SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Park Kavgasında Bıçaklandı

0
Güncellendi - 2021-10-23 00:49:37
Park Kavgasında Bıçaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'nde araç parkı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı.

Olay; Akpınar Mahallesi Cezmi Kartay Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; K.Y. ve A.B. adlı şahıslar, araç parkı yüzünden tartıştılar. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu- şüpheli A.B. elindeki bıçakla K.Y.’yı sağ ve sol göğüs kısmından yaralayarak kaçtı.

Yaralı K.Y.’nin kendi imkanları ile Turgut Özal Tıp Merkezine gittiği ve burada tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olaydan sonra firar eden şüpheli A.B. ise, daha sonra suç aleti bıçak ile birlikte Beydağı Polis Merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Taylor (2 yıl önce)
    Esnaf malını kaldırıma koymamalı, kaldırımlar yayalar için vardır . Bunu uygulayacak kurum Trafiktir ,MUSD'dur. zabıta engel olamaz çünkü siyasi partinin alt çizgisinde görev yapmaktadır. yaptırım gücü yoktur ..Ayrıca yollarımız 100 yılı evveline göre yapılmış. bugünkü şartlara göre karşılaması imkansız. eski cadde,sokağı zorlamakla çözüm bulunmaz . Yeni yollar açmalısınız. şehri dar alandan kurtarmalısınız, şehir kırsal alanlara yayılmalı, tabi bunları yapacak uygulayacak liyakat sahibi yetkili kişiler bulmak bulsan bile iş yaptırmak bu ülkede hayalden öteye gitmez. yoksa çözüm basit...21 yüzyılda bakırcılar çarşısında münübüs durakları olur mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • trafikci (2 yıl önce)
    Bugun olayın oldugu caddenin bi altı yani yeni camii cezmi kartay arasında esnafların yola diktiği çubuklar yüzünden ambulans yolu kapattı. 20 dk kuyruk bekledik. Cep telefonuyla çektim rezilliği. Zabıtalar akşama kadar oradaki esnafla çay içip otururlar... İzin almadan yola kazık çakanlara ses çıkarmıyorlar, yola saksı lastik koyanlara mı laf söylicekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)
    Dükkanların önüne duba saksı lastik ne bulduysa koyanlar oralar babanızın tarlası değil devletin milletin yolu YOL zabıta gerekeni yapmalı bu tip olayların olmaması için
    0
    0
    Yanıtla
  • torpil istemem (2 yıl önce)
    belediyenin otopark ile ilgili hiçbir çözümü yok...gelmiş geçmiş vaatlerde boş...bugün çevre yolunda o kadar araç trafiği var ki ...kuzey çevreyolunu bitirmek istemeyen her kim ise vebalde kaldığını biliyor işi uzattıkça uzatıyor...şahsım adına ahirette davacı olacam...18 yıldır çevre yolu bitmedi...bana kömürhan köprüm varken ,2 köprüyü yapmayaydın ...çevre yolunu bitireydin...
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    ara sokağı otopark yapıp gittikçe yola doğru genişleten ve kamu düzenine meydan okuyanlar varken belediye ve trafik şube sessiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Devletin yolunu babalarının malı gibi gören esnafa kim dur diyecek? Adam ne varsa dükkanın önüne dizmiş zabıta ne işe yarar ben bilmiyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yollar ulaşım akışı için var dır.yola park yapılmaz.park yapılabilecek yerlerde levh asılır.otopark diye yazar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Allah Allah yoksa sende sadece kendi arabasını dükkanının onuneypark etmek için yola ne bulduysa koyan esnaflardansın??
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah Allah yola park yapılmazmış hangi kitapta yazıyor bu sen ehliyeti nerden aldın ??? Park yapılmaz işareti yoksa her yere park edilir. Asıl yola saksı lastik taş vb şeyler koymak yasaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Yok ya yanlış biliyorsun güççük esnaf yollar duba lastik saksı koymak için vardır.
    0
    0
    Yanıtla