SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Bahçeler Dairesi Yeni Yerinde

0
Güncellendi - 2018-11-05 18:36:06
Park Bahçeler Dairesi Yeni Yerinde
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, daha önce Bentbaşı Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Park Bahçeler Daire Başkanlığı için Yakınca Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni yerinde incelemelerde bulunarak bilgiler aldı.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra Park Bahçeler Daire Başkanı Hasan Alıcı ile şube müdürleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nin Malatya’nın yeşil dokusunu artırmak için çalışmalar yaptığını belirten Başkan Polat, “Bentbaşı Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Park Bahçeler Daire Başkanlığımızın daha kapasiteli bir alanda hizmet verebilmesi amacıyla Yakınca Mahallesi’nde yaklaşık 12 bin metrekarelik bir alanda başlatılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Bu alan içerisinde yeni bir idari bina, sert zeminler, peyzaj alanı ile bitki stok alanı bulunmakta. İdari binadaki eksikliklerin tamamlanması ile birlikte Park Bahçeler Daire Başkanlığımız bu alanda hizmet vermeye başlayacaktır” dedi.

Başkan Polat, “Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın rengârenk ve daha yeşil bir doku kazanması amacıyla çalışmalar yürütmektedir. Malatya genelindeki parklarda, kavşaklarda ve orta refüjlerde yapmış olduğumuz çalışmalarla Malatya’nın her mevsim rengârenk görünümüne katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasever (5 yıl önce)
    ne para harcıyor büyükşehir ve yeşilyurt ortadada hiçbirşey yok seçimde bu vatandaş size bunun hesabını sorar yazık günah
    0
    0
    Yanıtla