SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Panelistlerden Valiye Ziyaret

0
Güncellendi - 2017-03-21 21:36:57
Panelistlerden Valiye Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Kaymakamlığı, Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzenlenen ‘Terörle Mücadelede Fırat Kalkanı ve Türkiye’ konulu panel’e katılmak üzere gelen panelistler Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Vali Toprak, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Sağdıç ile birlikte Gazeteci- Yazar Nevzat Çiçek, Güvenlik Danışmanı ve Yazar Mete Yarar ile Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar’ı makamında kabul etti.

Ziyaretçileri, kendilerini kabulünden dolayı Vali Toprak’a teşekkür ederken Vali de kendilerini Malatya'da görmekten ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Türkiye’yi ve Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyayı çok yakından ilgilendiren önemli bir konuda Malatyalıları bilgilendirmek amacıyla böyle bir paneli düzenlediği için Belediye Başkanı Gürkan ve MTTB Şube Başkanı Sağdıç’a, panele katkıları dolayısı ile de Çiçek, Yarar ve Ağar’a teşekkürlerini iletti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız