SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öznur Çalık'a İki Fotolu İlginç Kutlama

0
Güncellendi - 2021-03-26 08:07:11
Öznur Çalık'a İki Fotolu İlginç Kutlama
A- A+ PAYLAŞ

Çarşamba günü yapılan AKP 7. Büyük Kongresi'nde yeniden Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen AKP Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkçi, partililer tarafından yayınlanan sosyal medya mesajları ile kutlanıyor.

Sosyal medyada AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ı kutlayanlardan biri de etiketinde ekonomist olduğunu belirten Kemal Baştemur'du.

Ancak, Kemal Baştemur'un kutlama mesajını diğer mesajlardan ayıran ve mesajı ilginç kılan unsur, Baştemur'un, mesajı eşliğinde paylaştığı görselde, Öznur Çalık'ın, 'önceki-sonraki' iki dönemini gösteren iki fotoğrafa yer vermesiydi.

Çok sayıda AKP'li siyasi ile fotoğrafı bulunan Kemal Baştemur, Öznur Çalık ile hem türban takmadan önceki dönemde çektirdiği, hem de Öznur Çalık'ın türban takmasından sonraki dönemde çektirdiği fotoğrafı yan yana getirerek, tek görselde paylaştı.

Kemal Baştemur, mesajında, "Bugün gerçekleşen Ak Parti 7.Olağan Büyük Kongresinde MKYK Üyeliğine yeniden seçilen Ak Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık hemşehrimi tebrik ediyor, Çalışmalarında başarılar diliyorum.." dedi.

Çalık'tan Mehmet Muş'a teşekkür

Bu arada AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MKYK üyeliğine yeniden seçildiği Büyük Kongre'den sonra, yayınladığı sosyal medya mesajlarında, Recep Tayyip Erdoğan gibi büyük bir liderle çalışmanın büyük gurur olduğunu vurgularken, sadece AKP Grup Başkan Vekili Mehmet Muş'a teşekkür etti.

Öznur Çalık, Mehmet Muş'a teşekkür mesajında, ''Önce yolda yoldaş, sonra yol." ”Yoldaşlığın, Kardeşliğin, Çalışkanlığın, Hizmetlerin, için çok teşekkür ederim..." dedi.

malatyahaber.com

GÖRSEL: Habere konu sosyal medya paylaşımları

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • osman (3 yıl önce)
    bu toprakların kaderi bu ... dindarlıkla dincilik arasındaki savaş hep vardı var olmayada devam edecek...
    0
    0
    Yanıtla