyi mecbursun seçmeye
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Öznur hanım, Sultansuyunun rantçı müteahhitlere peşkeş çekilmei ve beton santrali kurulması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sultansuyunun Elazığlı bürokrat ve bakan yardımcıları tarafından yok edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeşilyurt belediyesinin Malatya yı ülkeye ve dünyaya rezil etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an da Malatya nın gündemi bunlar. Siz Malatya milletvekili değilmisiniz? Önceliğiniz Malatya nın sorunları olmalı. Madem tatiliniz bitti, sahalara döndünüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğrucu (2 yıl önce)
    Aaaa gözümüz aydın ablamız sahalara dönmüş malatyamızı şaha kaldırır hemen uçmaya hazır ol malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Hele bakın kim gelmiş Hoş gelmiş Yollarına beton dökün Çevresine yutong duvar örün Birde gri pasaport verin Niye gelmiş kim gelmiş Hoş gelmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Erolll (2 yıl önce)
    Çok seviyesizce bir uslup saygı kaybolmuş insanlar kendi çıkarı için herşeyi yapar olmuş yalanı varsa hukuk önünde hesabını versin bu yakıştırmalarda acizliğin portredidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustapha (2 yıl önce)
    Sizin de Öznür Hanıma bir "incinmişssin" demediğiniz kalmış! Ona sallayacaz diye kimlere kimlere güzellemeler yapmışsınız. Şahsen bu derece taraflı bir haber uzun zamandır bu sitede görmemiştim. Rahatsız oldum, ağır olmuş, yakıştıramadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    Bu nasıl bir fotoğraf ayıp değil mi sonuçta ilimizin milletvekili sevin veya sevmeyin bu fotoğraf yakışmamış. Sizin ne zorunuza gitti HDP ye laf atması mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (2 yıl önce)
    Tipip demesi az bile. CHP nin borazanı malatya haber. Sadece haber yapın yorum yapmak yada eleştirmek okuyucuya kalsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekleri söylemek ne zamandan veri Borazancılık oldu. malatyahaber i herzaman takip ederim. İşinize gelmeyince herkesi düşman görüyorsunuz. Lakin doğru şaşmaz. Bravo malatyahaber doğru gazetecilik olayları olduğu gibi yansıtandır.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Böyle siyasetin yazarı kim acaba Her gün miting meydanı gibi ne kadar argo ve hakaret varsa yapılıyor söyleniyor 23 de seçimde ne yapacaklar sermaye bitiyor beyler bayanlar bizede serbest olsa çok söylenecek söz var malesef bize yasak Ne gpzel bir ülke genel kurmaya genaral paşa asker emniyet iş adamı ve halka yasak sadece siyasilere serbest Kısmet olurda vekil olursam bir gün işte o zaman çok çok söylenecek sözüm var
    0
    0
    Yanıtla
  • Sertan (2 yıl önce)
    Bir bayanın hele hele bir vekilin o argo kelimeyi kullanması ve o kelimenin içeriğini bilerek söylemesi ben bile okurken utandım yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Fikret (2 yıl önce)
    Söylenecek söz bulamıyorum....sadece oy veren Malatyalı seçmene kızıyor ve onlara acıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (2 yıl önce)
    Kadının ne suçu var. Her seçimde banko seçiliyor. Malatyalı koşa koşa oy vermeye gidiyor. Biz ona oy vermedik ki gibi saçma bir de bahaneleri var. Bir seçim olsun uyarı mahiyetli oy vermeyin be kardeşim. Ülke ne çekiyorsa takım tutar gibi parti tutanlar yüzünden çekti
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Sayın vekilim yeni zelenda ya gitmek istiyorum..şartlar neler acaba??
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM (2 yıl önce)
    Çok iyi siyaset yanlız malatyaya yakışmaz oy verenler mutlu olsun Chp olmasa ne yaparlardı acaba Akrep mìsali kendilerini döverlerdi Belki chp de ortaklık var gibi davranıyor siyaset bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Rami (2 yıl önce)
    Başka partilere laf yetiştireceğine Malatya yüzünü dön bak yüzün varsa tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yerelde AKP ye faydası olan bir tane siyasetçi yok. Öznur Çalık: Yazmışsinız zaten Ahmet Çakır: Gülüp gülüp geziyor. Bazen bir trol kafasıyla yazılmış paylaşımları var. Hakan Kahtalı: Hele bir aciklama yapayım da gazetelere çıkayım modunda. Bülent Tüfenkci: Hâlâ bakan havasında ama bence milletvekilliği bile çok ona. AKP İl Başkanı: Gören var mı? Yok. İlçe Belediye Başkanları: Yesilyurt bir hata yapıyor Battalagazi belediye başkanı ben o hataya düşmedim diye seviniyor. Yeşilyurt elbet sen de düşersin bir gün diye pusuda bekliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı: Her şeye rekor diyor. Yaptığı bişey yok. MHP ve CHP'ye daha yakın davranıyor. Velhasılı kelam AKP'ye hizmet eden yok. Malatya'nın canı cehenneme zaten. Kimsenin umrunda değil. Herkes kendine çalışıyor. NOKTA...
    0
    0
    Yanıtla
  • Söylediklerinizin hepsinde haklısınız lakin AKP ye hizmet eden yok derken ? Ülkeye vatana hizmet eden yok diyecektiniz. AKP kime ne hizmet yapıyor şu anda söyler misiniz ? Ülkeyi mahvolmuş bir durumda AKP hiçbir patının iktidarın vermediği zararları bu ülkeye vermiş ve vermektedir bunu da bu partiye defalarca oy veren pırı olarak soyluyorum yazık günah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya press (2 yıl önce)
    İşte milletin vekili...! Canla başla canını dişine takarak halkın en temel sorunlarıyla gündemde. Helal olsun sana be milletin vekili! Seni seçenlere ayrı ayrı helal olsun. Siz olmasaydınız ne hale gelirdi bu memleket acaba sayın vekil? Eminim ki bu dünyada herkese en adil şekilde hizmette bulundunuz, mükafatınız, cennet vekilliği olur herhalde, galiba, sanırsam...!
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    malatyahaber iyice direksiyonu eline alırım manşetleriyle dolmaya başladı 2 yıldır bir çekişme var sanki öznur hanımın çoğu söylemlerini beğenmem ama bu foto saygıdan uzaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir bey vekil hanımın resmini bukadar kafaya takacağına,üzülüp stres yapacağına Asıl sen ülkenin şuanki resmine bak insanların haline bak önce kendine üzül vatandaşa üzül,koyun gibi güdülmene üzül tabi o irade var ise sende
    0
    0
    Yanıtla
  • bir bilen (2 yıl önce)
    Allah ıslah eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kulağımın Arkası (2 yıl önce)
    İşi bilecen, işe getmeyecen hesabı. Öznur hanım bu işleri uzun süre önce çözdü. Aleyhte bir şey varsa kayıp, geleceğe masallar var ise sürekli turda. ayrıca bakan olmak için sürekli Reis'i allamak, pullamak ve pembe tablolar çizerek gerçekleri gizlemek gerektiğini çözmüş. Her ne ise çifte dabancalı ve jöleli'yi kaynak gösterip ekonomik savunmaya destek olması geerçekten düşündürücü. Kelin ilacı olsa başına sürer. Jöleli martavallarını unuttu mu? Ekonomi ile ilgili ne gibi önerileri ve planları olmuş? Hem ülkeye, hem millete hem reise gerçekten acıyorum. Etrafını sarmışlar, gerçekleri göstermiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar (2 yıl önce)
    Bir süre daha konuşmasa daha iyiydi. Özletirdi belki kendini.. Partilerin birbirlerini sürekli olarak eleştirmelerinden de sıkıldık. Gerçekten icraat yapan kişilerin çok konuşmadıklarını görüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (2 yıl önce)
    sahada görmek bizi sevindirir şimdi çözüm zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Ne olacak daha nereleri alabilirim. Kardeşi Ünüversite de mis hepsi her yandan. Her nefis ölümü tadacaktır. Ya açıklama bekliyoruz Yeşilyurt hele anlat dinleyek.
    0
    0
    Yanıtla
  • talip (2 yıl önce)
    öznur calıka soylermisinız suruye vatantası olmak istıyorum 3 yıldan beri bostayım calışmıyom 15 temmuz dediler cıktık nöbet tuttuk o nu dediler inandık ne deseler yaptık ama suriyeliler kadar kendi ülkemde degerli degil önemsiz vataşdaş olduk
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Malatya esnafı çiftçisi için ne yaptın sen ondan bahset esnafin durumu perişan olmuş Kimin umrunda varsa yoksa koltuk derdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (2 yıl önce)
    Öznur hanım, Siyaseten varlığınıza Malatya da bir tek MHP yöneticileri seviniyor. Zira size kızıp MHP ye oy verenler bir milletvekili çıkardı. Bir dönem daha aday olsanız MHP 2.sıra adayı garanti seçilir. Şu adı olup varlığı belli olmayan diğer arkadaşların ( haklarını yememek lazım Dini bayramlarda, kandillerde ve 15 Temmuz anmalarında sms atıyorlar ) o kadar yoğunlar ki hiç çarşı pazar dolaşıp halin nicedir diye vatandaşa sormuyorlar. Ne oldu bizden İNCİNDİLER mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vural ç.. (2 yıl önce)
    milletvekili nin görevlerini veya neye kime hizmet verdiğini Allah rızası için bilen biri söylesin Malatya milletvekilleri hiç çalışmıyor adam kayırıyorlar yazık ama Allah rızası için birazda vekiligini yaptığınız insanlara faydanızı görelim insanlar neden bu kadar duyarsızlık içinde Ler Malatyalılara yazık ediyorsunuz ismim soyadım orda yazılı isterseniz gelin tutuklayın 550 kişi bir birine emoji Twitt atıyorlar biraz vatandaş ile ilgilenin halkın sesini dinleyin her yorumu okuyup size rapor veren personelimiz vardır halka hizmet verin .
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    Yoruma bile degmez. laf olsun torba dolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahman (2 yıl önce)
    Ülke için çırpınan partiden parti için çırpınan Bi yapıya dönüştü bütün kadrolar maalesef vasfını yitirdi her oturan kendini düşünmekten önünü göremez duruma gelmiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Ey iman edenler! Bir topluluk bir diğerini alaya almasın. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da diğer kadınları alaya almasın. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Birbirinizi karalamayın, birbirinizi (kötü) lakaplarla çağırmayın. İmandan sonra fasıklık ne kötü bir namdır! Kim de tevbe etmezse, işte onlar zalimlerin ta kendileridir” (el-Hucurât 49/11).
    0
    0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (2 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Hocam biz bu dünyada gri pasaportun hesabını veremiyoruz ahirette neyin hesabını vereceğiz Allahını seversen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bukadar dini bütün birisin vatan hainleri ne herşey mübahtır,onlarla işbirliği yapan da onlardan farklı değildir.bu tepkinizi onlarada yöneltiyomusun acaba,ocaklara şehit ateşi düştüğünde,millet için vatan için canını veren,çalışanlar içinde böyle düşünceli veya alınganmısın.parti vekil hiç önemli değil,umrumdada değiller zaten,ama vatan millet bayrak devletse konu kimse karşı tarafın değirmenine su taşıyan,onlarla işbirliği yapan, Allah CC Kahhar ismi adamıyla,celiliyle kahru perişan eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ünal bey bizler aynı ülkenin evlatlarıyız, haticenin fadimenin eminenin çocuklarıyız. Yıllarca şehitlerimiz ve mezhep farklılıkları üzerinden siyaset yapıldı. Insanları birbirine düşürmeye ve özelliklede sıkışınca islam alevilik sünnilik arka bahçe oldu. Güzel kardeşim sorun şurada;milleti açken oturup birbirlerinin suretiyle tipiyle dalga geçmek hiç birseye sığmaz. Hz Ömer efendimiz gibi çıkıp dolaşmalarını bekleyemeyiz .Söylediğin gibi biz kim olursa olsun düşüncemizden ve bunu dile getirmekten korkan insanlar da değiliz. Kim kiminle ortak kim kimin ekmeğine yağ sürüyor gördünmü gözünle. Kim neler çeviriyor. Hersey tvlerde gördüğün gibimi.Dün kapısına iş için gittiğimiz insanlar ki bunlar işte bizim siyasetçiler yarın senin yüzüne bakmıyor. Ben bir yıl olmuş iş arıyorum. Hiç bir kuruş gelirim yok borç ederek devam ediyorum. Şimdi size tek sorum şu bu insanlar gerçekten halkı için dava adamı olduğu içinmi burdalar yoksa partide yönetimde bulunan kâğıtcı kağıdını satmak için,esnaf bir kaç iş alabilmek için mi. Bu ülke yokluk fukaralik elbette geçmiş zamanda gördü. Ama insanın aklıyla dalga geçen bir bunlar var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (2 yıl önce)
    Yenişafak Gazetesinin bu fotografi yayinlaması, sizin de yayınlamanızi aklamaz. Bu fotigrafin yayinlanmasının asgari nezaketlez saygıyla yakindan uzaktan alâkasi yok. Gercekten Malatyahaber gibi ciddi bir siteye yakıştıramadım. Bir duruşunuz, bir ağırlığınız vardı. Ne oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Gercekten habere değil fotoya takılmanız ilginç açık açık yazınız düşüncenizi
    0
    0
    Yanıtla
  • Fotoğrafta ne var ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Resmi, eleştireceginize ülkedeki açlığı sefaleti aymazlığı yoksulluğu hırsızlığı adam kayırmayı vs vs vs konuş....
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemalcan (2 yıl önce)Metin isimli kullanıcı yorumuna
    Ooo bir akp şakşakçısının sesimi geldi ne zorunuzamı gitti beyfendi hayırdır eleştirilemezmi bir insan yanlışları söylenemezmi ülkenin geldiği durum yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (2 yıl önce)
    Bir süre sesi soluğu çıkmayan Öznur hanım tam anlamıyla saçmalamış. Milletvekilimize bu sözleri yakıştıramadım.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    Pervin buldan incinmiş diye de son twete olmuş.İstanbul seçimin de öcalanın mesela kırmızı bultenle aranılan kardeşini çıkartıldı Trt ye, devletin kanalına bu konu hakkında görüşünüzü hiç duymadık.Bir de daha dün mısır lideri Sisiyle görüşme yapıldı masalar kuruldu; istanbul seçimin de ya sisi ya biz diyordunuz bu konu hakkında görüşünüzü alsak bir malatyalı olarak bir hemşeriniz olarak merak ediyorum dün dün dü bugun bugun mu yani nedir olay.
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (2 yıl önce)
    Onu bunu boşver. Sultansuyu Peşkesi hakkında konuş...... Yeşilyurt Belediye Başkanını sen getirdin. İnsan kaçakcılığı hakkında konuş....... Tabi ucu size dokunmuyorsa.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Millet icin hizmet yapmaktan cok uzaklasildi. Millete rağmen siyaset yapmaya devam ediyorsunuz. Yazık cok yazik. Sosyal medya fenomenligi yapmayi bırakında halka hizmet edin...
    0
    0
    Yanıtla
  • cihad karacan (2 yıl önce)
    Eleştiri en doğal hakkıdır insanın. Ancak haberde kullanılan resim çok yanlış olmuş. Kendisine duyulan kin ve nefretin dışa vurumu adeta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eleştiriye kalsa çok söylenecek şey varda burda editörden ve insanlardan utanıyoruz, anlıyor musun..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Merak etmeyin; Malatya ufak yer, Malatyalı kimin ne olduğunu çok iyi bilir. Mevlana'nın dediği gibi "İncitme, incittiğin yerden incinirsin."
    0
    0
    Yanıtla
  • İncinmiş mi yanii
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (2 yıl önce)
    Bunlara oy verenler gün gelecek biz oy vermedik diye inkâr edecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu lâfı çok seviyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kişi herkesi kendi gibi görürmüş . ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse bunlara oy vermiyo, cumhurbaşkanınada kusurabakma, vatan millet bayrak devlet için oy veriliyo.karşıdaki işbirliği yapan hainlere inat oy veriyor.vermeyede devam edicektir, Öznur hanımın ne dediği değil kime dediğine bakın, vatan hainlerine her söz,her hakaret mübahtır.onlarla işbirliği yapan larda dahil.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    Sayın öznur çalık hanım malatya da bir anket yaptırsanız mesele ne kadar size karşı sempati var ben olsam yaptırırdım
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Kusura bakmayın vekil hanim,herkesi eleştirme sevdasını bırakin,sovu birakin kendi sehrinizdeki kendi icinizdeki olumsuzluklarla ile alakalı iki kelam edin ozaman sizin adaletinizi alkışlayalım.yeter artık ülke bitti bitti yaziktir vicdan sahibi olun,cocuklarımıza anlatacak hikaye kalmadı yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynısını Veli Ağbaba içinde söyleyebilecekmisiniz, herkesi eleştirme sevdasını bırakın diyebilecekmisiniz!! Ha pardon o çalışıyordu demi??
    0
    0
    Yanıtla
  • Arafat (2 yıl önce)
    Valla sizi tebrik etmek lazım siyasilerinizi eleştiri konusundaki cesaretinizi tebrik etmek gerek ben elaziğda çevre illerin medya ve yayını kanallarını hep takip ederim elaziğda siyasilere eleştiri yapabilecek mert habercilik yapan kuruluş maalesef yok ya korkaklık ya da yaranma diyelim haber sayfanizi takip ediyorum ve sizleri takdir ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (2 yıl önce)
    İlk seçimde Yolcusunuz,Valizlerinizi Hazırlayın Bence.Siyaseti Baskalarina Sokak Ağzıyla Konuşarak Değil ,Devlet Adami gibi Yapın.Yolunuz Açık Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (2 yıl önce)
    Bizde gündemde yok diye çok merak ediyorduk sahaya dönmüşse malatya uçar
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (2 yıl önce)
    Kim münafıklık yapıp halkı kandırıyor, vatandaşın hakkını gasp ediyorsa Allah belasını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (2 yıl önce)
    Şu Ramazan günü bu nasıl atışmalar, lakap takmalar, alay etmeler? Hucurat 11, "Ey müminler, bir kısmınız, diğer kısmınızı alaya almasın! Belki de alay edilenler, kendilerinden daha iyidir. Birbirinizi ayıplamayın, kötü lakaplarla çağırmayın! İmandan sonra fâsıklık ne kötüdür!"
    0
    0
    Yanıtla