SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Parkta Cinayet

0
Güncellendi - 2021-06-29 22:03:45
Parkta Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

ŞÜPHELİ, JANDARMA BASKINIYLA EVİNDE YAKALANDI.. Malatya'da gece meydana gelen olayda, 32 yaşındaki şahıs bıçakla göğsünden vurularak ağır yaralandı ve hastanede  öldü. Olayın ardından kaçan fail, bir süre sonra yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Pazartesi gecesi 22.30 sıralarında Dilek Mahallesi'nde (eski kasaba) meydana geldi. Mahalledeki park içerisinde belirlenemeyen bir nedenle 32 yaşındaki Cem Sultan Karakaya (aşağıdaki fotoğrafta), Muzaffer G. adlı şahsın saldırısı sonucu göğsünden bıçakla ağır yaralandı. Yaralı kendisine ait otomobille Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra kaçan Muzaffer G., Jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucu 2 saat sonra evinde yakalanarak gözaltına alındı.

Cezaevinden kısa bir süre önce çıktığı belirlenen şüphelinin, 2 hafta önce de öldürdüğü şahsın kardeşini bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Olayla ilgili araştırma sürüyor.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KÜRŞAT (2 yıl önce)
    af çıkaranların eseri gurur duysunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (2 yıl önce)KÜRŞAT isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadasim herkez aynı deyildir suçsuz yere yatan ve kendine zararı olanlar için af çıksın ozman
    0
    0
    Yanıtla
  • ÜNAL KOYUNOĞLU (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. . .
    0
    0
    Yanıtla